Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
31 sierpnia 2014r. o 20:26
Chrześcijanie , szczególnie Ci hamerykańscy , nie gnębią islamistów podatkami , a ogniem i mieczem . Co widać po Libii , Iraku i nie daj Boże Syrii i Iranie :)

Dobranoc :) ... a ja tu sobie jeszcze trochę pokonwersuję :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Iza niezalogowany
31 sierpnia 2014r. o 20:42
Kalifat bynajmniej też nie jest bezczynny, coś na ten temat w swoim felietonie "Pustynna burza" pisał Michalkiewicz.
Pa :)
4335
31 sierpnia 2014r. o 20:56
A nie zwróciłem uwagi na słowa pana Michalkiewicza. Pierwszy terrorysta Wszechświata ... Bin Laden , przyjaciel Buschuw, długo się ukrywał , ale został w końcu namierzony przez demokratyczną , surową rękę sprawiedliwości ludowej :D Nasz rodzimy potomek Ben Ladena , Brunon K , siedzi w pierdlu , a jakiś Wąski obiad mu przynosi :

Ten siedzi , a tamtego utopili bez procesu :)
O Kadafim , to mi się nawet nie chce już gadać :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
1 września 2014r. o 17:12
~mir.ko napisał(a): strach jest, ale pomyśl że mieszkasz z tymi dziećmi na ukrainie i europa ma cię całkowicie gdzieś

dokładnie! Podobnie, jak Polska w 1939.

"Rubel słaby jak nigdy. Kurs rosyjskiej waluty pikuje wraz z eskalacją konfliktu na Ukrainie"

http://www.biztok.pl/biznes/rubel-slaby-jak-nigdy-kurs-rosyjskiej-waluty-pikuje-wraz-z-eskalacja-konfliktu-na-ukrainie_a17416

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
1 września 2014r. o 19:39
Ścierwomedia w postaci moich ulubionych " Złotych Przebojów" podały dzisiaj , że ruskie ze straszliwą siłą jednego batalionu czołgów, w puch armię Ukraińską rozbiły pod jakąś tam miejscowością. Straszna agresja. Widzieliście coś w necie , bo jakoś trafić nie mogę ? A może TV pokazała te strzelające czołgi ruskich ? Pytam , bo nie oglądam :)

~Terrorysta-z-Donbasu niezalogowany
1 września 2014r. o 20:14
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1017099,title,Terrorysta-z-Donbasu-grozi-Polakom,wid,16853080,wiadomosc.html
~ niezalogowany
1 września 2014r. o 20:19
Dziadek daj se na luz.Szczel se baranka i popatrz w lustro .I przestań pitolić że pospolite ruszenie wolnych obywateli donbasu,kupiło sobie w sklepie zza zaskróniaki karabiny ,czołgi ,wyrzutnie rakietowe ,i zaczęli wojnę wyzwoleńczą.
Wydali na to oszczędności życia,skrzyknęli się i gonią na zachód wojska Ukrainy.
Rozumując przez analogię,Polska powinna rozpuścić armię,pobudować militarne markety (Bez przesady jak u kacapów- gdzie się kupuje ,kałachy .czołgi,wyrzutnie.,i inne drobnostki) i czekać na intruza .Oczywiście z Krzyżem.Myślę że ten krzyż ,to nic matko niezamężna ,I jak przystało na katolika.Jakiego mnie Panie Boże stworzyłeś,takiego mnie masz,
4335
1 września 2014r. o 20:23
~ napisał(a): Dziadek daj se na luz.Szczel se baranka i popatrz w lustro .I przestań pitolić że pospolite ruszenie wolnych obywateli donbasu,kupiło sobie w sklepie zza zaskróniaki karabiny ,czołgi ,wyrzutnie rakietowe ,i zaczęli wojnę wyzwoleńczą.
Wydali na to oszczędności życia,skrzyknęli się i gonią na zachód wojska Ukrainy.
Rozumując przez analogię,Polska powinna rozpuścić armię,pobudować militarne markety (Bez przesady jak u kacapów- gdzie się kupuje ,kałachy .czołgi,wyrzutnie.,i inne drobnostki) i czekać na intruza .Oczywiście z Krzyżem.Myślę że ten krzyż ,to nic matko niezamężna ,I jak przystało na katolika.Jakiego mnie Panie Boże stworzyłeś,takiego mnie
masz,

Dobre :D Uwielbiam dowcip , ale co z tymi czołgami ruskich w otwartej konfrontacji z Ukraińską armią ? :)

REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza