Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

2900
#falco nieaktywny
6 września 2014r. o 18:26
kiedy na wschodzie sie leją my w swojej głupocie wpadliśmy na pomysł wprowadzenia ''szpicy'' w okolice Szczecina

bazy NATO na terenie Polski to serdeczne zaproszenie dla islamistów opasanych trotylem

mam nadzieję że jeśli do tego dojdzie,to jednym z celów będzie budynek przy Wiejskiej :>

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Iza niezalogowany
6 września 2014r. o 18:49
Kolego, ja tekst Górnego odebrałam jako gorzką ironię :] , niemniej jednak sprawa Kalifatu jest poważna i nie tylko USA spędza sen z powiek, ale może i wkrótce Putinowi.
http://natemat.pl/113269,dlaczego-panstwo-islamskie-moze-okazac-sie-grozniejsze-niz-al-kaida

" ... - To wiadomości do ciebie Władimirze Putin. Z woli wszechmogącego Allacha wyzwolimy Czeczenię i cały Kaukaz. Islamski kalifat rozszerza się. Twój tron się chwieje i upadnie. Już po ciebie idziemy z woli wszechmogącego Allacha - oznajmił jeden z bojowników."
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/panstwo-islamskie-grozi-rosji-wojna-na-kaukazie/jhege

PS. Poznać ?: niska, gruba, ruda i ... wredna :D

Miłego :)
~ niezalogowany
6 września 2014r. o 19:26
falco napisał(a):
bazy NATO na terenie Polski to serdeczne zaproszenie dla islamistów opasanych trotylem

Usiądź i płacz :)

falco napisał(a):
mam nadzieję że jeśli do tego dojdzie,to jednym z celów będzie budynek przy Wiejskiej :>

Najwyraźniej nie stać cię na lepsze nadzieje :D
2900
#falco nieaktywny
6 września 2014r. o 20:06
o nie :)
na szczęście dzięki min. działaniom rodzimego ''prezia'' nie mamy w tym grajdole nic godnego uwagi takich ''gości'' więc płakać nie mam powodów

co do drugiego to jesteś w błędzie ale to już moja prywatność więc o tym cicho sza... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Iza niezalogowany
7 września 2014r. o 5:53
„ Obok ideologii i polityki, gospodarka jest powodem, dla którego Berlin wetuje przeniesienie baz sojuszu na wschodnią flankę – do Europy Środkowo-Wschodniej.… Obecność baz i instalacji wojskowych USA w Niemczech przynosi gospodarce niemieckiej korzyści bezpośrednie w wysokości około 5 miliardów dolarów rocznie. …
Przeprowadzka baz USA i NATO o setki lub tysiące kilometrów na wschód wywołałaby katastrofę gospodarczą niektórych niemieckich miast i regionów. Również -– katastrofę wyborczą rządzących partii politycznych. Niemiecki antyamerykanizm kończy się tam, gdzie zaczynają się dobrobyt i stabilność. ”
http://wpolityce.pl/polityka/212639-niemcy-zarabiaja-na-bazach-usa-i-nato-wiec-tym-bardziej-nie-chca-ich-oddac

I coś w tym jest :)

Miłego :)
~ niezalogowany
7 września 2014r. o 7:22

"W rę­kach "wspo­mnia­ne­go przy­wód­cy zło­żo­no wiel­ką wła­dzę, ale my i cały świat je­ste­śmy świad­ka­mi, że skie­ro­wał on ją nie do two­rze­nia do­brych dzieł, lecz do czy­nie­nia zła" – na­pi­sał autor oświad­cze­nia. Zwró­cił uwagę, że to wła­śnie z jego woli "środ­ki ma­so­we­go prze­ka­zu kie­ro­wa­ne­go prze­zeń kraju w dzień i w nocy w wielu ję­zy­kach sze­rzą na świe­cie cy­nicz­ne kłam­stwa na temat Ukra­iny, sieją wro­gość prze­ciw na­sze­mu na­ro­do­wi i jego pra­gnie­niu bycia nie­za­leż­ny­mi i bu­do­wa­nia wła­sne­go su­we­ren­ne­go pań­stwa, pod­ju­dza­ją do prze­le­wu krwi i za­bi­ja­nia w Don­ba­sie"."

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/ukraina-patriarcha-filaret-wezwal-wiernych-aby-modlili-sie-o-sprawiedliwy-sad-nad/bjsn8
~ niezalogowany
7 września 2014r. o 8:19
A,, ten z dzieckiem'' zapewnie napisze że ich tam nie było,nie ma i nie będzie.Taki Prawy I Sprawiedliwy. :D
~majętny Stef niezalogowany
7 września 2014r. o 10:41
A co z zestrzelonym boeingiem? Jeszcze skrzynek nie odsłuchali? :D

Fajny artykuł jest na onecie - o niepodległości Szkocji, Katalonii, Wenecji i o przyszłych referendach które można przeprowadzić ;)
Nie takie referendum co wymyślił sobie Putin, które zostało zrobione na złość Ukraińcom, ale takie pokojowe, które chce oderwania pokojowego, coś jak w Serbii :D
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza