Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomocy!!! problem z suczką !!!

~ja_zajebisty niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 16:51
czytając komentarze dochodzę do wniosku że co niektórzy zachowują się gorzej niż zwierzęta.
mam do was wielką prośbę, nie obniżajcie poziomu forum

"człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11222
#Amnesty nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 16:53
~ja_za krec isty napisał(a): czytając komentarze dochodzę do wniosku że co niektórzy zachowują się gorzej niż zwierzęta.

no ty go raczej swoją wypowiedzią nie podniosłeś.....
Nickiem - tymbardziej.....
uczył Marcin Marcina......... :>

Zastosowana autokorekta

~właściciel niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 17:09
~ja_za krec isty napisał(a): czytając komentarze dochodzę do wniosku że co niektórzy zachowują się gorzej niż zwierzęta.

Popieram w 100% !!! Jakbym wiedział,że tak się rozwinie ten temat, to bym go w ogóle nie zakładał ... no cóż ... Widać jakimi ludźmi są co niektórzy bolesławianie ... masakra ... Dzięki wszystkim za " sensowne rady", a tym którzy się wypowiadają w tępy sposób bardzo współczuje. Człowiek sięga po pomocną dłoń a "Wy" kompromitujecie siebie i założony temat. Szkoda gadać .

Zastosowana autokorekta

~Krystyna niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 17:30
Takie objawy świadczą o tym, że może pies został skrzywdzony ( niekoniecznie przez właściciela) lub ma problemy zdrowotne.
Powinien Pan koniecznie wybrać się z suczką do weterynarza, na pewno coś poradzi.Powodzenia.
11222
#Amnesty nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 17:32
~właściciel napisał(a):

Popieram w 100% !!! Jakbym wiedział,że tak się rozwinie ten temat, to bym go w ogóle nie zakładał ... no cóż ... Widać jakimi ludźmi są co niektórzy bolesławianie ... masakra ... Dzięki wszystkim za " sensowne rady", a tym którzy się wypowiadają w tępy sposób bardzo współczuje. Człowiek sięga po pomocną dłoń a "Wy" kompromitujecie siebie i założony temat. Szkoda gadać .

co niektórzy stanęli w twojej obronie wiec zamilcz niewdzięczny dręczycielu zwierzyny ;) :D
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 18:22
~ napisał(a): Ale się uśmiałam :D ;)

No i po co tak udawać durnia? Mały piesek nauczył się pić z filizanki [miał swoją własną].co w tym takiego dziwnego i nienormalnego? Po prostu wychłeptywał to co mu nalano z filizanki tak jak z innej miseczki ,no Boże mój ,jakie smieszne ,nie pos,,j się ze śmiechu po nogach,jak można udawać aż tak ? Kazdy normalny człowiek może to sobie wyobrazić,ot siedzi piesek przy stole i chłepce z filizanki,wielkie cudo,fakt,ze przy tym nie nabrudził.Pewien polski aktor ma dwa psy ,które jedza z nim i z jego rodzina przy stole i też nie brudzą ,zasiadają nawet do wigilii,.Zapodałam ten news ,zebyscie poumierali ze śmiechu.

No,ile zgonów ze śmiechu? śmiejcie się,na co czekacie.żenada.

Zmoderowano 15.12.2013 godz.20:08 - powód: topposting (moderator)
~ja niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 18:22
Amnesty napisał(a): "człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać"

no ty go raczej swoją wypowiedzią nie podniosłeś.....
Nickiem - tymbardziej.....
uczył Marcin Marcina......... :>

po pierwsze Marcinie mój nick został zmoderowany, a po drugie pisałem o nie obniżaniu poziomu
:P
twója wypowiedź jeszcze mocniej mnie utrwala w przekonaniu co do poziomu komentarzy
:P

Zmoderowano 15.12.2013 godz.20:09 - powód: topposting (moderator)
5134
#TOjsienka nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 18:36
Sorry ale przypomniała mi się polska komedia "Kogel mogel" jak babcia burżuazja porzuciła wnuczka u obcych ludzi bo Punia się goniła i musiała ciśnąć do warszawy po zastrzyk.Wuj tam z wnuczkiem.Bo o tym jak uświadamiała ludzi ze wsi na zebraniu kółka rolniczego że pies musi jeść cielęcinkę nie wspomnę,ludzie ją śmiechem zabili tak samo jak teraz z tego że pies pije z filiżanki.Więc to po prostu normalny odruch ludzki bo to nie jest normalne zachowanie.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK