~sebq napisał(a): o kurcze widać pustkę ludzi niektórych , jak można winić osobę która uczy w szkole a dodatkowo pomaga zwierzakom? człowiek bił zwierze , było zabite dechami od rana , nawet wstać w budzie nie mogło a nawet nie chce nic powiedzieć o dostępie do wody , widziałem całe zajście pies bał sie wyjść z budy ale waszym zdaniem to wina nauczycielki haha , ja bym jeszcze obwinił Tuska bo tak trzeba .. Dziwne że ludzie bronią człowieka który pokazuje zwiją wyższość psu , jak to was " jara " to szkoda mi was :)
Jak już czytasz to czytaj wszystkie wpisy ze zrozumieniem nikt tej Pani nie obwinia. To bardzo dobrze, że zareagowała widząc jak zwierzęciu dzieje się krzywda. Fakt ludzie opowiadają różne rzeczy ale dobrze jest o tym mówić/pisać, żeby można było to zweryfikować. Słyszałam też, że niby policja stwierdziła, że zwierzę nie było bite ani zaniedbane ale wiadomo samo zamkniecie w tej budzie jest straszne bo jeśli zwierzę uciekało to można było je zamknąć w jakimś pomieszczeniu i spokojnie by sobie przesiedziało a w tej budzie to się pewnie nawet ten pies ruszyć nie mógł.