Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Burmistrz Nowogrodźca

~wyborca niezalogowany
22 października 2014r. o 13:11
ja nie jestem czopkiem obecnego burmistrza, ale będę głosował na Niego, bo jak wiele osób na tym portalu wytyka Jego nieudolność, to jego ewentualny następca będzie miał czym się wykręcać, a tak to niech pan Relich pije to piwo co naważył lub spija śmietankę ze swoich decyzji.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 października 2014r. o 13:16
Też chciałbym być nazywany nieudolnym i co miesiąc z gminy kasować 15 tysięcy zł ,tylko że ja zagłosuję na Pana Katę.
~ niezalogowany
22 października 2014r. o 16:47
Może ktoś dokładniej opisać kandydata na burmistrza Pana Zarembeckiego bo z tego co mi wiadomo to jest w konflikcie z Relichem.
~a*** niezalogowany
22 października 2014r. o 18:52
Ja zagłosuję na p. Józefa Katę.
~axxx niezalogowany
22 października 2014r. o 20:21
~ napisał(a): Może ktoś dokładniej opisać kandydata na burmistrza Pana Zarembeckiego bo z tego co mi wiadomo to jest w konflikcie z Relichem.

krótki opis Pana Tadeusza:
niezbyt wysoki, zarozumiały budowlaniec w szarej toyotce, jak ma stresa to mu szczęka strasznie chodzi. Ogólnie spoko gość. ..
~ niezalogowany
22 października 2014r. o 20:24
Moja rodzina składa się z 9 pełnoletnich wyborców, wszyscy oddamy głos na Pana Katę,ponieważ tą sitwę trzeba rozwalić.Palikot dobrze mówi 2 kadencje i do pracy .
~ niezalogowany
22 października 2014r. o 20:50
~axxx napisał(a):
~ napisał(a): Może ktoś dokładniej opisać kandydata na burmistrza Pana Zarembeckiego bo z tego co mi wiadomo to jest w konflikcie z Relichem.

niezbyt wysoki, zarozumiały budowlaniec w szarej toyotce, jak ma stresa to mu szczęka strasznie chodzi. Ogólnie spoko gość. ..

Czy to jest prawda że Pan Zarembecki startuje na Burmistrza ponieważ RR obiecał że do póki będzie burmistrzem to Zarembecki nie wygra żadnego przetargu w gminie ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??
~Niebieskookablondynka niezalogowany
22 października 2014r. o 21:35
~axxx napisał(a):

Również uważam, że spoko gość. Skoro zatrudnia chłopaków z Nowogrodźca, to dla Niego wielki szacun. Takim ludziom powinno się nie przeszkadzać. Skoro rozkręcił taką firmę, to pewnie głowe na karku ma :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza