Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych
5134
#TOjsienka nieaktywny
1 marca 2014r. o 13:59
~ napisał(a):
skorn napisał(a):

ŹRÓDŁO?

Nie krzycz - krzyk oznaka słabości -

Zgadza się.

Dopisane 01.03.2014r. o godz. 13:33:

Patrzalski napisał(a):

A z czym mieli "latać" ? Z chorągiewką ?

Teeee Patrzalski gdzie są twoje patrzały?Dalej dajesz się z wciągać w te dyskusje.

Dopisane 01.03.2014r. o godz. 13:59:

~zidanne napisał(a): Na wojnie giną ludzie i tego się nie zmieni, ale po wojnie wszyscy powinni odłożyć broń.

No jak nie jak tak.
Ja się tam nie opowiadam po żadnej ze stron bo mam swoje powody co nie znaczy że nie lubię sobie powertować w historii.
Mamy rok 2014 i nie biorę do siebie po prostu.
A Ty skornie wertuj sobie swoje źródła jeśli w podsycaniu nienawiści odczuwasz ulgę(nie wiem może to jakaś nowa metoda psychoterapeutyczna) ale nie rób z siebie mięty.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
1 marca 2014r. o 15:06
Patrzalski napisał(a):
skorn napisał(a): A tymczasem NKWD i KBW latało za Polakami po lasach . I to z bronią! I co ty na to powiesz?

A z czym mieli "latać" ? Z chorągiewką ?

To, że bezpieka z obcego państwa latała za Polakami jest dla ciebie normalne? O "procesie 16" słyszał? Dlaczego przywódców polskiego państwa podziemnego sądzono w Moskwie a nie w Warszawie?

Patrzalski napisał(a): Dlaczego "ludzie lasu" "żołnierze wyklęci " zostali sami w swojej walce ? Gdzie było USA ,GBR ,FR ?

Dlatego, że mocarstwa zachodnie wolały robić interesy ze Stalinem, kosztem Polski. Tylko co to ma do rzeczy?

Dopisane 01.03.2014r. o godz. 15:06:

TOjsienka napisał(a): A Ty skornie wertuj sobie swoje źródła jeśli w podsycaniu nienawiści odczuwasz ulgę(nie wiem może to jakaś nowa metoda psychoterapeutyczna) ale nie rób z siebie mięty.

Trzymaj się z dala od tematów, o których nie masz pojęcia. Ja tak robię, w temacie o pączkach nie dyskutuję.

<i>
5134
#TOjsienka nieaktywny
1 marca 2014r. o 15:33
skorn napisał(a):
TOjsienka napisał(a): A Ty skornie wertuj sobie swoje źródła jeśli w podsycaniu nienawiści odczuwasz ulgę(nie wiem może to jakaś nowa metoda psychoterapeutyczna) ale nie rób z siebie mięty.

Trzymaj się z dala od tematów, o których nie masz pojęcia.

-rzekł wtajemniczony w temacie pijąc ze źródełka
Nie nachylaj się tak nad nim bo osłabisz swoją czujność i zamiast wzmocnić to Cię dobije.

211
skorn
1 marca 2014r. o 15:44
Sprawdź czy cie nie ma w kuchni przy garach. Tam twoje miejsce.

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 marca 2014r. o 15:53
skorn napisał(a): Sprawdź czy cie nie ma w kuchni przy garach. Tam twoje miejsce.

Kurewsko merytorycznie Młody :)

Przysłuchując się dyskusji dochodzę do przekonania , że współczesnym właścicielom Polski jest bardzo na rękę , gdy Polacy skaczą sobie do gardeł , a zamiast o przyszłości myśleć, o przeszłości myślą.

Aniołek dokop Mu :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5134
#TOjsienka nieaktywny
1 marca 2014r. o 16:10
Pannazdzieckiem napisał(a):

Aniołek dokop Mu :D

Słońce nie widzę sensu.Wykończy go kiedyś jego własny jad.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 marca 2014r. o 16:12
To możliwe ... i dlatego pomodlę się za Skornika :) Miłego popołudnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
1 marca 2014r. o 16:15
[img=1393686875_0rlc5k7.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza