Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Spotkanie koalicjantów
~WYNIKI niezalogowany
20 listopada 2014r. o 9:02
Komu mieszkańcy zaufali w wyborach do rady powiatu? Poniżej kandydaci z poszczególnych list z największą liczbą głosów:

1. Maciej Małkowski (ZB) 722 osób.

2. Stanisław Chwojnicki (SLD) 678

3. Jan Russ (PiS) 662

4. Dariusz Kwaśniewski (PO) 642

5. Zbigniew Mitera (PSL) 413

6. Józef Król, którego (352)

http://bip.powiatboleslawiecki.pl/wiadomosci/7050/wiadomosc/246032/protokol_z_wyborow_do_rady_powiatu_boleslawieckiego_sporzadzony_
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~gg niezalogowany
20 listopada 2014r. o 10:44
Jak Pan Kwaśniewski przez następne cztery lata będzie równie aktywny co w ostatnich - zwłaszcza dniach przed wyborami - to za cztery lata koalicja już nie będzie potrzebna;)
~WYBORCA niezalogowany
20 listopada 2014r. o 11:44
To poco okłamywać ludzi skoro stanowiska są rozdane.Nie ładnie zaczynać kłamiąc wyborców . PSL okazało się polityczną panienką i tak należy ich traktować w przyszłych wyborach .
~embrozbawełny niezalogowany
20 listopada 2014r. o 12:50
Ktoś podał ile radni dostali głosów. To jest trocha złudne ponieważ, trzeba też spojrzeć ile dana partia wprowadziła radnych, bo wtedy widać realny układ głosujących. Co do drugiego radnego, czas najwyższy odejść a nie zbierac głosy poprzez obietnice, prywatę i namolne namawianie. Trzeba się określić lubie gejów czy nie.? !!
~ niezalogowany
20 listopada 2014r. o 12:55
Pannazdzieckiem napisał(a): Pan Stanisław ... Michalkiewicz :) ... mawia , że czasami trzeba bardzo wielu starań , wyborów i zmian , aby wszystko zostało po staremu.

Miałbym pytanko do koalicjantów , nadal będziecie zadłużać miasto , czy jakieś innowacyjne pomysły łażą Wam po łbach ?
Ma który z szacownych panów na tyle ikry , aby pogadać publicznie z Facetembezmatury ?

Miłego :)

A o czym bys chcial rozmawiac ? Ty masz komusze poglady .
~ niezalogowany
20 listopada 2014r. o 14:24
"...a członkami nieetatowymi: Stanisław Chwojnicki, Kazimierz Gawron i Zbigniew Mitera."

Jak mam to rozumieć nieetatowy członek?
Co to jest członek to wiem a nieetatowy. (...) A ten to jaki?

Zmoderowano 20.11.2014 godz.19:16 - powód: offtop (moderator)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 listopada 2014r. o 15:41
~ napisał(a):

A o czym bys chcial rozmawiac ? Ty masz komusze poglady .

Owszem , mam . I co z tego ? A któryż to z Panów pyta ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
20 listopada 2014r. o 16:31
ja mam pytanie :)
czy uważasz że podpisali by nawet pakt z diabłem ;) aby tylko być przy korycie?

robi to teraz SLD z PiS-em -odwiecznym wrogiem :D
jakież to ''polskie'' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo