Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzysztof Krzemiński do Rady Powiatu

~WOŚP niezalogowany
7 października 2014r. o 21:20
jegomosc napisał(a):
Pracowałem w Starostwie Powiatowym przez jakieś półtora roku [...] w międzyczasie będąc na trzymiesięcznym bezpłatnym urlopie. [...] Stanowisko? "Pomoc administracyjna" - formalnie jest to stanowisko "nieurzędnicze", więc tak naprawdę nie byłem nawet urzędnikiem. Jest to najniższe stanowisko w urzędzie, nie wymagające konkursu.

[...]

Fakt, że pracowałem w urzędzie sprawia, że mam sporą wiedzę co do jego funkcjonowania i na pewno jest to mój atut. Wiem, co warto tam poprawić.

Ty sam się ośmieszasz, nie trzeba tego nawet robić za Ciebie. Nieco ponad rok pracy na najniższym stanowisku "pomoc administracyjna", a już masz "sporą wiedzę" na temat funkcjonowania urzędu. Ha, ha, ha...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ivo P niezalogowany
7 października 2014r. o 22:55
Ktos stworzyl dla Pana fikcyjne stanowisko Asystenta Urzednika Do Spraw Zbytecznych>Bo na dobra sprawę był Pan przypadkowo zatrudniony.A z tego zatrudnienia nic nie wynikało.Az dali Panu do zrozumienia,ze Panska dzialalnosc jest całkowicie zbyteczna i musial Pan odejść.Smieszna placa !Zero awansow!A Pan powoluje się na to zatrudnienie.Ile doswiadczen Pan zdobyl i jaki ogromny zasob wiedzy samorządowej Pan zdobyl.Jezeli nie sprawdzil się Pan jako GONIEC.To co może Pan zrobić dla Powiatu jako Radny.??????Po prostu NIC!!!
11564
#wilczek nieaktywny
7 października 2014r. o 23:18
Wiem że wam wyżej piszącym rodzice załatwili gdzieś dobrą pracę ale tak samo jak Krzysiek tak samo ja i wielu innych ludzi zaczynali od takich prac i może wam się wydawać ale tacy ludzi w firmach, urzędach itd najwięcej robią więc jak Wy nie macie pojęcia to nie wypowiadajcie się.

PS teraz czekam na jakąś ciętą ripostę bo na nic więcej was nie stać tylko na obrażanie innych albo nie jesteście dziećmi które jeszcze nie pracowały i gadacie tak bo ciągle kasa leci od rodziców z portfela, to bardziej prawdopodobne

Dopisane 07.10.2014r. o godz. 23:18:

~ napisał(a): kto normalny zaglosuje na jegomoscia? łojezusmarija! chyba tylko dlugowlosi hehe

do tej tyldy mam takie pytanko. długowłosi masz na myśli kobiety? Qrde ja bym się cieszył jak by na mnie wszystkie Panie z BC głosowały, tylko pozazdrościć
41
#jegomosc nieaktywny
7 października 2014r. o 23:24
~Ivo P napisał(a): Ktos stworzyl dla Pana fikcyjne stanowisko Asystenta Urzednika Do Spraw Zbytecznych>Bo na dobra sprawę był Pan przypadkowo zatrudniony.A z tego zatrudnienia nic nie wynikało.Az dali Panu do zrozumienia,ze Panska dzialalnosc jest całkowicie zbyteczna i musial Pan odejść.Smieszna placa !Zero awansow!A Pan powoluje się na to zatrudnienie.Ile doswiadczen Pan zdobyl i jaki ogromny zasob wiedzy samorządowej Pan zdobyl.Jezeli nie sprawdzil się Pan jako GONIEC.To co może Pan zrobić dla Powiatu jako Radny.??????Po prostu NIC!!!

Tych bzdur i insynuacji nawet nie chce mi się komentować.

