~ napisał(a): Każda twoja kolejna wypowiedż utwierdza mnie w przekonaniu że wiedzę historyczną czerpiesz z ,,Czterech pancernych i pies"Przyznaj się,urwało się czerwone koryto i żal pozostał?
a no urwalo sie urwalo... ja swojej historycznej wiedzy nie czerpie ja ja mam jesli chcesz mnie porownac do socjalistcznych zlodziei z poprzedniego systemu to mozesz, czuje sie zaszczycony bo oni tak narodu nie okradali jak w obecnym systemie. ja inaczej widze to co wy wszyscy widziec chcecie i dlatgo nie pasuje tobie do tego czym cie karmia media. jesli czytasz narodowcow w rownoleglym temacie to przypomnij sobie co tam jednemu z uzytkownikow opowiada kolega oficer.... gdyby wybuchla wojna to oni by uciekli do lasu bo nie maja czym walczyc.... tylko ten koles oficer nie wzial pod uwage, ze wrog by ten las wycial w pien w ciagu 2 dni przy dzisiejszej technice lub by go spalili w przeciagu 2 godzin razem z partyzantami polskimi.
a tak swoja droga to prawnie ten ruch narodowcow powinien zostac zabroniony,
z tego powodu ze posluguja sie haslem "smierc wrogom ojczyzny"
w polsce, wyroki smierci sa zabronione, kara smierci zniesiona, wiec oni lamia prawo polskie, kazda niewykryta zbrodnie mozna przypisac narodowcom. z drugiej strony nie zdefiniowali wroga ojczyzny, konstytucja jest dla wszystkich obywateli polskich bez wzgledu na to czy sa wrogami ojczyzny czy nie. wrogami ojczyzny zajmuja sie inne polskie sluzby i narodowcom nie powinno sie oddawac narzedzi w lapy bo powaznie moga uwierzyc, ze tylko oni sa polakami.