"Niemieckie media: Rosja demonstruje siłę, bo jest słaba
Rosja chce tylko prowokować - to zgodny ton opinii niemieckich mass mediów na temat wtargnięcia rosyjskich myśliwców w europejską przestrzeń powietrzną. "
#Pannazdzieckiem nieaktywny 30 października 2014r. o 20:29
Trzy miliony zagłodzonych Ukraińców , przez Soso i kumpli, to fakt. Rozwałka systemu przez Gorbaczowa , to kolejny fakt. Szalejąca neoliberalizacja uprawiana przez pijaka Jelcyna ... dziwię się , że Ruskie jeszcze to wytrzymują .
Uważam , że Bułhakow był jednym z mądrzejszych Ludzi na tej nieszczęśliwej Planecie. Czy sądzisz Badziewiarzu , że Naród pozbawiony inteligencji jest w stanie wydać takiego Bułhakowa ? Już Konwicki w Małej Apokalipsie pisał , że wciąż mamy do czynienia z zaborcami , zmieniają tylko czapki.
Nie jestem fanem Putina , ale to chyba pierwszy po Romanowowach przywódca Rosji , co jaja posiada. Wydarzenia w Syrii o tym świadczą. Ale jak się czyta tylko michnikowskie periodyki wraz ze współpracującymi lisami propagandy , to można dojść do przekonania , że Anna Grodzka to kobieta i jeszcze się zakochać :D
Dla kogo , Ty właściwie pracujesz ? Czyś z przyrodzenia i.diota ?
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 30 października 2014r. o 21:20
Prawdziwy terroryzm , głupi klakierze zostanie tutaj przedstawiony :
Czy już mówiłem Ci coś o pieniądzu fiducjarnym ... , a oglądałeś może wilka z W strid ?
Wciąż nie odpowiadasz na pytania Casablanka / Badziewiarzu , wiesz , że mnie to wqurwia ?
Dla kogo pracujesz ? Czyś z przyrodzenia ?
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 30 października 2014r. o 23:45
skorn napisał(a): Jeśli nie odpowiada, to znaczy, że w końcu się czegoś nauczył.
Miejmy nadzieję Paweł :)
Dobranoc :)