Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zamknął psa w budzie zabitej deskami
9478
#lia nieaktywny
18 marca 2015r. o 14:15
Na sąsiednim portalu był poruszony ten temat, pierw kasowane były wypowiedzi nie wiadomo dlaczego bo nikt nikogo tam nie obrażał a później już skasowany był cały temat :D Nauczycielka, która to widziała zgłosiła sprawę na policję i to rozumiem, ale żeby oczerniać tych ludzi w klasie do której chodzi ich dziecko tego to już nie rozumiem. Nie wiem czy prawdą jest to, że nauczycielka matematyki planuje chodzić z uczniami po wsi i sprawdzać w jakich warunkach żyją psy bo jeśli to prawda to chyba Pani minęła się z powołaniem i zapomniała, że pracuje w szkole ucząc matematyki a nie w ochronie zwierząt
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ja niezalogowany
18 marca 2015r. o 14:32
może Pani nauczycielka jest wrażliwa na krzywdę zwierząt? Brawo dla tej Pani i niech uczy dzieci jak nie krzywdzić zwierząt !
~IKS niezalogowany
18 marca 2015r. o 14:58
Ogromne brawa dla Pani. To, że uczy matematyki, nie znaczy, że nie może być po prostu człowiekiem. Obyśmy wszyscy byli tacy jak ONA. Może wtedy świat byłby lepszy.
~Miłośnicy zwierząt niezalogowany
18 marca 2015r. o 15:09
Brawa dla tej Pani, 'nie reagujesz-akceptujesz. Te zwierzaki mają swoje prawa i trzeba ich bronić. A właściciel zamiast uderzyć się w pierś i przyznać się, że źle zrobił - szczyci się z tego co zrobił i odwraca kota ogonem i obwinia panią za uratowanie psa, który był w BUDZIE ZABITEJ DECHAM!!!.
~Zatroskana niezalogowany
18 marca 2015r. o 15:15
Wielkie dzięki Policjantom z Kruszyna. Uważam, że akcja powinna być przeprowadzona w każdym zakątku Polski, aby psom nie działa się krzywda. Łańcuchy powinny być zlikwidowane, chyba, że właściciel psa także się do niego przykuje i całe życie będzie uwiązany. Powinien być wprowadzony nakaz trzymania w kojcu dużym psa, jeśli pies jest agresywny. Na podwórku czy w zagrodzie psy powinny chodzić wolno jak człowiek. Może jestem nadwrażliwa, ale ciarki mnie przechodzą jak widzę psa na łańcuchu. Kiedy prawo zostanie zmienione, aby zwierzęta były w humanitarny sposób traktowane ? Przecież to stworzenie, które widzi, słyszy i czuje. Pan, który zamknął psa w budzie, mógł przecież w domu go zamknąć.
~rodzic niezalogowany
18 marca 2015r. o 15:16
lia napisał(a): Na sąsiednim portalu był poruszony ten temat, pierw kasowane były wypowiedzi nie wiadomo dlaczego bo nikt nikogo tam nie obrażał a później już skasowany był cały temat :D Nauczycielka, która to widziała zgłosiła sprawę na policję i to rozumiem, ale żeby oczerniać tych ludzi w klasie do której chodzi ich dziecko tego to już nie rozumiem. Nie wiem czy prawdą jest to, że nauczycielka matematyki planuje chodzić z uczniami po wsi i sprawdzać w jakich warunkach żyją psy bo jeśli to prawda to chyba Pani minęła się z powołaniem i zapomniała, że pracuje w szkole ucząc matematyki a nie w ochronie zwierząt

Moja córka chodzi do tej klasy i nie wiem skąd masz takie nieprawdziwe informacje (pewnie od właściciela, który chodzi po wiosce i opowiada fałszywe informacje), nic takiego nie miało miejsca, z tego co wiem była informacja jak postępować ze zwierzętami i jak nie wolno ich przetrzymywać. Byłaś tam - widziałaś, słyszałaś - to nie pisz jak nie wiesz. Brawo dla tej pani -może los zwierząt się zmieni.
~Karol niezalogowany
18 marca 2015r. o 15:19
Brawo dla Pani nauczycielki oby takich więcej - może mniej by było przemocy na tym swiecie
~Miłośniczka niezalogowany
18 marca 2015r. o 15:27
Ta Pani nauczycielka jest z Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami, i to Ona co rok organizuje akcję zbierania zywności dla schroniska dla małych zwierząt, przyjeżdża pan ze schronska i opowiada jak opiekować się zwierzatami. Popieram tę Panią całym sercem bo sama jestem właścicielem czworonogów. Moje dzieciaki już zaczynaja zbierać makaron dla zwierzaków.
REKLAMA Nowe domy!