~F/X napisał(a): ...
1. Grawiton nie grawitron - cząstka czysto hipotetyczna.
3. powiększa sie przy każdej poprawie jakości teleskopów
4.Jest wiele dowodów na istnienie ciemnej materii. Soczewkowanie grawitacyjne, braki masy w galaktykach. Niektóre gromady kręcą sie tak szybko że galaktyki powinny być wyrzucone w przestrzeń. Prawdopodobnie 80% masy wszechświata to ciemna materia.
5.Ale co to jest osobliwość?Ew co to jest nieskończoność.
...
1. Wsio ryba :D
3. Za sto lat będziemy mieli jeszcze lepsze teleskopy i średnica może okazać się dwukrotnie większa :D
4. Uniwersyteckich. Do tej pory latają za bozonami Higsa i d.upa :D A jakoś tak nie słyszałem , aby ciemna materia została stwierdzona empirycznie , podobnie jak grawiton. To czysta teoria.
5. Poczytaj Hawkinga FX :) Haramein poszedł dalej i obliczył czarną dziurę w każdym atomie Wszechświata , jako Torus i fragment większego Fraktala. W Osobliwości czasoprzestrzeń Einsteina wraz z Eterem , przed którym się bronił nie egzystuje , jest czysta Informacja o zdarzeniach . Oko Stwórcy :)
Dobrej nocy Wam życzę :)
Dopisane 26.01.2015r. o godz. 21:54:
Według mojej wiedzy ... "uniwersyteckiej" jakieś 15-7 tys. lat , mówimy oczywiście o sapiens. Ale są teorie spiskowe , że ponoć ... inwazja kosmitów na Ziemi i zniewolenie gatunku Ludzkiego trwa już ponad trzysta tys. lat. Dla przykładu Credo Mutwa o tym mówi.
Po jasną cholerę zakładasz temat ?
To może od razu jaką sondę zrób z podziałem 5-10-15 i niech się wypowiadają Bolecnauci :| Odpowiedź A-B-C , jak w telewizorni :D
Unikasz odpowiedzi Przemo , to nie ładnie . Jakież naukowe dowody świadczą o nie istnieniu Genialnego Projektanta ?
Dobranoc :)