Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Rudawobrązowa Hortensja niezalogowany
7 grudnia 2019r. o 9:21
kc napisał(a): Wiesz, falco tak się w tej swojej nienawiści zacietrzewiłeś, że przechodzisz sam siebie w wypisywaniu głupot. Powtarzasz po zbynku jakieś bezsensowne posty. Jeśli np. ja jestem śmiertelnie chora a wy ze zbynkiem wypisujecie różne rzeczy na mój temat to będziecie winni mojej śmierci ? Weź zrób sobie przerwę od forum, ochłoń i daj spokój zmarłemu, bo karma do ciebie wróci.

ja się zacietrzewiłem w nienawiści?
przypisujesz mi coś co bardziej pasuje do kogoś innego ale wiadomo ...tak często i twoją osobę tu porusza że może już a może niedługo i ty zostaniesz zaliczona w ''poczet'' jego ''przyjaciół'' ;)

ja nie muszę powtarzać nic po zbynku bo mam oczy i cierpliwość ..to pozwala mi na chłodną analizę postów nawet z np. roku 2012 czy 2013 itd.
powinnaś coś o tym wiedzieć bo sama w nich często szperasz ...;)

nadal nie zauważasz czy to jest kolejny zbyt trudny temat że nie ja wracam do Sentinela a ktoś inny?
kto go nazywał ''faszystą''?
ja czy korniszon?
trudne co?
kto pisał o Sentinelu że brakuje mu miłości ?
ja ?

kto w odpowiedzi na to przeczytał ...''nigdy ci tego nie wybaczę ''
ja czy ktoś inny?
teraz ty poruszasz ponownie osobę dawnego moderatora...po co?
te twoje ''zarzuty '' o tym że nie daję spokoju zmarłemu to tylko przykrywka bym nie wracał do tematu nie Sentinela a twojego ulubieńca skorna ...
tego którego hipokryzję pokazał ktoś inny niż ja ..nieważne czy to zbynek czy antek...

zawsze brakowało ci obiektywizmu i teraz to tylko utrwalasz ...
a twoje ''troska'' o mój byt na forum ,o zrobienie sobie przerwy jest śmieszna ...w niczym za mnie tu nie będziesz decydować ...
może zasugeruj odpoczynek komuś innemu?...wiesz o kim piszę ...;)

a ''karma''?
dziwnie to brzmi w ustach tak gorliwej jak ty katoliczki...

jak myślisz ...jeśli ta wróci do ciebie to jaka?

ja mam czyste sumienie ...nie widziałem w Sentinelu ani przyjaciela ani wroga chociaż różnice światopoglądowe nas nie raz różniły
dzisiaj ktoś inny na siłę chce innym udowadniać jakim to był dla niego ''przyjacielem''
obecność na pogrzebie dodaje wiarygodności?
pisałem kiedyś i nadal to podtrzymuję że był nieobiektywny ...
niedawno pisałem że dzisiaj bym wolał tamtego Sentinela niż dzisiejszego skorna w fotelu moderatora...
dlaczego?
bo to co było dla Sentinela pewnym mottem życiowym nie było niebezpieczne a to czym dzisiaj kieruje się skorn jest czymś wręcz przeciwnym...

ja mam ''ochłonąć'' ?
a ty?

ja sobie leżę i czytam książkę ...forum tu pewna odskocznia ...
nic nie wiesz o Falco ...;)dlatego często fantazjujesz ...

skąd ten przydomek ''pokrzywko''?
czy to że lubisz ''parzyć'' :)

dziwne ...nie widziałem ani jednego twojego posta w stronę innych by pozostawili Sentinela w spokoju ...
dlaczego?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7 grudnia 2019r. o 9:25
~~Płomienista Calibrachoa napisał(a):
kc napisał(a): Wiesz, falco tak się w tej swojej nienawiści zacietrzewiłeś, że przechodzisz sam siebie w wypisywaniu głupot. Powtarzasz po zbynku jakieś bezsensowne posty. Jeśli np. ja jestem śmiertelnie chora a wy ze zbynkiem wypisujecie różne rzeczy na mój temat to będziecie winni mojej śmierci ? Weź zrób sobie przerwę od forum, ochłoń i daj spokój zmarłemu, bo karma do ciebie wróci.

Kc Ty jesteś nieobiektywna bo , bardzo ,bardzo ,bardzo lubisz skorna .
Jesteś zaślepiona lubieniem .

:) o tak ...to jej ulubiony ''żartowniś'' ;)
napisz coś źle o korniszonku a gotowa ci oczy wydrapać ...

to taka solidarność ''zawodowa''

''moderatorzy'' -nawet niedoszli - tak mają ...:]
~~Rudawobrązowa Daglezja niezalogowany
7 grudnia 2019r. o 11:48
O ile więcej zapłacimy za prąd

Od 30 do nawet 40 procent - takich podwyżek taryf za prąd dla klientów indywidualnych domagają się cztery największe spółki energetyczne w Polsce. Nikt o zdrowych zmysłach głośno tego nie przyzna. Choć to prawda powszechnie na rynku znana, jej oficjalne potwierdzenie jest absolutnie niemożliwe ).

Roztropna cnota milczenia. Nikt dobrowolnie nie zostanie posłańcem energetycznej wieści, której sens zrozumiemy wraz z pierwszym styczniowym rachunkiem.

Podwyżka, bo że nieunikniona to wiemy, będzie dotkliwa również, a może głównie ze względu na decyzję sprzed roku. Na czas dużych kampanii wyborczych dostaliśmy od polityków taryfę ulgową. Od stycznia będziemy płacić podwójnie, zgodnie z oczywistą prawdą – darmowy lunch nie istnieje.

CHOLERN Y TUSK ,TYLE SIĘ NAKRADŁ I JESZCZE MU MAŁO , JAK NACZELNIK POLSKI SZYBKO NIE WYLECZY KOLANA TO DUDA .
~~Oliwkowozielony Moszenki niezalogowany
7 grudnia 2019r. o 13:30
~~Rudawobrązowa Hortensja napisał(a):

ja się zacietrzewiłem w nienawiści?
przypisujesz mi coś co bardziej pasuje do kogoś innego ale wiadomo ...tak często i twoją osobę tu porusza że może już a może niedługo i ty zostaniesz zaliczona w ''poczet'' jego ''przyjaciół'' ;)

ja nie muszę powtarzać nic po zbynku bo mam oczy i cierpliwość ..to pozwala mi na chłodną analizę postów nawet z np. roku 2012 czy 2013 itd.
powinnaś coś o tym wiedzieć bo sama w nich często szperasz ...;)

nadal nie zauważasz czy to jest kolejny zbyt trudny temat że nie ja wracam do Sentinela a ktoś inny?
kto go nazywał ''faszystą''?
ja czy korniszon?
trudne co?
kto pisał o Sentinelu że brakuje mu miłości ?
ja ?

kto w odpowiedzi na to przeczytał ...''nigdy ci tego nie wybaczę ''
ja czy ktoś inny?
teraz ty poruszasz ponownie osobę dawnego moderatora...po co?
te twoje ''zarzuty '' o tym że nie daję spokoju zmarłemu to tylko przykrywka bym nie wracał do tematu nie Sentinela a twojego ulubieńca skorna ...
tego którego hipokryzję pokazał ktoś inny niż ja ..nieważne czy to zbynek czy antek...

zawsze brakowało ci obiektywizmu i teraz to tylko utrwalasz ...
a twoje ''troska'' o mój byt na forum ,o zrobienie sobie przerwy jest śmieszna ...w niczym za mnie tu nie będziesz decydować ...
może zasugeruj odpoczynek komuś innemu?...wiesz o kim piszę ...;)

a ''karma''?
dziwnie to brzmi w ustach tak gorliwej jak ty katoliczki...

jak myślisz ...jeśli ta wróci do ciebie to jaka?

ja mam czyste sumienie ...nie widziałem w Sentinelu ani przyjaciela ani wroga chociaż różnice światopoglądowe nas nie raz różniły
dzisiaj ktoś inny na siłę chce innym udowadniać jakim to był dla niego ''przyjacielem''
obecność na pogrzebie dodaje wiarygodności?
pisałem kiedyś i nadal to podtrzymuję że był nieobiektywny ...
niedawno pisałem że dzisiaj bym wolał tamtego Sentinela niż dzisiejszego skorna w fotelu moderatora...
dlaczego?
bo to co było dla Sentinela pewnym mottem życiowym nie było niebezpieczne a to czym dzisiaj kieruje się skorn jest czymś wręcz przeciwnym...

ja mam ''ochłonąć'' ?
a ty?

ja sobie leżę i czytam książkę ...forum tu pewna odskocznia ...
nic nie wiesz o Falco ...;)dlatego często fantazjujesz ...

skąd ten przydomek ''pokrzywko''?
czy to że lubisz ''parzyć'' :)

dziwne ...nie widziałem ani jednego twojego posta w stronę innych by pozostawili Sentinela w spokoju ...
dlaczego?

Biedny człowiek. Masz coś coś z głową?
7 grudnia 2019r. o 13:43
bez obaw ...
wszystko ok.
dziękuję za troskę :)
zdrówka życzę ...
~~Ziemistoszary Tulipanowiec niezalogowany
7 grudnia 2019r. o 14:15
~~Rudawobrązowa Hortensja napisał(a): bez obaw ...
wszystko ok.
dziękuję za troskę :)
zdrówka życzę ...

Biedaku takie przypadłości się leczy :(
7 grudnia 2019r. o 16:49
jestem zdrowy jak rydz ...
:]
możesz mi tylko zazdrościć ...
211
skorn
7 grudnia 2019r. o 18:08
~~Rudawobrązowa Hortensja napisał(a):
skorn napisał(a): ~Falco

(...)

Zmoderowano ............................godz.18:50 - powód: kłamstwa (sentinel)

masz to na sen ...czy spokojny nic mnie nie obchodzi ...

TERAZ ZRÓB TO SAMO TYLKO Z GODZINĄ PUBLIKACJI POSTA I AVATAREM FALCO

wiesz dobrze że nigdy tego nie zrobisz a ja mogę ...
nieudolnie próbujesz kąsać tylko jak skoro w tym przypadku jesteś ''bezzębny'' ;)

no jazda korniszonku ...
nie rób na siłę z siebie zwykłego prostaka ... no chyba że już nie musisz ...;)

Uważasz, że Sentinel miał monopol na to, by decydować co jest prawdą, a co kłamstwem tylko dlatego, że był moderatorem?

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza