skorn napisał(a):nawet na tej samej furze.jegomosc napisał(a): Mogę się podpisać pod każdym słowem.
Wykupiłeś reklamę w tej samej firmie?
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): ''ujadacie'' w tym temacie jak to was razi reklamowanie się w TYM dniu, w TYM miejscu ...
ale kiedy ''agitka'' prowadzona jest w kościele,z ambony,na ''jedynie słuszną partię'' to już siedzicie cichutko bo jeszcze ''pan ksiondz''się obrazi ;)
brak konsekwencji w działaniu a i obiektywizm się kłania...
;)
falco napisał(a): ''ujadacie'' w tym temacie jak to was razi reklamowanie się w TYM dniu, w TYM miejscu ...
ale kiedy ''agitka'' prowadzona jest w kościele,z ambony,na ''jedynie słuszną partię'' to już siedzicie cichutko bo jeszcze ''pan ksiondz''się obrazi ;)
;)
~Bolek napisał(a):falco napisał(a): ''ujadacie'' w tym temacie jak to was razi reklamowanie się w TYM dniu, w TYM miejscu ...
;)
Popieram, agitacja w kościołach tuż przed głosowaniem, to dopiero chamstwo. Nie widziałem na całej tej drodze jakiegokolwiek zakazu zatrzymywania się, a co jest na autach - jeden czyta inny nie.
Pomysł dobry, kandydatów zobaczyły tysiące osób - gratulacje pomysłodawcom.
Myślę że ten temat jest sztucznie nakręcany, aby ludziska zapomnieli o tym że niedawno RADA MIASTA zastosowała 0% podatku od nieruchomości, która to decyzja zostanie teraz zaskarżona i uchylona przez wojewodę, gdyż nie jest zgodna z prawem, ale jako kiełbach wyborcza zadziałało. Za Podejmowanie UCHWAL NIEZGODNYCH Z PRAWEM,Radni powinni ponosić surowe kary finansowe.A szczególnie jej PRZEWODICZACY!!!!
A tak się wszyscy cieszyli mniejszymi podatkami i to jest przekręt który trzeba szybko wyjaśnić