Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~ niezalogowany
2 września 2014r. o 2:24
http://wiadomosci.onet.pl/prasa/bieslan-sceny-z-dzieciecego-koszmaru/s08kd

I jak towarzyszu kacapie,dalej jesteście dumni ze sposobu w jakim żeście odbiliście szkołę w Biesłanie. 200 małych ciałek niewinnych dzieci,to dla was propaganda żydów,masonów,genderów i wymysły ścierwomediów!
A w okolicach Donbasu.pospolite ruszenie zaopatrujące się w broń w sklepach zza rogiem,..wyswobadza'' coraz większą część wschodniej Ukrainy.Jak dojdą do naszych granic to co wymyślicie towarzyszu kacapie,aby nas wyzwolić ?Wejdziecie,aby zapobiec profanacji cmentarzy,czy likwidacji pomników wdzięczności. oozZzZbrzydły Zbrzydły ZBrzydły
ści ?

Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2900
#falco nieaktywny
2 września 2014r. o 5:48
nie chce mi się pisać :D

temat stanął w miejscu a Władimir robi sobie nadal co chce nie zważając na wasze pitolenie :D

zmieńcie temat na ''Kaczyński-Polska -Zagrożenie''
temat bliższy jakby i bardziej realny ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 września 2014r. o 7:34
~ napisał(a): http://wiadomosci.onet.pl/prasa/bieslan-sceny-z-dzieciecego-koszmaru/s08kd

I jak towarzyszu kacapie, ...

A tak lemingu :

" zdziwiona (napisał , napisała) : A ja mam pytanie. Dlaczego w 75 rocznicę wybuchu wojny, w której ginęli moi przodkowie na głównej stronie onetu jest Biesłan? Obok dalsze maglowanie wyborów Tuska, wypadek Joanny L. oraz jaka żywność naprawdę jest eko. Żeby znaleźć jakąkolwiek wzmiankę o tej rocznicy trzeba zjechać niżej, wyszukać jej wśród najbardziej oczekiwanych premier filmowych w tym roku. Nie neguję wspomniena tragedii w tej szkole, absolutnie, kolejna rocznica (w końcu to też zdarzyło się 1.09) jest dobrym powodem żeby o tym wspomnieć. Ale dlaczego to ona rzuca się w oczy a nie reportaż, wspomnienia osób, które przeżyły drugą wojnę światową, jakieś kalendarium, nieznane dotąd fakty, zdjęcia? Dlaczego akurat Biesłan i cała masa jakiejś dziennikarskiej papki, której nie chce się nawet otwierać? "

Komentarz pod zapodanym przez Ciebie linkiem :D
Odpowiesz Zdziwionej ? :D

Dopisane 02.09.2014r. o godz. 07:34:

A masz Ci tutaj Lemingu jeszcze trochę ruskiej propagandy z pod pióra Lendmana :

http://wolna-polska.pl/wiadomosci/duze-klamstwa-ryzykuja-konfrontacja-rosja-2014-09?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=duze-klamstwa-ryzykuja-konfrontacja-rosja

Miłego dnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
2 września 2014r. o 7:38
jakiego ''miłego'' jak leje i muszę siedzieć w domu zabijając czas pitoleniem w klawiaturkę... a z tego ni ma ni kromki chleba ze smalcem... :>

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 września 2014r. o 7:47
To ja idę "budować kapitalizm" i się z Tobą smalcem podzielę :D
Mimo wszystko :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
2 września 2014r. o 7:54
falco napisał(a): jakiego ''miłego'' jak leje i muszę siedzieć w domu zabijając czas pitoleniem w klawiaturkę... a z tego ni ma ni kromki chleba ze smalcem... :>

Ptysiu pitolisz trzy po trzy :P
2900
#falco nieaktywny
2 września 2014r. o 7:58
jak tu sielsko i ''annielsko'' jak nie ma ''poety'' :D

chociaż mam pewne wątpliwości czy jest tak faktycznie...węszy zapewne pod innym nickiem :D

Dopisane 02.09.2014r. o godz. 07:58:

~ napisał(a):
falco napisał(a): jakiego ''miłego'' jak leje i muszę siedzieć w domu zabijając czas pitoleniem w klawiaturkę... a z tego ni ma ni kromki chleba ze smalcem... :>

Ptysiu pitolisz trzy po trzy :P

przyznaj się że ''ty '' to ''ty'' :D

a ''pitolę'' se- i co mi zrobisz? :D

~ niezalogowany
2 września 2014r. o 8:04
falco napisał(a): j

przyznaj się że ''ty '' to ''ty'' :D

a ''pitolę'' se- i co mi zrobisz? :D

Ptaśku intuicja Cię zawodzi, mamonia zajęła Ci mózguś :P