~ napisał(a): jak uchwalą podatki to będę wiedział jak głosować
~ napisał(a):Słuchaj śmieszny obserwatorze czopku Relisia żadnego orzeczenia w sprawie 12 milionów spłaty dla BDN nie było była natomiast sprawa żeby gmina mogła naliczać podatki od 2015 roku i tu zakłady będą się odwoływać,skoro masz taką wiedzę to przedstaw dowody wtedy zagłosuję na twojego Relicha.~obserwator napisał(a): wiekszosc z was nie ma zielonego pojecia o demokracji. Tylko wasze zdanie jest sluszne, kazdy kto ma odmienne od razu jest zjechany. Bo przeciez burmistrz to zlo wcielone, nie moze zrobic nic dobrego. Szkoda mi was, w takim ciemnogrodzie zyjecie. Relich winny ze na strefie zarabia sie tyle i tyle. Tak, on jest rzadem Polski i.ustala place minimalna, nieuki. Dlaczego nikt nie napisze ze sprawa zwrotu podatku zostala pozytywnie rozpatrzona przez sad ostatniej instacji i gmina nic zwracac nie musi ?
Ale pieniacz jeden z drugim o tym nie napisze. Wspolczuje waszym rodzina, sasiadom, ze z takimi dziwny czlowiek mi przyszlo im zyc.
Obserwatorze w ramach demokracji wprowadzasz w błąd. Nie było prawomocnego orzeczenia-proszę wskaż orzeczenie.
~ napisał(a): A ja proponuję by głosować na Relicha do powiatu bo z narodowcami i swoimi pupilkami robi marsze na powiat zapowiada kolejne to niech pokaże co potrafi w powiecie i skoro jest tak '' dobry''polityk za jakiego się uważa to dlaczego nie chce rozmawiać z kierownikiem ZDP tylko jak twierdzi z równym sobie .
Kim są dla niego mieszkańcy Gminy?
Kim są dla niego mieszkańcy Gościszowa, że ich kandydatce do Rady Powiatu przywozi na spotkanie STAROSTY z " MIESZKAŃCAMI GOŚCISZOWA'' konkurentów z jej listy z 1 i 2 miejsca, czyżby wystraszyli się że to ona zdobędzie mandat z 5 miejsca na liście .
Jak mógł Pan Panie Relich zabronić udostępnienia sali WDK w Gościszowie ,to nie jest Pańska własność to Pański stołek jest własnością WYBORCÓW.
~czesik napisał(a): witam ja dużo już widziałem ale takiego burmistrza, to jeszcze nie teraz wybory zdało by sie jeszcze jedną fontanne zbudować a ludzie po dziurawych ulicach muszą jeżdzić i po nie oświetlonych drogach chodzić i płacić najwyższe podatki i najdroższe śmieci no faktycznie jest za co chwalić burmistrza i jego rade co jego pomysły zatwierdza jestem z tego bardzo zadowolony