Dopisane 07.10.2014r. o godz. 23:24:

wilczek napisał(a):

do tej tyldy mam takie pytanko. długowłosi masz na myśli kobiety? Qrde ja bym się cieszył jak by na mnie wszystkie Panie z BC głosowały, tylko pozazdrościć

Ciekawe co by powiedziała moja żona:)

www.djdowynajecia.pl
11564
#wilczek nieaktywny
7 października 2014r. o 23:39
hehe myśle że nie była by zbytnio zachwycona :P ale wracając do tematu czekam na odpowiedź :)
~kajtek niezalogowany
8 października 2014r. o 9:12
jegomosc napisał(a): ... dziękuję za wiarę w moją osobę ...

Nie masz za co dziękować vinyl.
Wielokrotnie już udowodniłeś, że jesteś raczej "społecznikiem", a nie "politykierem".
I właśnie tacy ludzie są BARDZIEJ potrzebni na tym szczeblu administracji.
Pozdrawiam
~ niezalogowany
8 października 2014r. o 9:31
wilczek napisał(a): Wiem że wam wyżej piszącym rodzice załatwili gdzieś dobrą pracę ale tak samo jak Krzysiek tak samo ja i wielu innych ludzi zaczynali od takich prac i może wam się wydawać ale tacy ludzi w firmach, urzędach itd najwięcej robią więc jak Wy nie macie pojęcia to nie wypowiadajcie się.

PS teraz czekam na jakąś ciętą ripostę bo na nic więcej was nie stać tylko na obrażanie innych albo nie jesteście dziećmi które jeszcze nie pracowały i gadacie tak bo ciągle kasa leci od rodziców z portfela, to bardziej prawdopodobne Dopisane 07.10.2014r. o godz. 23:18:
~ napisał(a): kto normalny zaglosuje na jegomoscia? łojezusmarija! chyba tylko dlugowlosi hehe
Nikt nie ma do Was Panowie pretensji,ze szukacie w tym miescie swojego miejsca do zycia,zeby utrzymać siebie i swoje rodziny.Ale sami siebie wprowadzacie w blad,poniewaz z waszymi kwalifikacjami nie znajdziecie tutaj zatrudnienia dającego wam satysfakcje i zadowolenie.W B-cu jest około 4 tysięcy ludzi z wyższym wyksztalceniem pelnym lub niepelnym w waszym wieku.Przez 25 lat nie zrobiono nic w tym zakresie .Mam na myśli Polityke Panstwa.W Niemczech natomiast dla obywateli NRD przewidziano RENTE OBYWATELSKA,ze zgledu na transformacje ustrojowa.Za która można bardzo dobrze funkcjonować i utrzymać cala rodzine.U nas pomyślano tylko o Politycznych Wodzach,ktorzy wyrośli jak grzyby po deszczu,biorac ogromne APANAZE i nic nie robiąc .W tym kraju przez następne 25 lat się nic nie zmieni.Dlatego młodych ludzi nie należy wprowadzać w blad wyborami.Tylko otwarcie im powiedzieć jedynym rozwiązaniem tej sytuacji jest bilet z Rodzina w jedna strone.Np.Dania ,Sz wajcaria,czy gdziekolwiek.Wielu młodych ludzi wybiera nawet Australie.Tak z tego miasta ludzie uciekają nawet tam.Zycze Powodzenia.... Tutaj zyc się nie da...

41
#jegomosc nieaktywny
8 października 2014r. o 10:04
Masz dużo racji - cieżko w Bolesławcu znaleźć dobrą pracę po studiach, szczególnie tych "nietechnicznych". Emigracja to jeden z pomysłów, inny to szukanie zatrudnienia w okolicy i codzienne dojazdy. Można też spróbować swoich sił w biznesie i samodzielnie założyć firmę, jednak to ewidentne nie jest droga dla każdego.

Rynek jednak się zmienia. Rozwój internetu sprawił, że wiele firm wynosi się z drogich miast by obniżyć koszty działalności. Ale nie przeprowadzą się do miasta, które ma najwyższe możliwe opłaty i podatki.

www.djdowynajecia.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza