Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Burmistrz Nowogrodźca

~mama niezalogowany
29 października 2014r. o 12:19
Dzięki obecnemu burmistrzowi, moje dziecko może chodzić do masowej szkoły. Jest dzieckiem niepełnosprawnym i właśnie burmistrz już 4 lata, przyznaje mu nauczyciela wspomagającego. Mógłby tego nie robić, bo jest to dobrą wolą organu prowadzącego, nie ma przepisu nakazującego zatrudnienienia takiej pomocy.

Wiele też zrobił dla Nowogrodżca i gminy. Wystarczy sobie przypomnieć jak wyglądało to miasto przed jego kadencją. Jedzcie do Węglnica albo innych gmin, obraz nędzi i rozpaczy.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 12:26
~mama napisał(a): Dzięki obecnemu burmistrzowi, moje dziecko może chodzić do masowej szkoły. Jest dzieckiem niepełnosprawnym i właśnie burmistrz już 4 lata, przyznaje mu nauczyciela wspomagającego. Mógłby tego nie robić, bo jest to dobrą wolą organu prowadzącego, nie ma przepisu nakazującego zatrudnienienia takiej pomocy.

Wiele też zrobił dla Nowogrodżca i gminy. Wystarczy sobie przypomnieć jak wyglądało to miasto przed jego kadencją. Jedzcie do Węglnica albo innych gmin, obraz nędzi i rozpaczy.

Moze tez nie organzowac wycieczek do jugoslawi -organizuje. Może też zadlużac mieszkańcow. wg ostatniej autopoprawki do budzetu deficyt - 5 mln
~mama niezalogowany
29 października 2014r. o 12:41
Tak, pieniądze z nieba lecą i wszystko za darmo się buduje i remontuje :) Wskaż mi nie zadłużona gminę ? Ile ludzi budując domy, bierze kredyt niemalże na całe życie ? Już widzę jak ewentualnie Kata albo ktoś inny nie będzie na wycieczki jeżdził . Wierzysz w to ? Jesli tak, to jesteś naiwny jak dziecko. Nie twierdze, że Relich jest burmistrzem idealnym, bez skazy, bo takiego człowieka, włodarza, nie ma na kuli ziemskiej. Ale naprawdę żenujące jest pisanie poraz setny o wyprawie do Jugosławii.

Mi burmistrz pomógł realnie, widzę też zachodzące zmiany w całej gminie i to będe brała pod uwagę oddajać swój głos.

~ niezalogowany
29 października 2014r. o 12:49
Kobieto, wstań z kolan. Placisz podatki, kasują ciebie to wymagaj i rozliczaj. Kupujesz towar oczekuj od sprzedawcy dobrego towaru.
~też mama niezalogowany
29 października 2014r. o 12:57
~mama napisał(a): Dzięki obecnemu burmistrzowi, moje dziecko może chodzić do masowej szkoły. Jest dzieckiem niepełnosprawnym i właśnie burmistrz już 4 lata, przyznaje mu nauczyciela wspomagającego. Mógłby tego nie robić, bo jest to dobrą wolą organu prowadzącego, nie ma przepisu nakazującego zatrudnienienia takiej pomocy.

Masz nauczyciela wspomagającego, czy asystenta nauczyciela. To zupełnie dwie inne sprawy. Czytam twoją wypowiedź i widzę, że przedstawiono Ci sytuację jako akt łaski burmistrza. Powiadam - mylisz się. Wstań z kolan.
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 12:58
Zapewniam cie że nie muszę wstawac z kolan :) Targają tobą emocję, dokładnie wylewa się z ciebie nienawiść. Nie mam zamiaru przekonywać nikogo. Wyraziłam tylko swoje zdanie i tyle. Swoją drogą to interesujące. Wybory w całym powiecie, a z uporem maniaka powatrza się kilka tematów o burmistrzu i Nowogrodzcu.
~też mama niezalogowany
29 października 2014r. o 13:01
~ napisał(a): Zapewniam cie że nie muszę wstawac z kolan :) Targają tobą emocję, dokładnie wylewa się z ciebie nienawiść. Nie mam zamiaru przekonywać nikogo. Wyraziłam tylko swoje zdanie i tyle. Swoją drogą to interesujące. Wybory w całym powiecie, a z uporem maniaka powatrza się kilka tematów o burmistrzu i Nowogrodzcu.

Zyczę dużo siły i pogody ducha. Nie targają mną emocje /jesteś psychologiem?/. Pozdrawiam :) :) :) :) :)
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 13:04
Ja i moja cała rodzina będziemy głosować za Panem Relichem, ponieważ mimo wielu obiekcji na jego temat uważam ze jest dobrym burmistrzem.Ludzie go szykanują i krytykują a nikt inny nie zrobił tyle dla Naszej Gminy co on. Nagonka przed wyborcza potrafi tylko krytykować i kłamać!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.