Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzysztof Krzemiński do Rady Powiatu

~ niezalogowany
8 października 2014r. o 10:31
~WOŚP napisał(a):
jegomosc napisał(a):
Pracowałem w Starostwie Powiatowym przez jakieś półtora roku [...] w międzyczasie będąc na trzymiesięcznym bezpłatnym urlopie. [...] Stanowisko? "Pomoc administracyjna" - formalnie jest to stanowisko "nieurzędnicze", więc tak naprawdę nie byłem nawet urzędnikiem. Jest to najniższe stanowisko w urzędzie, nie wymagające konkursu.

[...]

Fakt, że pracowałem w urzędzie sprawia, że mam sporą wiedzę co do jego funkcjonowania i na pewno jest to mój atut. Wiem, co warto tam poprawić.

Ty sam się ośmieszasz, nie trzeba tego nawet robić za Ciebie. Nieco ponad rok pracy na najniższym stanowisku "pomoc administracyjna", a już masz "sporą wiedzę" na temat funkcjonowania urzędu. Ha, ha, ha...

i do tego na stanowisku bez konkursu, w starostwie w ktorym rzadzi partia, z ktorej listy startuje Krzeminski. LOL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ink niezalogowany
8 października 2014r. o 10:42
~ napisał(a):
~WOŚP napisał(a):
jegomosc napisał(a):
Pracowałem w Starostwie Powiatowym przez jakieś półtora roku [...] w międzyczasie będąc na trzymiesięcznym bezpłatnym urlopie. [...] Stanowisko? "Pomoc administracyjna" - formalnie jest to stanowisko "nieurzędnicze", więc tak naprawdę nie byłem nawet urzędnikiem. Jest to najniższe stanowisko w urzędzie, nie wymagające konkursu.

[...]

Fakt, że pracowałem w urzędzie sprawia, że mam sporą wiedzę co do jego funkcjonowania i na pewno jest to mój atut. Wiem, co warto tam poprawić.

Ty sam się ośmieszasz, nie trzeba tego nawet robić za Ciebie. Nieco ponad rok pracy na najniższym stanowisku "pomoc administracyjna", a już masz "sporą wiedzę" na temat funkcjonowania urzędu. Ha, ha, ha...

i do tego na stanowisku bez konkursu, w starostwie w ktorym rzadzi partia, z ktorej listy startuje Krzeminski. LOL

Nie ma co, posada lukratywna jak nie wiem co. Powinien być cały cykl konkursów:p

Gość jest DJ-em, bierze za wesele pewnie z 2 albo 3 tysiące, czyli w pół dnia zarabia tyle ile tam w miesiąc. LoL. Popatrzcie lepiej na inne komitety np. Ten prezydenta gdzie jest pełno prezesów rożnych firm miasta którzy koszą wielką kasę z naszych podatków i nagrody olbrzymie.

Ja tam jegomościa lubię i mu kibicuję w tych wyborach. Rok temu byłem na zorganizowanej przez niego charytatywnym balu dla chorej Agnieszki i wiem, ze przy wielu innych takich akcjach pomagał. Nie wszyscy kandydaci tak robią. Nie wszyscy mają też jaja żeby poddać się publicznej dyskusji.
~ niezalogowany
8 października 2014r. o 11:00
jegomosc musi sie najpierw nauczyc wyrzucac obsmarkane chusteczki i zuzyte kubki po jogurcie bo jak pracowal w gazecie to zostawial po sobie taki syf, ze rzygac sie chcialo.
~kolega niezalogowany
8 października 2014r. o 12:05
~ napisał(a): jegomosc musi sie najpierw nauczyc wyrzucac obsmarkane chusteczki i zuzyte kubki po jogurcie bo jak pracowal w gazecie to zostawial po sobie taki syf, ze rzygac sie chcialo.

To bardzo po dziennikarsku tak koledze po fachu anonimowo duże obrabiać. Z tego co wiem to on pracuje w bolcu kilka lat więc twoje zarzuty są śmieszne.
~ niezalogowany
8 października 2014r. o 12:14
~kolega napisał(a):
~ napisał(a): jegomosc musi sie najpierw nauczyc wyrzucac obsmarkane chusteczki i zuzyte kubki po jogurcie bo jak pracowal w gazecie to zostawial po sobie taki syf, ze rzygac sie chcialo.

To bardzo po dziennikarsku tak koledze po fachu anonimowo duże obrabiać. Z tego co wiem to on pracuje w bolcu kilka lat więc twoje zarzuty są śmieszne.

nie chodzi o bolec tylko ekspres kolezko. facet zostawial zasmarkane chusteczki, smiecil i ogolnie robil CHLEW.
41
#jegomosc nieaktywny
8 października 2014r. o 12:36
~ napisał(a):
~kolega napisał(a):

nie chodzi o bolec tylko ekspres kolezko. facet zostawial zasmarkane chusteczki, smiecil i ogolnie robil CHLEW.

Cześć. Rzeczywiście jakieś pięć lat temu pracowałem krótko w ekspresie (przez jakieś dwa miesiące - sam z tej pracy zrezygnowałem). Rzeczywiście istnieje szansa, że mogłem zostawić po sobie bałagan. Przepraszałem cię za to drogi anonimie już kilka razy. Ta sytuacja musiała wywołać w tobie olbrzymią traumę, bo od kilku lat przy każdym temacie dotyczącym mojej osoby wspominasz o chusteczkach. Raz jeszcze cię przepraszam. Jak mogę ci zadośćuczynić to, że musiałeś/aś tych kilka rzeczy po mnie posprzątać? Mogę za to zapłacić (chętnie zapłacę też i za twoją terapię, co by moje chusteczki nie śniły ci się po nocach, serio). Musisz tylko się ujawnić:)

Od kilku lat pracuję dla portalu Bolec.Info i moi współpracownicy nie narzekają na moje bałaganiarstwo. Może to twarda ręka mojej żony mnie tego oduczyła? Nie wykluczam, że twoja, powtarzana jak mantra, kwestia o chusteczkach też miała na mnie zbawienny wpływ. Dziękuję więc za nią. Może masz więc teraz spać spokojnie:)

www.djdowynajecia.pl
~kajtek niezalogowany
8 października 2014r. o 12:48
jegomosc napisał(a): ... Może masz więc teraz spać spokojnie:)

Te, vinyl :)
Trzymaj fason i nie sugeruj ewentualnym wyborcom, że syn nadal uczy Ciebie języka polskiego ;)

PS.
Jeżeli nadal źle się czujesz, odpuść sobie (tymczasowo) udzielanie odpowiedzi na pytania lub supozycje.
Do 16 listopada jeszcze zdążysz !
41
#jegomosc nieaktywny
8 października 2014r. o 13:01
~kajtek napisał(a):
jegomosc napisał(a): ... Może masz więc teraz spać spokojnie:)

Te, vinyl :)
Trzymaj fason i nie sugeruj ewentualnym wyborcom, że syn nadal uczy Ciebie języka polskiego ;)

PS.
Jeżeli nadal źle się czujesz, odpuść sobie (tymczasowo) udzielanie odpowiedzi na pytania lub supozycje.
Do 16 listopada jeszcze zdążysz !

Złośliwa autokorekta na iPadzie:) wybacz. Czuję się już dobrze, dzięki za troskliwość. Odpisywać będę możliwie szybko.

www.djdowynajecia.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza