Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~koral niezalogowany
28 stycznia 2015r. o 22:01
~ napisał(a):
Towarzyszu separatysto,POpieram was to te banderowce same siebie się biją ..

Gdyby przyszli strzelać w mój dom, nie biłbym ich, po prostu rozstrzelałbym ich na miejscu. I bez sądu.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
28 stycznia 2015r. o 22:04
Pannazdzieckiem napisał(a):
~koral napisał(a): ...
A wiz i tak nigdy nie dostaniecie

Koral :) Masz u mnie piwo ... za znajomość rzeczy i Inteligencję.

Fisiu wszędzie widzisz inteligencję? Dewaluujesz już jej znaczenie :) A tak na poważnie? Jeżeli też i sam jesteś inteligentny to dostrzegłeś zwrot cytuję: "nie dostaniecie"! :* :* Miej więc szacunek do własnej inteligencji i innych ;) :*
~koral niezalogowany
28 stycznia 2015r. o 22:11
"Nie dostaniecie" dlaczego? Bo ja nigdy bym o nie nie skomlał, bo albo mam przyjaciela, albo go nie mam.
Jestem miejscowy i nie musisz snuć domysłów.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 stycznia 2015r. o 22:13
~ napisał(a): ... Jeżeli też i sam jesteś inteligentny to dostrzegłeś zwrot cytuję: "nie dostaniecie"! :* :* Miej więc szacunek do własnej inteligencji i innych ;) :*

Nie jestem , wciąż się uczę , dostrzegam jedynie skrawki PRAWDY.

I nie mów do mnie fisiu . Mów mi Panna , albo Piotrek , tudzież chamski chadziar :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
28 stycznia 2015r. o 22:36
Koralowy Misiaczku to, że gdybyś nawet był miejscowy, to wcale jeszcze nie znaczy, co widać jasno, że czujesz się Polakiem. Dowodów na to chyba nie mamy? Pamiętam, że powyżej domniemałeś na temat Altera, że jest Ukraińcem. Więc może ty jesteś kulturalnym Rosjaninem,-Rosjanką z urodzenia, pochodzenia? :P :*
2161
#fobiak nieaktywny
28 stycznia 2015r. o 22:51
~koral napisał(a):

Gdyby przyszli strzelać w mój dom, nie biłbym ich, po prostu rozstrzelałbym ich na miejscu. I bez sądu.

rozstrzeliwanie to zabijanie wieloma tzn. wiecej niz jednym nabojem.
a ty z procy to moglbys tylko probowac ich zabijac po kolei. biedak w roli milionera to rola polaka ale tylko w marzeniach.
ucz sie od grekow wolnosci.

Dopisane 28.01.2015r. o godz. 22:51:

i od szwajcarow patriotyzmu
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 stycznia 2015r. o 23:04
Sądzisz Fobiczny , że nadmuchany kurs Franczesków , to patriotyzm ?

Przypomnę jeszcze raz Panowie. Nie dajmy się bandytom wpędzić w bratobójczą walkę. Ludzie pod każdą szerokością geograficzną są tacy sami , takimi zostaliśmy stworzeni.

Tylko bandyci ... uwypuklają różnice. Dziel i rządź.

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2161
#fobiak nieaktywny
29 stycznia 2015r. o 5:20
kurs euro dmuchal frank, dmucha zlotowka, forint i reszta satelitow sliniacych sie na euro. bez tych dmuchaczy kurs mialby wartosc o 75% mniejsza. aby euro mialo swoja wartosc w strefie musialy by zostac niemcy, austria, holandia,
REKLAMAMrowka zaprasza