~klucz-nick napisał(a):~M napisał(a): Moi rodzice są szczepieni ja jestem szczepiona i moje dzieci też szczepię.Nie wiem o co ta afera robienie ludziom wody z mózgu.W każdej dziedzinie na całym świecie są osoby które są ZA czymś bądź PRZECIW czemuś.Nie dajcie się zwariować róbcie to co uważacie za stosowne.Ja nie obrażam nikogo i nie namawiam na szczepienia więc przeciwnicy nie powinni obrażać SZCZEPIONYCH i namawiać ich do zmiany decyzji.POwiedz to rodzicom co ich POciecha ma AUTYZM.
~POżyteczny dziwny czlowiek napisał(a): matka POlka szczepić ,modlić i władzy słuchać,obraz POlaka.wyłącz tv włącz myślenie. przestań majaczyć w amoku telewizyjnym i POczytaj co mają do POwiedzenia mądrzejsi od ciebie nr pani doktor Majewska.
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~POżyteczny dziwny czlowiek napisał(a): matka POlka szczepić ,modlić i władzy słuchać,obraz POlaka.wyłącz tv włącz myślenie. przestań majaczyć w amoku telewizyjnym i POczytaj co mają do POwiedzenia mądrzejsi od ciebie nr pani doktor Majewska.
Pieprzysz jak potłuczony,sprawa osobista kto jak podchodzi do szczepionek ,nikt ci nie zabrania nie szczepić i ty odpimpol sie od szczepiących sie,nie narzucaj swojego niemądrego zdania,ja osobiście telewizji nie uznaję,co do władzy mam osobiste zdanie ,które nic cię nie obchodzi ,kościół mnie nie interesuje ale nikomu nie mam za złe ,ze szczepi się i dzieci ,nikogo za to nie upokarzam i nie narzucam swojego zdania w taki wściekły sposób jak ty to robisz ,ani w żaden inny.To jest osobisty wybór i jeżeli już [niestety] masz możliwość wyrażenia swojego zdania to postaraj się to robić choćby z odrobiną taktu.
~POżyteczny dziwny czlowiek napisał(a): matka POlka szczepić ,modlić i władzy słuchać,obraz POlaka.wyłącz tv włącz myślenie. przestań majaczyć w amoku telewizyjnym i POczytaj co mają do POwiedzenia mądrzejsi od ciebie nr pani doktor Majewska.
Zastosowana autokorekta