kc napisał(a): Wiesz, falco tak się w tej swojej nienawiści zacietrzewiłeś, że przechodzisz sam siebie w wypisywaniu głupot. Powtarzasz po zbynku jakieś bezsensowne posty. Jeśli np. ja jestem śmiertelnie chora a wy ze zbynkiem wypisujecie różne rzeczy na mój temat to będziecie winni mojej śmierci ? Weź zrób sobie przerwę od forum, ochłoń i daj spokój zmarłemu, bo karma do ciebie wróci.
ja się zacietrzewiłem w nienawiści?
przypisujesz mi coś co bardziej pasuje do kogoś innego ale wiadomo ...tak często i twoją osobę tu porusza że może już a może niedługo i ty zostaniesz zaliczona w ''poczet'' jego ''przyjaciół'' ;)
ja nie muszę powtarzać nic po zbynku bo mam oczy i cierpliwość ..to pozwala mi na chłodną analizę postów nawet z np. roku 2012 czy 2013 itd.
powinnaś coś o tym wiedzieć bo sama w nich często szperasz ...;)
nadal nie zauważasz czy to jest kolejny zbyt trudny temat że nie ja wracam do Sentinela a ktoś inny?
kto go nazywał ''faszystą''?
ja czy korniszon?
trudne co?
kto pisał o Sentinelu że brakuje mu miłości ?
ja ?
kto w odpowiedzi na to przeczytał ...''nigdy ci tego nie wybaczę ''
ja czy ktoś inny?
teraz ty poruszasz ponownie osobę dawnego moderatora...po co?
te twoje ''zarzuty '' o tym że nie daję spokoju zmarłemu to tylko przykrywka bym nie wracał do tematu nie Sentinela a twojego ulubieńca skorna ...
tego którego hipokryzję pokazał ktoś inny niż ja ..nieważne czy to zbynek czy antek...
zawsze brakowało ci obiektywizmu i teraz to tylko utrwalasz ...
a twoje ''troska'' o mój byt na forum ,o zrobienie sobie przerwy jest śmieszna ...w niczym za mnie tu nie będziesz decydować ...
może zasugeruj odpoczynek komuś innemu?...wiesz o kim piszę ...;)
a ''karma''?
dziwnie to brzmi w ustach tak gorliwej jak ty katoliczki...
jak myślisz ...jeśli ta wróci do ciebie to jaka?
ja mam czyste sumienie ...nie widziałem w Sentinelu ani przyjaciela ani wroga chociaż różnice światopoglądowe nas nie raz różniły
dzisiaj ktoś inny na siłę chce innym udowadniać jakim to był dla niego ''przyjacielem''
obecność na pogrzebie dodaje wiarygodności?
pisałem kiedyś i nadal to podtrzymuję że był nieobiektywny ...
niedawno pisałem że dzisiaj bym wolał tamtego Sentinela niż dzisiejszego skorna w fotelu moderatora...
dlaczego?
bo to co było dla Sentinela pewnym mottem życiowym nie było niebezpieczne a to czym dzisiaj kieruje się skorn jest czymś wręcz przeciwnym...
ja mam ''ochłonąć'' ?
a ty?
ja sobie leżę i czytam książkę ...forum tu pewna odskocznia ...
nic nie wiesz o Falco ...;)dlatego często fantazjujesz ...
skąd ten przydomek ''pokrzywko''?
czy to że lubisz ''parzyć'' :)
dziwne ...nie widziałem ani jednego twojego posta w stronę innych by pozostawili Sentinela w spokoju ...
dlaczego?