Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~ niezalogowany
30 sierpnia 2014r. o 18:54
http://www.naszdziennik.pl/swiat/94295,zolnierze-rosyjscy-gubia-sie-tysiacami.html

Starczy emeryty czy chceta jeszcze?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 sierpnia 2014r. o 18:56
Dzieciaki , dajcie już sobie spokój z tą głupią propagandą , za chwilę któreś zamieści fotomontaż Putina z rogami na czole , chyba , że już było :D I okaże się , że sam Franciszek będzie musiał egzorcyzmy odprawiać ... dla zapobieżenia Apokalipsie :D

Albo gadamy poważnie , albo jaja sobie robimy. Wybór należy do Was :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~mir.ko niezalogowany
30 sierpnia 2014r. o 18:57
Pannazdzieckiem napisał(a): Wszak Majdan zaczął się od niechęci części Ukraińców, na podpisanie umowy stowarzyszeniowej z UE. Nieprawdaż ?

nie wiem. wszelkie artykuły mówią o sytuacji odwrotnej. zaczeło się od olania przez janukowycza umowy
~mir.ko niezalogowany
30 sierpnia 2014r. o 19:02
chodzi o to że nie wiadomo o so chodzi :) i komu wierzyć

http://niezalezna.pl/57604-rosjanie-manipuluja-w-wikipedii

2161
#fobiak nieaktywny
30 sierpnia 2014r. o 19:02
~ napisał(a): http://www.naszdziennik.pl/swiat/94295,zolnierze-rosyjscy-gubia-sie-tysiacami.html

Starczy emeryty czy chceta jeszcze?

mozesz sobie ten portal oblepiac linkami, straszeniem narodu zajmuje sie rzad, aby odwrocic uwage od demontazu panstwa i swojej niezaradnosci, zlodziejstwa na gorze i roznych afer. polaka nie zastraszysz i polak nie liczy na niczyja pomoc bo jak pokazala historia, nikt jeszcze polsce nie pomogl.
nie strasz mieszkancow bo nie masz na imie kaziu ani nie nosisz opaski na oku.
4335
30 sierpnia 2014r. o 19:07
Tego to nie wiem Mirek , ale Kolonko opowiadał w swojej telewizji , że Buki , którymi z inspiracji Ruskich separatyści dysponują , pojawiają się i znikają w miejscach , w których według wszelkiej wiedzy i logiki , nie powinno ich być.

Nie każ mi teraz szukać , wszak sobotni wieczór , który należało by poświęcić jakimś innym przyjemnością :D

Nie wiem , jak wysoko Su-25 potrafi latać , ale matactwo widzę dokładnie tak samo , jak w przypadku morderstwa smoleńskiego , nie mówiąc o WTC. Trzecia , żydo-masono-banksterska siła. Szatana chłopcy i dziewczęta nie ma , a ta siła jest. I to właśnie ona Was informuje o tym, jak wygląda świat :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~mir.ko niezalogowany
30 sierpnia 2014r. o 19:13
nie ma Szatana ? to tylko zdanie ateistów :)
4335
31 sierpnia 2014r. o 6:58
Antypatie , ale to normalne :)

Dziś rano trafiłem na rewelacyjny filmik , z poczuciem humoru obraz najnowszych dziejów :) Gorąco Wam polecam , ponieważ skrótowo i dowcipnie podane tu informacje, z mozołem sprawdzam od kilku lat i nie widzę żadnych zastrzeżeń.
Drodzy Państwo , oto słowo na niedzielę :

Miłego :)

REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza