Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~ niezalogowany
30 października 2014r. o 18:32
Seans :)

Rosja nie pierwszy raz traci Ukrainę. Poprzednio skończyło się zbrodniami i zagłodzeniem Ukraińców.

Wiek zagłady Sowiecka Historia - Holokaust Słowian.

Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 18:53
Jestem tego samego zdania :)

"Niemieckie media: Rosja demonstruje siłę, bo jest słaba

Rosja chce tylko prowokować - to zgodny ton opinii niemieckich mass mediów na temat wtargnięcia rosyjskich myśliwców w europejską przestrzeń powietrzną. "

http://fakty.interia.pl/swiat/news-niemieckie-media-rosja-demonstruje-sile-bo-jest-slaba,nId,1545018#iwa_item=2&iwa_img=0&iwa_hash=54797&iwa_block=facts_news_small
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 października 2014r. o 20:29
Trzy miliony zagłodzonych Ukraińców , przez Soso i kumpli, to fakt. Rozwałka systemu przez Gorbaczowa , to kolejny fakt. Szalejąca neoliberalizacja uprawiana przez pijaka Jelcyna ... dziwię się , że Ruskie jeszcze to wytrzymują .

Uważam , że Bułhakow był jednym z mądrzejszych Ludzi na tej nieszczęśliwej Planecie. Czy sądzisz Badziewiarzu , że Naród pozbawiony inteligencji jest w stanie wydać takiego Bułhakowa ? Już Konwicki w Małej Apokalipsie pisał , że wciąż mamy do czynienia z zaborcami , zmieniają tylko czapki.

Nie jestem fanem Putina , ale to chyba pierwszy po Romanowowach przywódca Rosji , co jaja posiada. Wydarzenia w Syrii o tym świadczą. Ale jak się czyta tylko michnikowskie periodyki wraz ze współpracującymi lisami propagandy , to można dojść do przekonania , że Anna Grodzka to kobieta i jeszcze się zakochać :D

Dla kogo , Ty właściwie pracujesz ? Czyś z przyrodzenia i.diota ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 21:04
Znakomity dokument!

"PUTIN TERRORYSTA" i co najciekawsze - Opublikowany 27 maj 2012 !

4335
30 października 2014r. o 21:20
Prawdziwy terroryzm , głupi klakierze zostanie tutaj przedstawiony :

Czy już mówiłem Ci coś o pieniądzu fiducjarnym ... , a oglądałeś może wilka z W strid ?

Wciąż nie odpowiadasz na pytania Casablanka / Badziewiarzu , wiesz , że mnie to wqurwia ?

Dla kogo pracujesz ? Czyś z przyrodzenia ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
30 października 2014r. o 23:01
Jeśli nie odpowiada, to znaczy, że w końcu się czegoś nauczył.

<i>
4335
30 października 2014r. o 23:45
skorn napisał(a): Jeśli nie odpowiada, to znaczy, że w końcu się czegoś nauczył.

Miejmy nadzieję Paweł :)

Dobranoc :)

~Iza niezalogowany
31 października 2014r. o 5:56
http://www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3240
http://www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3242

Może coś z Michalkiewicza :) Jak dla mnie, jest w tych felietonach parę interesujących spostrzeżeń.

Pozdr.
REKLAMA BAU zaprasza