Ale se folgują w tym BOK. W koncu wpadnie Romek i jak strzeli po garbach to sie do lata nie pozbieracie. Niestety kolejne odslony tej zenady ida na konto dyrektorki i ostatecznie Romka. A jego cierpliwosc zapewne sie konczy.
a mi śmierdzi fakt usilnego uciszania solidarności, dlaczego ktoś nowy może reprezentować pracowników a pozostałe osoby w związkach ze swoimi postulatami są tak atakowane. jaki udział i jaki cel mają nowe związki? do mnie dzwonili w sprawie podpisu ale dopiski o chlastawie tam nie było. Skoro nie ma szykanowania to co teraz robi pani Ula? stroną jest Dyrektor więc pytanie dlaczego i na jakiej podstawie niby niezalene związki pani Uli próbują przedstawiać swoją rację. pani Urszulo jak długo pani tam pracuje?
a ja się podpisałam ze strachu że powiecie że jestem w solidarności, fakt nie było tam tego dopisku o przewodniczącej a widzę jak są traktowane osoby jawne w solidarności. Jak mam się nie bać? to co się robi ostatnio na operatywkach z przewodniczącą jest ewidentne. Ale za to drugie związki mogą wszystko jak widać bo czują się bezpiecznie
Brawo Ula :) Może i krótko z nami jesteś ale dzięki Tobie i odwadze paru jeszcze innych osób, uda się w końcu zrobić porządek, tak żeby można było w spokoju znowu pracować. Od siebie dodam,że ze związków NSZ Solidarność w ostatnim czasie wypisało się ok. 8 osób a przynajmniej następne tyle też się do tego szykuje, tylko na razie brakuje im odwagi. Skoro tak się dzieję, tzn,że nie popierają działań związków ,prawda? :D Wszyscy wiemy.że za daleko to zaszło.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.