Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
BolecFORUM Nowy temat

Burmistrz Nowogrodźca

~Papuga niezalogowany
31 października 2014r. o 13:00
~silesian napisał(a): Mam prawo do swojej opinii. Nie chcę Chrobrego finansowanego ze środków publicznych, chcę pieniędzy dla sportu szkolnego. Nie chcę śmierdzących szamb, chcę kanalizacji i chcę za to płacić. Chce nowego rynku dla wszystkich mieszkańców, nie chcę eksperymentować z facetami chorymi na władzę.Wybieram Relicha.

Amen :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~BB niezalogowany
31 października 2014r. o 13:29
~Papuga napisał(a):
~silesian napisał(a): Mam prawo do swojej opinii. Nie chcę Chrobrego finansowanego ze środków publicznych, chcę pieniędzy dla sportu szkolnego. Nie chcę śmierdzących szamb, chcę kanalizacji i chcę za to płacić. Chce nowego rynku dla wszystkich mieszkańców, nie chcę eksperymentować z facetami chorymi na władzę.Wybieram Relicha.

A co z finansowaniem sportu we wszystkich miejscowościach - tez sponsorzy? A co ze sportem szkolnym - będą pieniądze na zajęcia pozalekcyjne /teraz nie ma/? Kanalizacja jest ok, ale dlaczego najdroższa? Nowy rynek będzie piękny, ale powiedz to ludziom, którym woda wlewa się do domów po ulewach? Piękny Rynek będzie jak piękna kamienica od fasady a od podwórka syf.
~Papuga niezalogowany
31 października 2014r. o 13:36
~BB napisał(a):
~Papuga napisał(a):

A co z finansowaniem sportu we wszystkich miejscowościach - tez sponsorzy? A co ze sportem szkolnym - będą pieniądze na zajęcia pozalekcyjne /teraz nie ma/? Kanalizacja jest ok, ale dlaczego najdroższa? Nowy rynek będzie piękny, ale powiedz to ludziom, którym woda wlewa się do domów po ulewach? Piękny Rynek będzie jak piękna kamienica od fasady a od podwórka syf.

Powtórzę za silesianem: każdy ma prawo do swojej opinii
!!
~ niezalogowany
31 października 2014r. o 16:27
Burmistrz na swoim blogu twierdzi że wie co źle zrobił, dodatkowo wie jak to naprawidź.

Pomóżmy mu i wskażmy co źle zrobił by kandydat Robert Relich tym się już nie pochwalił
~BB niezalogowany
31 października 2014r. o 16:41
Dobry pomysł. Ale bez złośliwości. Same konkrety.
~ niezalogowany
31 października 2014r. o 17:24
Burmistrz na swoim blogu twierdzi że wie co źle zrobił, dodatkowo wie jak to naprawidź.

Pomóżmy mu i wskażmy co źle zrobił by kandydat Robert Relich tym się już nie pochwalił
~ niezalogowany
31 października 2014r. o 19:34
~ napisał(a): Odsyłam do jego oświadczenia majątkowego i tam się dowiesz jakie faktycznie otrzymuje. Za czasów prezesury Pana Kuchmistrza przez dziesięć lat za zasiadanie w radzie nadzorczej nie pobierał żadnego wynagrodzenia. Straszne jest również to, że chcesz dyskredytować człowieka który pomógł bezinteresownie tak wielu ludziom. Ja jestem jednym z tych którzy doświadczyli tej pomocy.

Sprawdzałam oświadczenie majątkowe Radnego Leopolda W tak jak proponowałeś Rok 2012 łączny dochód 271tysięcy 2013 rok 214 tysięcy zł czyli leci w dół.
~ niezalogowany
31 października 2014r. o 19:34
~ napisał(a): Odsyłam do jego oświadczenia majątkowego i tam się dowiesz jakie faktycznie otrzymuje. Za czasów prezesury Pana Kuchmistrza przez dziesięć lat za zasiadanie w radzie nadzorczej nie pobierał żadnego wynagrodzenia. Straszne jest również to, że chcesz dyskredytować człowieka który pomógł bezinteresownie tak wielu ludziom. Ja jestem jednym z tych którzy doświadczyli tej pomocy.

Sprawdzałam oświadczenie majątkowe Radnego Leopolda W tak jak proponowałeś Rok 2012 łączny dochód 271tysięcy 2013 rok 214 tysięcy zł czyli leci w dół.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza