Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~chamski chadziar niezalogowany
3 grudnia 2014r. o 22:57
~Iza napisał(a): Panna, zszokowany jesteś? ...

Ależ skąd, Droga Arystokratko :* Zszokowany to ja jestem chemitralami nad moją głową , oraz faktem , że mój post wyleciał w kosmos , jak Fobiczny mawia :D Widać Techniczny mnie nie lubi, ale to nic nie szkodzi , wszak nie wszyscy muszą :D

falco napisał(a): ...
jedna waluta nie oznacza jednakowych cen więc co mi po niej jeśli rozdzwięk cenowy będzie podobny do dzisiejszej relacji pomiędzy euro a złotówką ? ...

Jedna waluta dla wszystkich, to absolutna władza nad Cywilizacją. Śmierć wolności. Śmierć wartości rodzinnych i narodowych , jak mawia Fobiczny. Jak będziemy już mieli czipy , albo kod kreskowy na czole , to ... wizja Janka z Patmos stanie się naszą rzeczywistością. Apokalipsa :D

Fobiczny , ja to wszystko wiem , ale nie potrafię znaleźć odpowiedzi na pytanie : kto Nas w to bagno wpędził ? Szatan , Kosmici , czy zwyrodniały ludzki intelekt ( żydobanksterski oczywiście :) ) ? A może jest czwarta siła ? :)

A wracając do sprawy , jeśli rację ma Brandon Smith , to ja straciłem nadzieję i tylko Stwórca mi pozostaje ... no i jeden znajomy , co to pracuje na Shellu. Odnośnie kodu kreskowego :D

Otóż któregoś dnia podjechał młody człowiek z dwiema pannicami i zaczął się popisywać i mięchem rzucać na niefrasobliwość i opieszałość obsługi. Znajomy zadał mu więc pytanie :

- Czy wiesz , gdzie kondomy mają kod kreskowy ?
- No chyba na opakowaniu ?
- Na opakowaniu również , ale mają też na końcu. Ale ty o tym nie wiesz , bo nie potrzebujesz rozwijać do końca :D

Taki mały żarcik na dobranoc :)

Dobrej nocy Wam życzę :)

Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~pat niezalogowany
3 grudnia 2014r. o 23:06
Ukraińcy muszą zacząć rozmawiać z separatystami, inaczej konflikt będzie się przedłużał i ofiar będzie więcej.
Pójdą na wyniszczenie wzajemne, a o to chodzi Amerykanom, osłabić nasz region. Polska zaczęła się odbudowywać i małymi krokami gospodarka zaczęła wracać do stanu z przed 1990 roku.
I tak jak wtedy rozwalili nam gospodarkę, bo stanowiliśmy zagrożenie dla Zachodu, tak jest teraz. Niestety konflikt powstał u granic Rosji i dotyczy Rosjan, bo oni tam mieszkają, dlatego konflikt będzie trudny, krwawy i bolesny. Rosji siłowo niczego się nie narzuci.
A Polacy nie mogą ciągle walczyć, burzyć swoją gospodarkę i odbudowywać od nowa. Z własnego doświadczenia wiem, że nadmierny altruizm szkodzi ludziom którzy pomagają.
10114
#alter nieaktywny
3 grudnia 2014r. o 23:13
~pat napisał(a): Ukraińcy muszą zacząć rozmawiać z separatystami, inaczej konflikt będzie się przedłużał i ofiar będzie więcej.
Pójdą na wyniszczenie wzajemne, a o to chodzi Amerykanom, osłabić nasz region. Polska zaczęła się odbudowywać i małymi krokami gospodarka zaczęła wracać do stanu z przed 1990 roku.
I tak jak wtedy rozwalili nam gospodarkę, bo stanowiliśmy zagrożenie dla Zachodu, tak jest teraz. Niestety konflikt powstał u granic Rosji i dotyczy Rosjan, bo oni tam mieszkają, dlatego konflikt będzie trudny, krwawy i bolesny. Rosji siłowo niczego się nie narzuci.
A Polacy nie mogą ciągle walczyć, burzyć swoją gospodarkę i odbudowywać od nowa. Z własnego doświadczenia wiem, że nadmierny altruizm szkodzi ludziom którzy pomagają.

Sprzed 1990? hehe... Bredzisz trollu.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~pat niezalogowany
3 grudnia 2014r. o 23:25
Dlaczego bredzisz?
Z tym trollem, to byś sobie odpuścił.
Zobacz sobie w wiarygodnych źródłach ile było zakładów w Polsce i jakie marki były znane w Europie.
Inna sprawa, że nasz towar był eksportowany za bezcen.
Ubliżać tylko potrafisz i nic więcej. Jak chcesz bronić Ukrainy to broń, ale mi się nie chce. :P :P
Już dzisiaj z Tobą nie piszę, bo mnie nudzisz tą gebelsowską polityką. :P :P :P
10114
#alter nieaktywny
3 grudnia 2014r. o 23:32
~pat napisał(a): Dlaczego bredzisz?
Z tym trollem, to byś sobie odpuścił.
Zobacz sobie w wiarygodnych źródłach ile było zakładów w Polsce i jakie marki były znane w Europie.
Inna sprawa, że nasz towar był eksportowany za bezcen.
Ubliżać tylko potrafisz i nic więcej. Jak chcesz bronić Ukrainy to broń, ale mi się nie chce. :P :P
Już dzisiaj z Tobą nie piszę, bo mnie nudzisz tą gebelsowską polityką. :P :P :P

Dobrze wiesz trollu dlaczego nazywam cię trollem :)

Co mnie to obchodzi co ci się chce, a co nie.

FAKTY przemawiają! :)

A podobno Rosja ma się dobrze? Zbliża się PANIKA! Jeszcze kilka miesięcy a Putin zarządzi wymianę towarową! :)

"Rosyjscy deputowani nie wykluczają denominacji rubla. Poinformowała o tym rozgłośnia "Goworit Moskwa", powołując się na szefa komisji polityki regionalnej Romana Chudiakowa."

http://biznes.interia.pl/waluty/news/chwieje-sie-imperium-putina-konieczna-wymiana-waluty,2062783,1023#iwa_block=business_news_one&iwa_item=1&iwa_img=1&iwa_hash=20508

[img=1417645932_hwucyqz.jpg]

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~cd. niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 0:24
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/mariusz-max-kolonko-ukraincy-nigdy-nie-byli-naszymi-bracmi/evvl2?utm_source=google&utm_medium
211
skorn
4 grudnia 2014r. o 0:33
Rosjanie też nie byli. W swoim czasie jedni i drudzy tępili Polaków.

<i>
10114
#alter nieaktywny
4 grudnia 2014r. o 1:07
Putinek tak naprawdę jest małym człowieczkiem :) Tak jak kiedyś my pokonaliśmy ruskich, tak i teraz Putinek puchnie, mięknie i raczej wątpię, aby mial już teraz miał choćby najmniejsze szanse pokonać Ukraińców!

Anastazja Dmitruk - "Nigdy nie będziemy braćmi"

Nigdy nie będziemy braćmi,
w tej samej Ojczyźnie, po tej samej matce.
Nie ma w was ducha wolności,
Nie chcemy mieć was nawet w rodzinie.

Nazywacie się „starszymi"
możemy być nawet „młodsi", byle z dala od was
Jest was tak wielu obojętnych, a szkoda,
Jesteście ogromni, my za to wielcy

Trzymacie się swojego majątku, nie odpuszczacie
W końcu zadławicie się swoją zawiścią
Wolna wola - słowo wam nieznane
Od dziecka macie umysły związane

U was milczenie nazywają złotem
za to u nas bronimy się Mołotowem