~.żenada napisał(a): Dlaczego jest tak cicho że Relich narobił syfu w Strefie i do zwrotu jest 12 milionów dla BDN,czemu się nie mówi że przez ostatnie 8 lat jedna firma tylko uruchomiła w strefie działalność i w dodatku najgorsze są tam zarobki,wiele nowych firm natomiast zainwestowało w Strefie w Bolesławcu.Nie wiem czy pamiętacie Państwo jak Pan RR chwalił się że zrobił remont głównej drogi w strefie a jak się okazało remont zrobiła Kamiennogórska Strefa Ekonomiczna z własnych środków. !!
~ napisał(a): A ja proponuję by głosować na Relicha do powiatu bo z narodowcami i swoimi pupilkami robi marsze na powiat zapowiada kolejne to niech pokaże co potrafi w powiecie i skoro jest tak '' dobry''polityk za jakiego się uważa to dlaczego nie chce rozmawiać z kierownikiem ZDP tylko jak twierdzi z równym sobie .
Kim są dla niego mieszkańcy Gminy?
Kim są dla niego mieszkańcy Gościszowa, że ich kandydatce do Rady Powiatu przywozi na spotkanie STAROSTY z " MIESZKAŃCAMI GOŚCISZOWA'' konkurentów z jej listy z 1 i 2 miejsca, czyżby wystraszyli się że to ona zdobędzie mandat z 5 miejsca na liście .
Jak mógł Pan Panie Relich zabronić udostępnienia sali WDK w Gościszowie ,to nie jest Pańska własność to Pański stołek jest własnością WYBORCÓW.
~mama napisał(a): Tak, pieniądze z nieba lecą i wszystko za darmo się buduje i remontuje :) Wskaż mi nie zadłużona gminę ? Ile ludzi budując domy, bierze kredyt niemalże na całe życie ? Już widzę jak ewentualnie Kata albo ktoś inny nie będzie na wycieczki jeżdził . Wierzysz w to ? Jesli tak, to jesteś naiwny jak dziecko. Nie twierdze, że Relich jest burmistrzem idealnym, bez skazy, bo takiego człowieka, włodarza, nie ma na kuli ziemskiej. Ale naprawdę żenujące jest pisanie poraz setny o wyprawie do Jugosławii.
Mi burmistrz pomógł realnie, widzę też zachodzące zmiany w całej gminie i to będe brała pod uwagę oddajać swój głos.
~ napisał(a): Czlowieku, nie zawdzieczam i nie jestem na ńiczyjej lasce. Nie chodzi tutaj juz o burmistrza ale o bzdury ktore wypisujesz. Wypowiadasz sie o prawie oswiatowym a nie masz o tym zielonego pojecia. Tym samym wprowadzasz ludzi w blad.