Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomocy!!! problem z suczką !!!

~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 18:36
Goscie czuja sie normalnie ,bo tez tak traktują swoje zwierzęta a poza tym to,ze napisałam ,ze piesek potrafił jeść czy pić z filizanki przy stole nie oznacza ,ze zawsze przy tym stole siedział i jadł z gośćmi,i kto tu jest nawiedzony?Nie nakłaniam nikogo do tego aby zasiadał z piaskiem do stołu tylko chodziło mi o to ze pies potrafi sie czasem lepiej zachować niż człowiek niektóry i nie ma się co czepiać jednego zdania.

Zmoderowano 15.12.2013 godz.20:09 - powód: konsekwencja usunięcia cytowanego posta (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11222
#Amnesty nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 18:40
~ja napisał(a): po pierwsze Marcinie mój nick został zmoderowany, a po drugie pisałem o nie obniżaniu poziomu
:P
twója wypowiedź jeszcze mocniej mnie utrwala w przekonaniu co do poziomu komentarzy
:P

to,że został zmoderowany ,nie tłumaczy poziomu twojego intelektu. Te wypowiedzi ,które tobie nie odpowiadają ,pewnie również zostaną zmoderowane. I co z tego? To znaczy ,że ich autorzy są rozgrzeszeni?
Typowe zachowanie egocentryka - ja jestem najlepszy a wszyscy dookoła mogą mi buty polerować.
Jeśli chcesz być dla kogoś autorytetem i zwracać komuś uwagę -sam bądź bez zarzutu . ;)

Zmoderowano 15.12.2013 godz.20:10 - powód: topposting (moderator)
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 18:45
TOjsienka napisał(a): Sorry ale przypomniała mi się polska komedia "Kogel mogel" jak babcia burżuazja porzuciła wnuczka u obcych ludzi bo Punia się goniła i musiała ciśnąć do warszawy po zastrzyk.Wuj tam z wnuczkiem.Bo o tym jak uświadamiała ludzi ze wsi na zebraniu kółka rolniczego że pies musi jeść cielęcinkę nie wspomnę,ludzie ją śmiechem zabili tak samo jak teraz z tego że pies pije z filiżanki.Więc to po prostu normalny odruch ludzki bo to nie jest normalne zachowanie.

Pewnie ,ze nie jest to typowe,ale piesek to potrafił i tyle,nie znaczy to ,że był karmiony "cielęcą szynką zadnią" ,jezeli mamy już tak wiernie cytować wypowiedż tej grubej baby z filmu "Kogel-mogel".Był zwykłym ,małym pieskiem ,jedzacym 'po psiemu" tyle ,ze rozpieszczony przez dzieci ,no i ma sie rozumieć nie zawsze jadał z nami przy stole i pił z filizanki ,był to popisowy numer,a patrzacy byli zachwyceni.Dodam,ze był to piesek takze ze schroniska.
11222
#Amnesty nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 18:53
,,tej grubej baby"..... hmmmmm..... twój szacunek do człowieka jest powalający w równym stopniu jak twoja chora miłość do tego psa.
Swoją drogą - nigdy bym nie pomyślał ,ze w schroniskach wychowują taka ,,zdolną młodzież" !! ;) :D ;)

Zmoderowano 15.12.2013 godz.20:10 - powód: topposting (moderator)
11222
#Amnesty nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 19:26
Nikt nie chce ci celowo ubliżyć za to, że opiekujesz się zwierzakiem.
Przecież nie o to chodzi.
Po prostu -nie dajmy się zwariować .I niech każdy zachowuje się tak, jak mu nakazuje sumienie.

Do właściciela:
Mam nadzieje ,że uda ci się pogodzić towarzystwo nowego członka i psa.
Jeśli nie - trudno. Nawet nie zastanawiaj się ani chwili . ,, Pozbądź" się pieska - oczywiście nie w taki sposób jaki ci tu zaraz obrońcy zwierząt zarzucają.
Na pewno masz kogoś w rodzinie, wśród znajomych kto chętnie zaopiekuje się pieskiem gdy nie będzie to możliwe z twojej strony.
Ale kierując się zdrowym rozsądkiem - zawsze miej na uwadze ,że to DZIECKO JEST NAJWAŻNIEJSZE ! ZAWSZE! Nie pies..... :|
Co nie oznacza ,że nie jest w ogóle ważny....
~@ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 19:37
Jestem w szoku czytając wasze wypowiedzi i chyba rzeczywiście ten świat schodzi na psy, bo jak to inaczej nazwać ?
Poczytajcie to co piszecie i zastanówcie się cobyście pomyśleli będąc tylko obserwatorami ?
Poza tym tak prosta czynność jak cytowanie najwyraźniej sprawia wam problemy, co niestety sprowadza te "nijakie" wypowiedzi na same dno.

5134
#TOjsienka nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 19:39
~ napisał(a):

Oj ,już bez przesady,najgrubsza ze wszystkich w tym filmie była ,a co prawda to nie grzech,nic w tym az "powalającego",raczej twoje wyolbrzymianie jest "powalające" ,ciekawe dlaczego?Moja "miłość" do psa nie jest " chora" ,po prostu opiekuje się chorym psem jak na uczciwego i o normalnych zasadach człowieka przystało,co ,mam go wyrzucić ,oddać? komu ,gdzie?Pies był i jest dobry,wierny i kochajacy i należy się mu opieka i okazanie serca.Jakoś mnie zreszta wcale nie dziwi to napadanie na mnie za to ,ze potrafię mimo wszystko lubić zwierzęta,pomagać im w potrzebie,leczyć,to takie normalne w ludziach dzisiejszej epoki ,zeby stłamsić ,ośmieszyć,wyszydzić ,ubliżyć,no bo jakże ? W przeciwnym wypadku należało by podziwiać zapał ,chęci,życzliwość ,a do tego nikt się nie przyzna,niektórzy mówią ,ze to takie polskie,zniewazyć,wyśmiać,bo słowo "dobrze robisz ,ze pomagasz " ,nie przejdzie przez gardło.No i jeżeli chodzi o "zdolną" młodzież se schroniska ,to przygarnęłam pieska już dorosłego,moze poprzedni własciciel nauczył go sztuki jedzenia i picia z filiżanki przy stole ,nie wiadomo,fakt ,ze tak było.

Słońce ale tu nie chodzi o fakt że opiekujesz się zwierzakiem tylko że zaczęłaś wojenkę tym naskoczeniem na człowieka za to że zadał pytanie i użył nie przemyślanie słowa "pozbyć"co wyolbrzymiłaś tak jak teraz twój przedmówca wyolbrzymił zwrot"gruba baba"że nie masz szacunku do ludzi.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
11222
#Amnesty nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 20:35
~@ napisał(a): Jestem w szoku czytając wasze wypowiedzi i chyba rzeczywiście ten świat schodzi na psy, bo jak to inaczej nazwać ?
Poczytajcie to co piszecie i zastanówcie się cobyście pomyśleli będąc tylko obserwatorami ?
Poza tym tak prosta czynność jak cytowanie najwyraźniej sprawia wam problemy, co niestety sprowadza te "nijakie" wypowiedzi na same dno.

i dlatego niezmiennie bierzesz w nich udział.....
zdumiewające.... :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK