Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcemy zwierzęta i ptaki, a nie wiatraki
~Zwykły człowiek niezalogowany
1 maja 2014r. o 6:41
Ci sami ludzie protestujący przeciwko turbinom jeżdżą swoimi samochodami.Alternator mają tuż przed sobą i nie boją się że im zaszkodzi na zdrowie.
Tu chodzi o inne argumenty.Te o których się nie mówi.
ZAWIŚĆ , że sąsiad dostanie kasę a oni nie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~007 niezalogowany
1 maja 2014r. o 8:48
Panie Darku- ja jestem z gminy Nowogrodziec. Tu u nas to samo się stało .Ręce opadają jak słyszę tych otumanionych ludzików. Przede wszystkim protestują ci co ich nie wybrano do projektów. Po drugie :elektrowni wiatrowych nie, elektrowni wodnych nie(bo ryby, bo żaby itd.)elektrowni atomowych nie , węglowych nie i ma być do tego tańszy prąd. UWAGA !!! Specjalizują się ludzie w buntowaniu mieszkańców w tym temacie i mają z tego pieniądze. Ci co protestują nie wiedzą ,że są manipulowani (ciemnota).
3244
#polak nieaktywny
1 maja 2014r. o 9:12
Trzeba być postępowym. To, że nie chcą spotkać się z inwestorem zmniejsza ich wiarygodność.

Po tej wypowiedzi ich protest jest przez kogoś nakręcony, a nie autentyczny.
~azot niezalogowany
1 maja 2014r. o 9:13
zamiast wójt wysłać każdemu mieszkańcowi do domu papierek o zgode na budowe i by go to wyniosło jakieś 100 zł na znaczki pocztowe to teraz zapłaci kare grubych pieniędzy za żle zorganizowane działanie tej budowy ......... !! skandal i taki człowiek ma władze ;(
~ niezalogowany
1 maja 2014r. o 10:46
~azot napisał(a): zamiast wójt wysłać każdemu mieszkańcowi do domu papierek o zgode na budowe i by go to wyniosło jakieś 100 zł na znaczki pocztowe to teraz zapłaci kare grubych pieniędzy za żle zorganizowane działanie tej budowy ......... !! skandal i taki człowiek ma władze ;(

niestety takie praktyki z wysyłaniem powiadomien nie istnieją. już nawet nie chodzi o zgodę, ale chociaż o poinformowanie mieszkańców o temacie jaki będzie poruszany na sesji rady. oczywiście plakaciki wydrukowane maczkiem wiszą na tablicach informacyjnch, ale tak naprawdę nie każdy ma możliwość ich śledzenia, a tym bardziej uczestniczenia w sesji rady. tak więc jestem zdania, że w tak kluczowych kwestiach jak ta lub dotycząca bezpośrednio czyjegoś mienia (np wytyczanie drogi w planie zagospodarowania przechodzącą przez prywatną działkę) powinna być kierowana bezpośrednia informacja do zainteresowanych tematem. listownie mailowo czy też nawet osobiście. niestety w tym wypadku, tak samo jak w przypadku marketu w gromadce nasuwa mi się pewien wniosek...mam wrażenie że plan zagospodarowania został zatwierdzony nie dla dobra gminy tylko dla inwestorów. mam nadzieję, że się mylę...
~xoxo niezalogowany
1 maja 2014r. o 11:26
~Zwykły człowiek napisał(a): Ci sami ludzie protestujący przeciwko turbinom jeżdżą swoimi samochodami.Alternator mają tuż przed sobą i nie boją się że im zaszkodzi na zdrowie.
Tu chodzi o inne argumenty.Te o których się nie mówi.
ZAWIŚĆ , że sąsiad dostanie kasę a oni nie.

HAHAHAH teraz to padłam. My zazdrośni o kasę ?
Mam do Ciebie prośbę zapoznaj się najpierw z informacjami na temat wiatraków i tym czym my się zajmujemy a nie piszesz bez sensu głupoty. OK ?
~azot niezalogowany
1 maja 2014r. o 15:03
coś o wiatrakach
~ niezalogowany
1 maja 2014r. o 16:00
te wiatraki to niemiecka inwestycja a nie będzie niemiec pluł nam w twarz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza