Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~Iza niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 17:16
Sokole, sądzisz , że to o cła chodziło a nie o ograniczenie niewolnictwa? :D
A Panna jeszcze BRICS przeżywa ;)

Alterze, złoto jak złoto, wzrost cen złota często wiąże się, nazwijmy to, z problemami na rynkach finansowych. Ale po fiasku referendum w Szwajcarii związanym ze zwiększeniem rezerw złota przynajmniej nasi „ frankowicze „ raczej noc przespali spokojnie.

A’ propos snów … o potędze:
http://www.nowakonfederacja.pl/polska-droga-od-slabosci-do-sily/

Miłego:)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2900
#falco nieaktywny
4 grudnia 2014r. o 17:32
:D Izo

cła ?...hehehe
łapiesz mnie na lep?...czy ograniczenie niewolnictwa to nie pewien składnik ekonomii? ;) ...łatwy ,tani pracownik ;)
to tak jak w tej chwili w Polsce :D
chyba nie napiszesz mi że zachodnie koncerny ładują się do nas dla ''piękna tej krainy''czy też sympatii dla Polaków :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Iza niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 20:30
Jak nie , jak tak. Kraj jest piękny i na szlaku. Ludzie życzliwi, pracowici, cierpliwi, otwarci, gotowi oddać wszystko. Słowem – sympatyczni :D
:)
~pajac niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 21:56
Sympatyczni i skazani ... na niewolnictwo wobec koncernów ( czytaj, uosobienie chciwości ). Większość Ludzi na pytanie : czy jesteś chciwy , odpowie ... nie. Kłamcy , czy niedoinformowani ?

To bi , or not to bi , czy jak to się tam pisze :D

Owszem przeżywam :) Miałem nadzieję na podróże po Wszechświecie , a tymczasem urodziłem się w zwyczajnym więzieniu ... Umysłów , a co gorsza ... nie po raz pierwszy :|
Być może Karma , jednak istnieje ? :D Co myślisz Droga Arystokratko ? :)
10114
#alter nieaktywny
4 grudnia 2014r. o 22:31
teatrzyk Putinka! :)

"współczesna Rosja ma o wiele mniejszy potencjał militarny, niż ZSRR, i jest w tej chwili 15-16 razy słabsza od Zachodu. Jednak Putin jest coraz bardziej oderwany od rzeczywistości, ma manię prześladowczą. Uważa przecież, że to nie Ukraińcy, tylko amerykanie zorganizowali Majdan. Sądzi, że gdyby nie Ukraina, to wymyśliliby coś innego, aby rzucić Rosję na kolana. Putin traci adekwatną wizję świata. Będzie to robił, póki nie doprowadzi Rosji do ruiny."

http://wiadomosci.wp.pl/kat,139114,title,B-wicepremier-Rosji-Putin-szykuje-sie-do-duzej-wojny-z-Zachodem,wid,17080094,wiadomosc.html?ticaid=113ebf

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~głupol niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 22:44
Ten Bartosiak , bardzo mi Alterowicza przypomina , politolog zas ... ny. Imperia buduje się na potędze militarnej , bądź intelektualnej. Chnole mają pół miliona "kobiet" podobnych do enerdowskich sportsmenek ... pod bronią , żeby nie było :D Podpaskami mogły by zadusić bohaterskie Wojsko Polskie . A Ruskie mają generator zimnej fuzji zamknięty w bryle pięciuset metrów sześciennych. My mamy premiera na saksach i głupich intelektualistów , gotowych za mamonę matkę sprzedać.

Dobrej nocy Wam życzę :)
10114
#alter nieaktywny
4 grudnia 2014r. o 22:48
~Iza napisał(a):
nasi „ frankowicze „ raczej noc przespali spokojnie.

A’ propos snów … o potędze:
http://www.nowakonfederacja.pl/polska-droga-od-slabosci-do-sily/

Miłego:)

Tak, tylko że dla mądrego frankowicza te wahania nie są złą wiadomością, ale i dobrą. W prosty sposób można zarobić na frankach, co spokojnie i nawet z nawiązką pokryje wszelkie podwyżki franka:)

Cieszy jednak ta wiadomość :)

Bardzo mi się spodobała twoja linka! Otóż to, wszystko zależy od punktu widzenia, intencji, oraz wiedza jaką dysponujemy. Optymizm też jest wskazany :) Wszelkie narzekajła, narzekali kiedyś, narzekają dziś, będą narzekać zawsze! Warto się wystrzegać takiego czarnowidztwa, które próbują często zasiać w nas wrogowie :)

pozdrawiam, kolorowych snów :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~jeszcze bardziej chamski niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 23:01
Pasujecie do siebie Alterowicz. Mówię Ci brachu, staraj się o Jej względy :) Być może Bolec.info połączy jeszcze jeden Promień ? Kto wie ?

Czółko dziubasku :*

A wracając do sprawy , Fobiczny , czy mógłbym Cię prosić o odpowiedź ? :)

Dobranoc :)
REKLAMA BAU zaprasza