Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 września 2016r. o 10:11
Problemem dla Polaków już dzisiaj jest to , że ślepo wierzą ścierwomediom. Wszystko to , co jeszcze może się zdarzyć jest tylko picem na wodę. Aktorzy sceny politycznej są tylko aktorami i choć wydaje im się , że władzę mają ( np. Ziobro ) to dalej łażą na sznurkach banksterki. Rację ma nie Morawiecki z " dobrej zmiany " , tylko Robert Brzoza. Zadyma z TK to opium dla mas , jak wszystkie inne tematy zastępcze.

Ale , ale Papugo . W co wierzysz ? Odpowiesz , czy wzorem Skauta będziesz ignorował niewygodne pytania ? :)

Miłej niedzieli Ci życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
11 września 2016r. o 19:36
hehehe...nie zapłacisz ''polaczku'' za abonament tv mając licznik energetyczny?
ok. a więc udowodnij !!! że nie masz telewizorka :D
to ''pomysł' Kurskiego ''ciemnego luda'' na ściągnięcie haraczu ...
zapomniał chyba o tym że istnieją jeszcze komputery ,lapki ,smartki i tableciki ...

kapitalne określenie Jarusia -''domniemanie posiadania'' :D
ja mam udowadniać że nie mam telewizorka :D a pózniej poddać się ''weryfikacji''
zapewne też przysięgać z ręką na Biblii :D
zresztą na to mogę... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
11 września 2016r. o 21:36
Ponieważ Techniczny skasował mi posta w moim byłym ulubionym temacie , to sobie tutaj wkleję . Aa co , ponoć żyjemy w wolnym kraju :) Szkoda tylko , że nie widzimy krat więzienia :

Uczcie się Bracia Lachy , i Wy Piękne Słowianki.

Profesiura , to nie wszystko :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Połykaczka kijanek niezalogowany
14 września 2016r. o 0:38
http://www.wykop.pl/link/3354655/miedzynarodowy-wyciek-siostry-williams-dostaly-zgode-na-doping/

Czy siostry Williams to Rosjanki?:)

Widzicie jak was TV kiwa?
Ci nasi ciężarowcy na dopingu to też pewnie Ruscy :)

Widać tylko hakerzy już prawdę ujawniają bo na TV nie ma co liczyć.

~Do: Polykaczki /fuj/ kijanek i falco pis niezalogowany
14 września 2016r. o 6:25
Polecam portal: idzpodprad
4335
19 września 2016r. o 18:35
alter napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie ma takich imperiów . Brak logiki Kolego :) Imperia dysponują siłą militarną , jak np. eurokołchoz myślący o wspólnej armii . Nie powiesz mi chyba , że Europa jest biedna i głodna , bo że żarłoczna to wiem :D

Ależ Panna, Rosja Putinka taka jest :) Bardzo dobrze, że eurokołchoz myśli o wspólnej armii! Ja jestem za, z prostej przyczyny. Rozpoczęty przez putinka konflikt będzie dotyczył całej Europy, a putinkowi trudniej będzie nas podzielić :) UE ma słabości, ma skompromitowane elity, ale współistnienie w jej strukturach zwiększa nasze bezpieczeństwo. Trudno w przyszłości oczekiwać drugiego cudu pod Warszawą, ale kto wie :)

Ja tam na cuda nie liczę , ale jedno wiem . Jedna i druga strona ma własną propagandę , ale to nie Ruscy są właścicielami byłej polskiej Polfy , oddział Bolesławiec. Podobnie , jak nie Niemcy są właścicielami ścierwomediów w Niemczech. Pamiętać trzeba o wpisie Kolegi Juniora ... nawet Trybunał Konstytucyjny Rzeplińskiego ( też żyd :) ) figuruje w hamerykańskiej bazie danych , jako prywatna korporacja. Pytanko brzmi tak , dlaczego Putler , Twoim zdaniem , miałby zarzynać kurkę - europejkę , co złote jaja znosi ?
Musisz przestać wierzyć w pojęcie imperializmu :) I zrozumieć ( dowiedzieć się :) ) jakie łachudry rządzą w City of London

ps . pozwoliłem sobie przenieść dyskusję , aby nie bulwersować fanatyków morderstwa smoleńskiego , jak Kolega 243 :) Jakaś myśl mi błysnęła i ... " kanalizować społeczny stres " ... w nienawistnym parku :)

drugi ps. lubię ten kawałek :

... od lat.

... klik , klik enter :D ... tyle tylko , że nie jestem anonimowy :)

~ niezalogowany
19 września 2016r. o 19:15
Chyba jestem w hipnozie
~ niezalogowany
19 września 2016r. o 19:16
Chyba jestem w hipnozie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza