Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

2900
#falco nieaktywny
6 lipca 2016r. o 18:12
a cóż ma czynić jeśli ci ''patrioci ''od ...ów zawierają dzisiaj jakieś ''konfederacje'' z banderowcami ?
tymi samymi którzy w mundurkach SS Galizien pacyfikowali polskie wsie ,tymi samymi którzy tłumili powstanie ,tymi samymi którzy jeszcze w 46 (mogę się mylić co do daty może o rok)maszerowali ulicami Przemyśla ...
poczekaj fobiak a kto wie czy nie dojdzie do ''rehabilitacji'' Melnyka ,Szatowa czy Truchina ...
poczekaj a kto wie czy pomników nie zaczną stawiać Własowowi ...
tacy to oni ''patrioci'' i jakże by inaczej -''narodowcy'' :D

Dopisane 06.07.2016r. o godz. 18:12:

no nie :D
komu tu się śni broń atomowa?
jeszcze napiszcie że ''guzik'' miałby jakiś oszołom :D
jedyne ''atomówki'' dla takich to te w ''cartoon network'' :D

tam ''guziczkiem '' możecie się bawić do woli...

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
6 lipca 2016r. o 18:13
falco napisał(a): a cóż ma czynić jeśli ci ''patrioci ''od ...ów zawierają dzisiaj jakieś ''konfederacje'' z banderowcami ?
tymi samymi którzy w mundurkach SS Galizien pacyfikowali polskie wsie ,tymi samymi którzy tłumili powstanie ,tymi samymi którzy jeszcze w 46 (mogę się mylić co do daty może o rok)maszerowali ulicami Przemyśla ...
poczekaj fobiak a kto wie czy nie dojdzie do ''rehabilitacji'' Melnyka ,Szatowa czy Truchina ...
poczekaj a kto wie czy pomników nie zaczną stawiać Własowowi ...
tacy to oni ''patrioci'' i jakże by inaczej -''narodowcy'' :D

gdyby chwojnicki wczesniej dorwal takiego gloopka patriote altera, zalozylby mu maske gazowa na pysk, plecak na garba, przeczolgaby go od koszar do jaroszewic i nasz bohater napisalby do emema podanie/prosbe o usuniecie go z listy uzytkownikow i slad by po nim zaginal. co on tam moze wiedziec, mieszkancow boleslawca moze uwazac za ciemniakow bo o nich troche slyszal ale o ruskich nie ma zielonego pojecia, wydaje mu sie, ze jest madrzejszy do krola polskiego, napoleona i hitlera bo im sie moskwa marzyla.
najgorsze jak eunuchy chca wszystkich wyroochac, upssss... patrioci

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
6 lipca 2016r. o 18:18
Fobiak, a aleeee o so choooziiiii?
2161
#fobiak nieaktywny
6 lipca 2016r. o 18:20
alter napisał(a):

Posiadanie broni nuklearnej dla Polski, wcale nie jest problemem. Niech Putinek straszy Mongolię swoimi Iskanderami :]

taaak... tylko co ze smieciami po tej broni, polscy piloci pokazali w smolensku jak potrafia latac, ten poeta na powaznie chce polske rozwalic, ech...

Dopisane 06.07.2016r. o godz. 18:20:

~ napisał(a): Fobiak, a aleeee o so choooziiiii?

chodzi o niedouczonych patriotow, ktorzy sie wymadrzaja na portalu jak na majdanie
2900
#falco nieaktywny
6 lipca 2016r. o 18:27
on ni ma bladego pojęcia jakim to ''potencjałem'' rakietowym dysponuje Polska ...
ja nie byłem w wojsku bo ''tata mi załatwił '' -wiesz ;)
le troszkę czytam i coś pamiętam o czymś takim jak pocisk rakietowy Pirat i chyba Penguin ..
mamy chyba też rosyjskie -hahahaha-Grady
ale tak jak pisałem -armia mi obca :D
wiesz jak to jest -''generałów nie biorą'' :D

~ niezalogowany
6 lipca 2016r. o 18:48
fobiak napisał(a): chodzi o niedouczonych patriotow, ktorzy sie wymadrzaja na portalu jak na majdanie

I co z tego. Ty się wymądrzasz jeszcze bardziej ruski agencie. A że społeczeństwo historycznie niedouczone... No cóż... Pranie mózgów przez dziesięciolecia swoje zrobiło. A mózgi prali nam twoi mocodawcy fobiak. Więc małczi sabaka.
2900
#falco nieaktywny
6 lipca 2016r. o 19:01
kiedy czytam takie coś jak to powyżej, przypominają mi się słowa pewnego człowieka ...

''największe świnie oczekują od innych ludzi by byli aniołami ''
;)

10114
#alter nieaktywny
6 lipca 2016r. o 19:09
falco napisał(a):

''największe świnie oczekują od innych ludzi by byli aniołami ''
;)

Pasuje do ciebie :]

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza