Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Burmistrz Nowogrodźca

~wyborca niezalogowany
29 października 2014r. o 21:47
Szanuj burmistrza obecnego zebys nie musiał narzekać na innego
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 21:55
Czepiasz sie literowek ? Perwsze, pisze pierwsze :) Nie mam sil juz tlumaczyc kolejny raz. Skoro tak uwazasz, to trwaj w swoim przekonaniu.
~silesian niezalogowany
29 października 2014r. o 22:05
Relich wygra te wybory, a jego przeciwnicy zżółkną jeszcze bardziej od tej żółci, która ich zalewa. Trudno, vox populi, vox dei, takie uroki demokracji. Właściwie to gmina ma szczęście, że ma tego Relicha, na tym bezrybiu i nijakości kontrkandydatów ( Kata, Zarembecki !) to opatrzność czuwa nad nami. Czy wy naprawdę myslicie poważnie o kandydaturze Zarembeckiego? To żarty jakieś. Kata od biedy poradziłby sobie, ale to nie ten format, którego nam potrzeba. Relich nie czaruje, nie obiecuje, dość nudny nawet, ale konsekwentnie robi, co do niego należy i potrafi liczyć ( niewielu potrafi). Miasteczko się rozwija, wreszcie nie ma szamb, drogi są dobre, szkoły porządne, strefa zatrudnia ludzi ( wiem, za mało płacą, to wina burmistrza, jasne) wszędzie nowe budowy na obrzeżach, bezrobocie niskie - czego jeszcze chcecie? Chrobrego w extraklasie? Nie ta liga, nie zgadzam się ponadto na finansowanie kopaczy za publiczne pieniadze, sport szkolny, to co innego, jest o.k
Relich wygra w pierwszej turze, idę o zakład!
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 22:06
~ napisał(a): Czepiasz sie literowek ? Perwsze, pisze pierwsze :) Nie mam sil juz tlumaczyc kolejny raz. Skoro tak uwazasz, to trwaj w swoim przekonaniu.

To są błędy ortograficzne a nie literówki. Tak jak teraz stare panny nazywa się singielkami.
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 9:21
~Przyjaciel Gościszowian napisał(a):
~ napisał(a): A ja proponuję by głosować na Relicha do powiatu bo z narodowcami i swoimi pupilkami robi marsze na powiat zapowiada kolejne to niech pokaże co potrafi w powiecie i skoro jest tak '' dobry''polityk za jakiego się uważa to dlaczego nie chce rozmawiać z kierownikiem ZDP tylko jak twierdzi z równym sobie .
Kim są dla niego mieszkańcy Gminy?
Kim są dla niego mieszkańcy Gościszowa, że ich kandydatce do Rady Powiatu przywozi na spotkanie STAROSTY z " MIESZKAŃCAMI GOŚCISZOWA'' konkurentów z jej listy z 1 i 2 miejsca, czyżby wystraszyli się że to ona zdobędzie mandat z 5 miejsca na liście .

Jak mógł Pan Panie Relich zabronić udostępnienia sali WDK w Gościszowie ,to nie jest Pańska własność to Pański stołek jest własnością WYBORCÓW.

Widzę że i w zastraszonym przez Relicha Gościszowie są ludzie którzy myślą trzeźwo ,mieszkańcy Gościszowa wstańcie z Kolan.

A w jaki sposób Relich zastrasza ten biedny Gościszów?
~obserwator niezalogowany
30 października 2014r. o 12:52
wiekszosc z was nie ma zielonego pojecia o demokracji. Tylko wasze zdanie jest sluszne, kazdy kto ma odmienne od razu jest zjechany. Bo przeciez burmistrz to zlo wcielone, nie moze zrobic nic dobrego. Szkoda mi was, w takim ciemnogrodzie zyjecie. Relich winny ze na strefie zarabia sie tyle i tyle. Tak, on jest rzadem Polski i.ustala place minimalna, nieuki. Dlaczego nikt nie napisze ze sprawa zwrotu podatku zostala pozytywnie rozpatrzona przez sad ostatniej instacji i gmina nic zwracac nie musi ? Ale pieniacz jeden z drugim o tym nie napisze. Wspolczuje waszym rodzina, sasiadom, ze z takimi dziwny czlowiek mi przyszlo im zyc.

Zastosowana autokorekta

~obserwator niezalogowany
30 października 2014r. o 12:52
wiekszosc z was nie ma zielonego pojecia o demokracji. Tylko wasze zdanie jest sluszne, kazdy kto ma odmienne od razu jest zjechany. Bo przeciez burmistrz to zlo wcielone, nie moze zrobic nic dobrego. Szkoda mi was, w takim ciemnogrodzie zyjecie. Relich winny ze na strefie zarabia sie tyle i tyle. Tak, on jest rzadem Polski i.ustala place minimalna, nieuki. Dlaczego nikt nie napisze ze sprawa zwrotu podatku zostala pozytywnie rozpatrzona przez sad ostatniej instacji i gmina nic zwracac nie musi ? Ale pieniacz jeden z drugim o tym nie napisze. Wspolczuje waszym rodzina, sasiadom, ze z takimi dziwny czlowiek mi przyszlo im zyc.

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
30 października 2014r. o 13:29
~obserwator napisał(a): wiekszosc z was nie ma zielonego pojecia o demokracji. Tylko wasze zdanie jest sluszne, kazdy kto ma odmienne od razu jest zjechany. Bo przeciez burmistrz to zlo wcielone, nie moze zrobic nic dobrego. Szkoda mi was, w takim ciemnogrodzie zyjecie. Relich winny ze na strefie zarabia sie tyle i tyle. Tak, on jest rzadem Polski i.ustala place minimalna, nieuki. Dlaczego nikt nie napisze ze sprawa zwrotu podatku zostala pozytywnie rozpatrzona przez sad ostatniej instacji i gmina nic zwracac nie musi ?
Ale pieniacz jeden z drugim o tym nie napisze. Wspolczuje waszym rodzina, sasiadom, ze z takimi dziwny czlowiek mi przyszlo im zyc.

Obserwatorze w ramach demokracji wprowadzasz w błąd. Nie było prawomocnego orzeczenia-proszę wskaż orzeczenie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem