Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~kajtek niezalogowany
16 września 2014r. o 9:00
~Iza napisał(a): Dość ciekawe spojrzenie na kwestię ukraińską w kontekście historycznym. :]

Ograniczone do tekstu Romana Dmowskiego, faktycznie.
Natomiast "preambuła" Nathanela i "wstęp" Iwo Cypriana Pogonowskiego zupełnie zbyteczne.
Tym bardziej, że niechlujstwo ICP jest rażące.
Przynajmniej dla mnie ;)

~Śmierć NWO napisał(a):

Chamski chadziarze,
chcę się tylko upewnić, czy Twoja definicja NWO jest tożsama z poniżej prezentowaną ;)

http://www.zbawienie.com/nwo.htm

Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2014r. o 9:18
magnum44 napisał(a): ...
Teraz, to już nie wina Tuska, tylko Kopacz będzie. :D:D

Ciekawym , czy umrze samotnie ... z resztą nie ważne , to ta sama banda krętaczy. Nie to żebym był Pisuarem :D
Jeszcze raz Ci powtarzam, głupi Poeto, Twoja znajomość geopolityki bierze się ze ścirwomediów , które , jak wiadomo są niemiecką własnością , a polskojęzyczny nierząd jest tylko strażnikiem ściągalności podatków. Taka qurwa karma :|

Na mnie czas, miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~do bani z wyznawcami JHWH niezalogowany
16 września 2014r. o 9:51
Jednostka Stwórcy powinna być wolna od obowiązków , Drogi Kajtusiu, a tymczasem żyjemy w świecie niewolników. Ja mogę sobie pozwolić na zniewolenie w zakresie jaki uznam za stosowny. Ale w...ia mnie to , że trują mnie z powietrza i w pożywieniu ( choć palę i piję .. czymś muszę sobie zasłużyć na określenie chamski chazar ! , nie chadziar :) )
Nawiasem, fajna linka :) Mam kilka wątpliwości do treści , ale nie mam już czasu na dyskusję. Nara :)

Zastosowana autokorekta

10114
#alter nieaktywny
16 września 2014r. o 11:03
Pannazdzieckiem napisał(a): Jeszcze raz Ci powtarzam, głupi Poeto, Twoja

Taka qurwa karma

W związku z notorycznymi atakami pannyzdzieckiem rezygnuje z bywania na forum bolec.info.

wszystkiego dobrego forumowicze :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~kajtek niezalogowany
16 września 2014r. o 11:19
alter napisał(a): W związku z notorycznymi atakami ...

Nie bądź dzieckiem moje Ty alter ego.
Przecież chamski chadziar nie ukradł TOBIE łopatki (o wiaderku i grabkach nawet nie wspomnę ;) ), w TWOJEJ piaskownicy :)
Jeżeli rażą Ciebie jego chamskie wypowiedzi, zgłaszaj je do moderacji.
Marcin Marczewski po to ustalił regulamin tego serwisu, aby go egzekwować ;)
10114
#alter nieaktywny
16 września 2014r. o 11:32
~kajtek napisał(a): Jeżeli rażą Ciebie jego chamskie wypowiedzi, zgłaszaj je do moderacji.
Marcin Marczewski po to ustalił regulamin tego serwisu, aby go egzekwować ;)

Moja decyzja jest nieodwołalna. Nie mam zamiaru tracić czasu na osobników pokroju panny, czy też falco, kumotrów od kufla piwa. Od dzisiaj forum jest ich :) Mam ważniejsze i ciekawsze miejsca w sieci i nie muszę każdego dnia wysłuchiwać obelżywych, mało kulturalnych ataków na moją osobę.

A moderowania nie będę krytykował, właściciele portalu mają prawo prowadzić taką politykę moderacji jaką sobie chcą. Tylko jaki będzie efekt? To już nie mój problem.

EOT bole.info

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~jeden z dziesięciu niezalogowany
16 września 2014r. o 14:49
Hegemon na moda. Takich jaj wcześniej nie było. Świat Drodzy Państwo wcale nie jest taki piękny i kolorowy jak widać w telewizyjnych reklamach. Tam umierają Ludzie ... w Palestynie , na Ukrainie , w Afryce ... czas położyć kres, bezsensownej śmierci.
Stoisz po nie właściwej stronie barykady Poeto z przepaską na oczach. Idź już sobie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2014r. o 18:49
Grzdylu , no proszę Cię :) Ściganemu trzeba drzwi otworzyć. Casablanca , powiem Ci , że bez Ciebie nie mógł bym zrealizować swoich planów. Jesteś bardzo ważny Niedźwiedziu. Tak więc uszy do góry , cycki do przodu , więcej myślenia o geopolityce , mniej o poezji. Też jesteś fragmentem Stwórcy , pomimo głupot jakie propagujesz :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza