Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Burmistrz Nowogrodźca

~Mieszkaniec niezalogowany
29 października 2014r. o 21:05
~.żenada napisał(a): Dlaczego jest tak cicho że Relich narobił syfu w Strefie i do zwrotu jest 12 milionów dla BDN,czemu się nie mówi że przez ostatnie 8 lat jedna firma tylko uruchomiła w strefie działalność i w dodatku najgorsze są tam zarobki,wiele nowych firm natomiast zainwestowało w Strefie w Bolesławcu.Nie wiem czy pamiętacie Państwo jak Pan RR chwalił się że zrobił remont głównej drogi w strefie a jak się okazało remont zrobiła Kamiennogórska Strefa Ekonomiczna z własnych środków. !!

BRAWO! za ten komentarz należy się dobra kawka :-) gratuluje trzeźwego umysłu, którego ludziom w tej wsi brakuje. Piszę to jako mieszkaniec Nowogrodźca.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 21:07
A ja proponuję by głosować na Relicha do powiatu bo z narodowcami i swoimi pupilkami robi marsze na powiat zapowiada kolejne to niech pokaże co potrafi w powiecie i skoro jest tak '' dobry''polityk za jakiego się uważa to dlaczego nie chce rozmawiać z kierownikiem ZDP tylko jak twierdzi z równym sobie .
Kim są dla niego mieszkańcy Gminy?
Kim są dla niego mieszkańcy Gościszowa, że ich kandydatce do Rady Powiatu przywozi na spotkanie STAROSTY z " MIESZKAŃCAMI GOŚCISZOWA'' konkurentów z jej listy z 1 i 2 miejsca, czyżby wystraszyli się że to ona zdobędzie mandat z 5 miejsca na liście .
Jak mógł Pan Panie Relich zabronić udostępnienia sali WDK w Gościszowie ,to nie jest Pańska własność to Pański stołek jest własnością WYBORCÓW.
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 21:11
A ja ostatni raz napisze, czytaj ze zrozumieniem ZA ZGODA ORGANU PROWADZACEGO . Dyrektor szkoly moze zlozyc taki wniosek, ale organ prowadzacy wcale nie musi na to wyrazic zgody. Przeczytaj dokladnie ta ustawe.

Rozne instytucje walcza z tym od lat, nie wprowadzaj ludzi w blad.
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 21:16
Nie odpisujcie już matce. Kobieta ma potrzebę zawdzięczania komuś czegoś i tego nie zmienicie. Jak napisali, że burmistrz wyraża zgodę i ją wyraził, to ludzki pan. Dobrze się kieruje takim społeczeństwem.
~Przyjaciel Gościszowian niezalogowany
29 października 2014r. o 21:23
~ napisał(a): A ja proponuję by głosować na Relicha do powiatu bo z narodowcami i swoimi pupilkami robi marsze na powiat zapowiada kolejne to niech pokaże co potrafi w powiecie i skoro jest tak '' dobry''polityk za jakiego się uważa to dlaczego nie chce rozmawiać z kierownikiem ZDP tylko jak twierdzi z równym sobie .
Kim są dla niego mieszkańcy Gminy?
Kim są dla niego mieszkańcy Gościszowa, że ich kandydatce do Rady Powiatu przywozi na spotkanie STAROSTY z " MIESZKAŃCAMI GOŚCISZOWA'' konkurentów z jej listy z 1 i 2 miejsca, czyżby wystraszyli się że to ona zdobędzie mandat z 5 miejsca na liście .
Jak mógł Pan Panie Relich zabronić udostępnienia sali WDK w Gościszowie ,to nie jest Pańska własność to Pański stołek jest własnością WYBORCÓW.

Widzę że i w zastraszonym przez Relicha Gościszowie są ludzie którzy myślą trzeźwo ,mieszkańcy Gościszowa wstańcie z Kolan.

~ niezalogowany
29 października 2014r. o 21:25
Czlowieku, nie zawdzieczam i nie jestem na ńiczyjej lasce. Nie chodzi tutaj juz o burmistrza ale o bzdury ktore wypisujesz. Wypowiadasz sie o prawie oswiatowym a nie masz o tym zielonego pojecia. Tym samym wprowadzasz ludzi w blad.

~ niezalogowany
29 października 2014r. o 21:40
~mama napisał(a): Tak, pieniądze z nieba lecą i wszystko za darmo się buduje i remontuje :) Wskaż mi nie zadłużona gminę ? Ile ludzi budując domy, bierze kredyt niemalże na całe życie ? Już widzę jak ewentualnie Kata albo ktoś inny nie będzie na wycieczki jeżdził . Wierzysz w to ? Jesli tak, to jesteś naiwny jak dziecko. Nie twierdze, że Relich jest burmistrzem idealnym, bez skazy, bo takiego człowieka, włodarza, nie ma na kuli ziemskiej. Ale naprawdę żenujące jest pisanie poraz setny o wyprawie do Jugosławii.

Mi burmistrz pomógł realnie, widzę też zachodzące zmiany w całej gminie i to będe brała pod uwagę oddajać swój głos.

Dawno w tej Jugoslawii musial byc, oj dawno skoro panstwo nie istnieje :P
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 21:43
~ napisał(a): Czlowieku, nie zawdzieczam i nie jestem na ńiczyjej lasce. Nie chodzi tutaj juz o burmistrza ale o bzdury ktore wypisujesz. Wypowiadasz sie o prawie oswiatowym a nie masz o tym zielonego pojecia. Tym samym wprowadzasz ludzi w blad.

Jesteś na łasce burmistrza. Mógł nie wyrazić zgody, ale ją łaskawie wyraził i za to jesteś wdzięczna.
Uważaj: piszemy "niczyjej" - bez kreseczki nad n.
I nie pisz lasce, bo to się brzydko kojarzy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza