Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Rudawobrązowa Hortensja niezalogowany
6 grudnia 2019r. o 23:05
zmieniło ...nie masz już z kim walczyć w swoim ''stylu''...

~~Jasnoróżowa Dynia

skorn napisał(a): Ty zacząłeś z Sentinelem. Pedofilia to już za ciebie za mało, nekrofilu? : )

A kto to Sentinela podypyerdalał do Mańka , judziłeś aż do Jego śmierci .Walczył o każdy dzień ale ty pozbawiałeś Go miejsca ,gdzie mimo choroby czuł się potrzebny .
On umarł a ty dalej mientki .

:]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
6 grudnia 2019r. o 23:11
Tak, ty zacząłeś. Robisz politykę na trumnach nie gorzej, niż ten znienawidzony przez ciebie PiS. : )

<i>
6 grudnia 2019r. o 23:18
nie ...ty zacząłeś tą swoją ''politykę '' jeszcze za jego życia ...

~skorn ...................... o 18:49

~skorn

(...)

Zmoderowano ............................godz.18:50 - powód: kłamstwa (sentinel)

masz to na sen ...czy spokojny nic mnie nie obchodzi ...
211
skorn
6 grudnia 2019r. o 23:39
~Falco

(...)

<i>
14593
#klucznick nieaktywny
7 grudnia 2019r. o 7:22
https://wolna-polska.pl/wiadomosci/polska-elita-rzadzaca-chce-przekazac-30-nieruchomosci-mieszkalnych-ocalalym-z-holokaustu-2019-12
7 grudnia 2019r. o 7:47
skorn napisał(a): ~Falco

(...)

TERAZ ZRÓB TO SAMO TYLKO Z GODZINĄ PUBLIKACJI POSTA I AVATAREM FALCO

wiesz dobrze że nigdy tego nie zrobisz a ja mogę ...
nieudolnie próbujesz kąsać tylko jak skoro w tym przypadku jesteś ''bezzębny'' ;)

no jazda korniszonku ...
nie rób na siłę z siebie zwykłego prostaka ... no chyba że już nie musisz ...;)
9176
kc
7 grudnia 2019r. o 8:23
Wiesz, falco tak się w tej swojej nienawiści zacietrzewiłeś, że przechodzisz sam siebie w wypisywaniu głupot. Powtarzasz po zbynku jakieś bezsensowne posty. Jeśli np. ja jestem śmiertelnie chora a wy ze zbynkiem wypisujecie różne rzeczy na mój temat to będziecie winni mojej śmierci ? Weź zrób sobie przerwę od forum, ochłoń i daj spokój zmarłemu, bo karma do ciebie wróci.
~~Płomienista Calibrachoa niezalogowany
7 grudnia 2019r. o 8:56
kc napisał(a): Wiesz, falco tak się w tej swojej nienawiści zacietrzewiłeś, że przechodzisz sam siebie w wypisywaniu głupot. Powtarzasz po zbynku jakieś bezsensowne posty. Jeśli np. ja jestem śmiertelnie chora a wy ze zbynkiem wypisujecie różne rzeczy na mój temat to będziecie winni mojej śmierci ? Weź zrób sobie przerwę od forum, ochłoń i daj spokój zmarłemu, bo karma do ciebie wróci.

Kc Ty jesteś nieobiektywna bo , bardzo ,bardzo ,bardzo lubisz skorna .
Jesteś zaślepiona lubieniem .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza