Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~ niezalogowany
16 września 2014r. o 19:13
Pannazdzieckiem napisał(a): Grzdylu , no proszę Cię :)

Czego chcesz Paniusiu? :)
Żryjcie się miedzy sobą do woli ale mnie nie mieszaj do tego! :>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2014r. o 20:06
~ napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Grzdylu , no proszę Cię :)

Czego chcesz Paniusiu? :)
Żryjcie się miedzy sobą do woli ale mnie nie mieszaj do tego! :>

Szukam Mądrych Ludzi , a Ty na to miano zasługujesz. A czy mówiłem Ci już coś o chemitralach Grzdylu :) Starość nie radość :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
16 września 2014r. o 20:26
Ostry dyżur na Tysiąclecia od 18.00 ZAPRASZAMY.
4335
16 września 2014r. o 21:04
Z prywatyzowany ostry dyżur . Zastrzyki z delbety tam dostawałem pacholeńciem będąc. Najprawdopodobniej do dzisiaj mnie trzymają . Mówcie mi robocop, mam dwa stenty w sercu . Dobranoc Bolecnauci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
16 września 2014r. o 21:28
osobnik ''Falco''? :)
heh...ten ''osobnik'' nigdy nie uważał forum za swoje ,nigdy nie próbował narzucić nikomu swojego zdania a wypowiadając własną opinię w tym czy innym temacie ma do tego prawo jak każdy z bolecnautów...
ty wszczynałeś tu burdy słowne ,ty straszyłeś donosami ,ty obrażałeś wszystkich tych którzy mieli ''czelność'' ci zaprzeczyć lub nie zgadzać z twoimi poglądami...
nie chce mi się wracać do archiwum ale odszukał bym twoje początkowe posty i to jak się ''przepotwarzyłeś'' z casablanki w alterka :D
dla mnie nie jesteś tego wart a i szkoda mi czasu na takie pierdoły...

myślę że rację ma ktoś kto pisze ''jutro tu wrócisz pod innym nickiem'' a to twoje pojękiwanie jaki to jesteś pokrzywdzony na nikim tu nie robi wrażenia :D
arogancja egocentryzm i bufonada jaką tu epatowałeś niektórych wkurzała a mnie bawiła :D
nie myśl tylko że będzie mi ciebie brakować :P zapewne forum też nie ogłosi żałoby ... :D

na koniec- nie pisz bzdur że panna cię atakował...on potrafił pisać coś typu ''drogi poeto'' czy jakoś tak ale zapewne pisał to w stanie ''pomroczności jasnej'' ;)
ja to co innego... :D

cholera...jednak nie zdążyłem ;przekroczyć granicy'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
16 września 2014r. o 22:15
Toś przesadził Papugo. Pomroczność jasna , to określenie uszatego , który wraz z Michnikowskim i tym służalcem systemu Bolkiem, swego czasu polską rzeczywistość tworzył . To zdrajcy Narodu. A muszę się pochwalić , że oprócz kilku harlekinów w spadku po śp. żonce posiadam również drugi numer tygodnika "Nie" Kto stówę da ? :D

Dopisane 16.09.2014r. o godz. 22:15:

Dobrej nocy Wam życzę, Ludzie o różnych poglądach. Cycki do góry Alterowicz , dasz radę :)

10592
#bieda nieaktywny
16 września 2014r. o 22:16
Pannazdzieckiem napisał(a): To zdrajcy Narodu.

Do Narodowego Bolesławca wstąpiłeś, że wszędzie zdrajców narodu widzisz :>
2900
#falco nieaktywny
16 września 2014r. o 22:16
''uszatego''?...to Glemp to powiedział? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza