Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

211
skorn
29 października 2014r. o 23:34
No Petlurę też mają. Gorszy niż nasz Piłsudski nie był ;)

<i>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 października 2014r. o 7:04
Nie wiem Stefan co ze skrzynkami , ale wiem dlaczego Alterowicz piwa nie chce ze mną wypić. To mądry facet jest. Wie doskonale, że ten chazarski łeb ... równo z trawą . Boi się. A prawdziwi Polacy niczego i nikogo się nie boją. Dlatego uważam gościa za fałszywego patriotę , choć sam jestem kosmopolitą i komunistą ... bez matury oczywiście. :)

Miłego dnia Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~kajtek niezalogowany
30 października 2014r. o 8:44
skorn napisał(a): No Petlurę też mają. Gorszy niż nasz Piłsudski nie był ;)

Gorszy może i nie był :)
Zastanawiam się tylko, czy sugerujesz, że dla Ukraińców, Symon Petlura jest takim samym BOHATEREM, jak Stepan Bandera ? ;)
Pozdrawiam
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 10:40
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie wiem Stefan co ze skrzynkami , ale wiem dlaczego Alterowicz piwa nie chce ze mną wypić. To mądry facet jest. Wie doskonale, że ten chazarski łeb ... równo z trawą . Boi się. A prawdziwi Polacy niczego i nikogo się nie boją. Dlatego uważam gościa za fałszywego patriotę , choć sam jestem kosmopolitą i komunistą ... bez matury oczywiście. :)

Miłego dnia Wam życzę :)

Głupkowaty pajac.
2161
#fobiak nieaktywny
30 października 2014r. o 10:48
~ napisał(a): ROSNIEFT? a sankcje :)

W trzecim kwartale zysk netto koncernu naftowego Rosnieft był 143 razy mniejszy niż przed rokiem. A w ciągu trzech miesięcy zadłużenie Rosnieftu wzrosło o jedną szóstą.

http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,16885211,Gwaltownie_topnieja_zyski_najwiekszej_kompanii_naftowej.html#BoxBizTxt

jak ty sie koncernami przejmujesz to musisz byc przy korycie i to tym pozlacanym
koncerny rzadza swiatem a nie politycy, wszystko co zle na swiecie to ich polityka a politycy sluza im tylko do celu zawladniecia cywilazacji i zniewolenia czlowieka.
to co pisze wyborcza nie ma wplywu na nasze zycie, jedynie co sie scierwomediom udaje to zastraszac takich jak ty abys przypadkiem nie wyszedl na ulice i nie zaczal rzucac kamieniami
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 10:58
fobiak napisał(a):

W trzecim kwartale zysk netto koncernu naftowego Rosnieft był 143 razy mniejszy niż przed rokiem. A w ciągu trzech miesięcy zadłużenie Rosnieftu wzrosło o jedną szóstą.

http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,16885211,Gwaltownie_topnieja_zyski_najwiekszej_kompanii_naftowej.html#BoxBizTxt

jak ty sie koncernami przejmujesz to musisz byc przy korycie i to tym pozlacanym
koncerny rzadza swiatem a nie politycy, wszystko co zle na swiecie to ich polityka a politycy sluza im tylko do celu zawladniecia cywilazacji i zniewolenia czlowieka.
to co pisze wyborcza nie ma wplywu na nasze zycie, jedynie co sie scierwomediom udaje to zastraszac takich jak ty abys przypadkiem nie wyszedl na ulice i nie zaczal rzucac kamieniami

Następny psycholek.
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 11:06
fobiak napisał(a):

jak ty sie koncernami przejmujesz

To ty psycholku majaczyłeś, że taki koncern Rosnieft znakomicie się dogaduje z zachodem :P Publikujesz kłamstwa, nonsensy psycholku.
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 11:08
Ciąg dalszy agresji Putina.

"Do końca października samozwańcza republika Abchazji, zawdzięczająca swoją niezależność od Gruzji Kremlowi, ma odpowiedzieć na przedstawiony jej projekt traktatu o przyjaźni. Oznacza on jednak w praktyce aneksję czarnomorskiego quasi-państewka przez Rosję, a to zbyt wiele nawet dla tamtejszych prorosyjskich polityków"

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16887965,Rosja_wchlonie_Abchazje__Kreml_zlozyl__propozycje.html#BoxWiadTxt