jegomosc napisał(a):
Pracowałem w Starostwie Powiatowym przez jakieś półtora roku [...] w międzyczasie będąc na trzymiesięcznym bezpłatnym urlopie. [...] Stanowisko? "Pomoc administracyjna" - formalnie jest to stanowisko "nieurzędnicze", więc tak naprawdę nie byłem nawet urzędnikiem. Jest to najniższe stanowisko w urzędzie, nie wymagające konkursu.
[...]
Fakt, że pracowałem w urzędzie sprawia, że mam sporą wiedzę co do jego funkcjonowania i na pewno jest to mój atut. Wiem, co warto tam poprawić.
~ napisał(a): kto normalny zaglosuje na jegomoscia? łojezusmarija! chyba tylko dlugowlosi hehe
~Ivo P napisał(a): Ktos stworzyl dla Pana fikcyjne stanowisko Asystenta Urzednika Do Spraw Zbytecznych>Bo na dobra sprawę był Pan przypadkowo zatrudniony.A z tego zatrudnienia nic nie wynikało.Az dali Panu do zrozumienia,ze Panska dzialalnosc jest całkowicie zbyteczna i musial Pan odejść.Smieszna placa !Zero awansow!A Pan powoluje się na to zatrudnienie.Ile doswiadczen Pan zdobyl i jaki ogromny zasob wiedzy samorządowej Pan zdobyl.Jezeli nie sprawdzil się Pan jako GONIEC.To co może Pan zrobić dla Powiatu jako Radny.??????Po prostu NIC!!!
wilczek napisał(a):
do tej tyldy mam takie pytanko. długowłosi masz na myśli kobiety? Qrde ja bym się cieszył jak by na mnie wszystkie Panie z BC głosowały, tylko pozazdrościć
jegomosc napisał(a): ... dziękuję za wiarę w moją osobę ...
wilczek napisał(a): Wiem że wam wyżej piszącym rodzice załatwili gdzieś dobrą pracę ale tak samo jak Krzysiek tak samo ja i wielu innych ludzi zaczynali od takich prac i może wam się wydawać ale tacy ludzi w firmach, urzędach itd najwięcej robią więc jak Wy nie macie pojęcia to nie wypowiadajcie się.
PS teraz czekam na jakąś ciętą ripostę bo na nic więcej was nie stać tylko na obrażanie innych albo nie jesteście dziećmi które jeszcze nie pracowały i gadacie tak bo ciągle kasa leci od rodziców z portfela, to bardziej prawdopodobne Dopisane 07.10.2014r. o godz. 23:18:~ napisał(a): kto normalny zaglosuje na jegomoscia? łojezusmarija! chyba tylko dlugowlosi heheNikt nie ma do Was Panowie pretensji,ze szukacie w tym miescie swojego miejsca do zycia,zeby utrzymać siebie i swoje rodziny.Ale sami siebie wprowadzacie w blad,poniewaz z waszymi kwalifikacjami nie znajdziecie tutaj zatrudnienia dającego wam satysfakcje i zadowolenie.W B-cu jest około 4 tysięcy ludzi z wyższym wyksztalceniem pelnym lub niepelnym w waszym wieku.Przez 25 lat nie zrobiono nic w tym zakresie .Mam na myśli Polityke Panstwa.W Niemczech natomiast dla obywateli NRD przewidziano RENTE OBYWATELSKA,ze zgledu na transformacje ustrojowa.Za która można bardzo dobrze funkcjonować i utrzymać cala rodzine.U nas pomyślano tylko o Politycznych Wodzach,ktorzy wyrośli jak grzyby po deszczu,biorac ogromne APANAZE i nic nie robiąc .W tym kraju przez następne 25 lat się nic nie zmieni.Dlatego młodych ludzi nie należy wprowadzać w blad wyborami.Tylko otwarcie im powiedzieć jedynym rozwiązaniem tej sytuacji jest bilet z Rodzina w jedna strone.Np.Dania ,Sz wajcaria,czy gdziekolwiek.Wielu młodych ludzi wybiera nawet Australie.Tak z tego miasta ludzie uciekają nawet tam.Zycze Powodzenia.... Tutaj zyc się nie da...
do tej tyldy mam takie pytanko. długowłosi masz na myśli kobiety? Qrde ja bym się cieszył jak by na mnie wszystkie Panie z BC głosowały, tylko pozazdrościć