Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Burmistrz Nowogrodźca

~ niezalogowany
30 października 2014r. o 19:27
Jak nie wiesz za czym glosowal radny Woloszyn to zadzwon do niego
a nie wypisuj bzdur
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Plastuś niezalogowany
30 października 2014r. o 19:54

Kim są dla niego mieszkańcy Gościszowa, że ich kandydatce do Rady Powiatu przywozi na spotkanie STAROSTY z " MIESZKAŃCAMI GOŚCISZOWA'' konkurentów z jej listy z 1 i 2 miejsca, czyżby wystraszyli się że to ona zdobędzie mandat z 5 miejsca na liście .
Jak mógł Pan Panie Relich zabronić udostępnienia sali WDK w Gościszowie ,to nie jest Pańska własność to Pański stołek jest własnością WYBORCÓW.

Przepraszam że sugerowałem aby głosować na Relisia teraz po tym jak nastawił Radnego Wołoszyna aby nie głosował dziś na sesji za remontem / nową nawierzchnią/na drodze Ocice Gościszów co tęż on uczynił apeluję nie głosujemy na żadnego z nich.
Bóg jak chce ukarać niedobrego człowieka to odbiera mu rozum,taka sytuacja była dzisiaj na sesji Rady Powiatu gdzie radny Leopold Wołoszyn jako jedyny zagłosował przeciwko remontowi drogi Gościszów -Ocice,a jeszcze kilka dni temu na spotkaniu z mieszkańcami Gościszowa wraz z Relichem oczerniali Pana Katę i Miterę,teraz jasno wynika że zakpił sobie z mieszkańców.
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 20:09
Przecież na 100 rudych 120 jest fałszywych.
~gienek niezalogowany
30 października 2014r. o 20:22
Widziałem dziś plakat p. Zarembeckiego i jego świty, masakra , skąd on wytrzasnął tych ludzi?
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 20:26
Wracając do kasy dlaczego radni burmistrzowi Relichowi przyznają 100% stawki a sobie niecałe 50% czyżby niewiedzą ,że ma on 13-kę czego w banku nie miał .
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 20:41
~gienek napisał(a): Widziałem dziś plakat p. Zarembeckiego i jego świty, masakra , skąd on wytrzasnął tych ludzi?

Gienek ty lepiej popatrz na sitwę RR która jest przy władzy. taki rudy Poldziu kasuje 2,5 tysiąca miesięcznie za podlizywanie się i nic nie robi.
~gienek niezalogowany
30 października 2014r. o 20:53
Poldek jest światowej klasy menadżerem. Pamięta ktoś jeszcze ś.p. Hagrę? A ludzie od Zarembeckiego będą lepsi? Sami co chcą się nażrec.
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 21:04
Żal mi Ciebie bo ten jad który wylewasz zabije Ciebie samego.
Zostaw Poldzia bo mu do pięt nie dorastasz. Nie pomawiaj nikogo anonimowo. A jak chcesz wiedzieć ile dostaje pieniędzy to odsyłam Cię do jego oświadczenia majątkowego i z niego się dowiesz, że opowiadasz bzdury
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza