Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Burmistrz Nowogrodźca

~ niezalogowany
30 października 2014r. o 21:06
Przestańmy narzekać na Relicha dzisiaj przywiózł kibelek Toi Toi na cmentarz do Zebrzydowej z okazji Wszystkich Świętych , więc będzie można wysikać się bezstresowo że nikt nas nie podgląda bo oczywiście po świętach ponownie go zabiorą i trzeba będzie biegać w krzaki, mężczyźni radzą sobie trochę lepiej, gorzej z Paniami .XXI wiek a na cmentarzu nie ma toalety .Nie wspomnę że na cmentarzu nie ma ani jednej lampy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 21:50
Zgadzam się z Tobą, ze jak Bóg chce ukarać niedobrego człowieka to odbiera mu rozum i Tobie go odebrał. Zanim zaczniesz coś pisać to sprawdź informacje i dopiero zabieraj głos w dyskusji. Odsyłam Cię do protokołu z dzisiejszego posiedzenia sesji. Znajdziesz tam potwierdzenie na to za czym głosował radny Wołoszyn. Jeśli nie umiesz czytać to wiedz, że Wołoszyn był przeciwny zmianom w budżecie w wyniku których to Powiat przeznaczył na remont drogi Gościszów-Ocice 324 tys. PLN zamiast wcześniej zatwierdzonej kwoty 500 tys. PLN. Kłamstwem jest też kwota jaką otrzymuje on za zasiadanie w radzie nadzorczej. Odsyłam do jego oświadczenia majątkowego i tam się dowiesz jakie faktycznie otrzymuje. Za czasów prezesury Pana Kuchmistrza przez dziesięć lat za zasiadanie w radzie nadzorczej nie pobierał żadnego wynagrodzenia. Straszne jest również to, że chcesz dyskredytować człowieka który pomógł bezinteresownie tak wielu ludziom. Ja jestem jednym z tych którzy doświadczyli tej pomocy.

~ niezalogowany
30 października 2014r. o 22:14
Jeśli odsyłasz kogoś do protokółu to sięgnij sam, Zadanie było zmniejszone do kwoty 324 tys ponieważ odstąpiono od remontu mostku w Ocicach ale gdyby znalazło się11 takich Wołoszynów i zagłosowało by tak jak on to i przepadło by te 324tys ponieważ przetarg został by odwołany całkowicie a tak będzie wyremontowane około 700m drogi.Wołoszyn i Relich manipulują tą drogą dla uprawiania polityki ,tylko szkoda mieszkańców bo należy im się porządna droga z Ocic do Gościszowa.
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 23:30
Ja jestem jednym z tych którzy doświadczyli tej pomocy.

Ja natomiast nie miałem takiego szczęścia zwróciłem się kiedyś o pomoc charytatywną dla pewnej chorej dziewczynki na Raka i otrzymałam szokującą odpowiedź od Wołoszyna - cytuję'' Nic nie daję każdy coś chce'', poczułem się jak zbity pies.
~ niezalogowany
31 października 2014r. o 0:38
~silesian napisał(a): Relich wygra te wybory, a jego przeciwnicy zżółkną jeszcze bardziej od tej żółci, która ich zalewa. Trudno, vox populi, vox dei, takie uroki demokracji. Właściwie to gmina ma szczęście, że ma tego Relicha, na tym bezrybiu i nijakości kontrkandydatów ( Kata, Zarembecki !) to opatrzność czuwa nad nami. Czy wy naprawdę myslicie poważnie o kandydaturze Zarembeckiego? To żarty jakieś. Kata od biedy poradziłby sobie, ale to nie ten format, którego nam potrzeba. Relich nie czaruje, nie obiecuje, dość nudny nawet, ale konsekwentnie robi, co do niego należy i potrafi liczyć ( niewielu potrafi). Miasteczko się rozwija, wreszcie nie ma szamb, drogi są dobre, szkoły porządne, strefa zatrudnia ludzi ( wiem, za mało płacą, to wina burmistrza, jasne) wszędzie nowe budowy na obrzeżach, bezrobocie niskie - czego jeszcze chcecie? Chrobrego w extraklasie? Nie ta liga, nie zgadzam się ponadto na finansowanie kopaczy za publiczne pieniadze, sport szkolny, to co innego, jest o.k

Masz coś z głową! Nie masz szamba,masz za to wysokie opłaty za ścieki,wyższe niż gdziekolwiek. Jakie budowy? Gdzie? Klub piłkarski "Chrobry"gościł na swoich meczach po kilkaset kibiców z całej gminy. Osiągał bardzo znaczące wyniki dzięki hojnym sponsorom,a nie dotacją z Gminy. Klub spadł na dno,wszyscy wiemy kto to zrobił. Jest szansa przywrócić blask temu klubowi-zbliżające się wybory. Kibice "Chrobrego" wszystko w naszych rękach.
Relich wygra w pierwszej turze, idę o zakład!
~ niezalogowany
31 października 2014r. o 8:42
Relich ciągle balansuje na granicy prawa ostatnio założył do spółki z Plastusiem Nowogrodzieckie Towarzystwo Gospodarcze i sami sobie przyznali dotację z Gminy łamiąc ewidentnie prawo (Koniecznie trzeba zgłosić to do RIO). Przed kilku laty mianował się na Wice Prezesa Chrobrego gdzie również złamał prawo za co powinien być odwołany z funkcji Burmistrza bo również sam sobie przydzielał dotację a Chrobry był Stowarzyszeniem Pożytku Publicznego,żeby zatuszować sprawę jedynym wyjściem było ogłoszenie upadłości klubu i wyrejestrowanie go z Sądu żeby zatuszować ślady oczywiście wszystkie grzechy zgonił na niewinnego Waldka Wiktora który dzisiaj jest wice-Prezesem trzecioligowych Karkonoszy.Chrobry to była wizytówka Nowogrodźca którą musimy odnowić,ale już bez Relicha.
~~~ niezalogowany
31 października 2014r. o 12:24
~silesian do Ciebie to : wszystko ma swój czas,
nasze dobre uczynki pójdą za nami
a nasze złe przed nami będą
~silesian niezalogowany
31 października 2014r. o 12:56
Mam prawo do swojej opinii. Nie chcę Chrobrego finansowanego ze środków publicznych, chcę pieniędzy dla sportu szkolnego. Nie chcę śmierdzących szamb, chcę kanalizacji i chcę za to płacić. Chce nowego rynku dla wszystkich mieszkańców, nie chcę eksperymentować z facetami chorymi na władzę.Wybieram Relicha.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza