" ( ... ) Znany jest w Sowietach szeptany żart: "My nie żądamy już prawa do mówienia-pisania tego, co chcemy; gdybyśmy mieli chociaż prawo milczeć o tym, co chcemy!" – Tego prawa nie ma nikt z obywateli sowieckich. ( ...) "
http://tylkoprawda.akcja.pl/teksty19.html
W Rosji Putina nastąpiła chyba jednak mało znacząca zmiana... jest Memoriał - choć wpisany na listę obcych agend.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 31 sierpnia 2014r. o 9:49
Nie demonizujmy Droga Arystokratko :) Korwin mówi , że Ukraińskie wojska masowo przechodzą na stronę Ruskich , bo u nich wyższy żołd ... trzykrotnie :D Ot, narodowcy :D A jak Ci się filmik podoba ? :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Ukraińców "kocham" tak samo jak Sowietów, dla mnie to jedna dzicz i mogą się tłuc wzajemnie coś około wieczności, oby tylko do nas nie zawitało.
Filmik jak filmik, na Zachodzie możesz opublikować każdą bzdurę, kwestią jest tylko, czy ktoś to kupi i za to zapłaci :D
#Pannazdzieckiem nieaktywny 31 sierpnia 2014r. o 10:50
Również pozdrawiam :)
Owszem , masz rację , z tym że na Casablankę tłum walił oknami , a tutaj nikt nie płaci. Wiedzę macie za darmo. Trzeba tylko sięgnąć :)
Miłego :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
że w tym kraju bieda wygląda z każdego kąta a wysyła się ''pomoc humanitarną'' na Ukrainę ?
że ukraińskim studentom funduje się stypendia a naszym każe płacić za wszystko?
kurna !!! rzygać mi się chce tą ''ukrainą'' wyglądającą z każdego wręcz kanału tiwi...
polscy ''politycy'' -tfu :> babrają się w tym ukraińskim gó... chyba nie zdając sobie sprawy że trudno będzie po tym domyć ręce...
#Pannazdzieckiem nieaktywny 31 sierpnia 2014r. o 18:12
Tak , kupiłem. Kto zarobił na konfliktach w Europie , jeśli nie potomkowie angielskich złodziei ? Przemieszani z żydomasonami , oczywiście :)
Jakie pozycje każesz mi jeszcze przeczytać , jeśli mam zacząć myśleć tak , jak Ty ? :) Coś z z żołnierzy wyklętych ? Coś z martyrologii udręczonego Narodu Polskiego, a może historię judaizmu, tudzież inną poezję ? Chyba się przerzucę na Islam. Szariat uważa lichwę za grzech. Chrześcijaństwo lichwę dopuszcza :D
Oj, tylko nie szariat :D , tak na marginesie wszystkie religie Księgi odrzucają lichwę , tylko nie wszyscy ich wyznawcy się do tego stosują ;) , a muzułmanie m.in. gnębią innowierców podatkami.
Anglia ( i nie tylko) w konsekwencji wojen straciła kolonie.
Myśleć tak jak ja - no coś Ty, ale podyskutować - zawsze :)