Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zamknął psa w budzie zabitej deskami
~ niezalogowany
18 marca 2015r. o 18:15
wypowiedziała się ada co nie jada. ;(
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
18 marca 2015r. o 18:20
wypowiedziała się ada co nie jada. ;(
~ niezalogowany
18 marca 2015r. o 18:33
Czytam o wspaniałej pani od matematyki - tyle dobrych opinii , bardzo chciałabym poznać nazwisko tej pani, nie jest to chyba tajemnicą wręcz przeciwnie - dla tej Pani to możliwość zdobycia dodatkowych funduszy tzw. zwierzolubów z przeznaczenirm dla dużej grupy niczyich zwierzaczków.
~szkoda słów niezalogowany
18 marca 2015r. o 18:56
Mam małego kundelka który jest łagodny jak baranek ,kilka dni temu wybiegł mi z posesji i zniknął ,rano wstałem patrzę w okno i nie widzę mojego pieska ,o koło godziny 11 zacząłem go szukać i nawoływać ,w pewnej chwili usłyszałem przerażający pisk i skowyt mojego pieska za płotem u sąsiada ,nie dowierzałem własnym oczom, psinka była uwięziona w jakiejś metalowej klatce a ten sk.....l nie miał zamiaru go wypuścić, dopiero po mojej interwencji został uwolniony ,kilkanaście lat temu ten zwyrodnialec podłożył trutkę i otruł mi sukę i cztery szczeniaki .
~ niezalogowany
18 marca 2015r. o 19:01
w mojej klatce sasiad uzywa w stosunku do psa wulgarnych slow Az sie boje pomyslec co on mu robi fizycznie Mieszka z psem sam Placze czasami z tego powodu Ja placze razem z tym psem
~ niezalogowany
18 marca 2015r. o 19:11
~szkoda słów napisał(a): Mam małego kundelka który jest łagodny jak baranek ,kilka dni temu wybiegł mi z posesji i zniknął ,rano wstałem patrzę w okno i nie widzę mojego pieska ,o koło godziny 11 zacząłem go szukać i nawoływać ,w pewnej chwili usłyszałem przerażający pisk i skowyt mojego pieska za płotem u sąsiada ,nie dowierzałem własnym oczom, psinka była uwięziona w jakiejś metalowej klatce a ten sk.....l nie miał zamiaru go wypuścić, dopiero po mojej interwencji został uwolniony ,kilkanaście lat temu ten zwyrodnialec podłożył trutkę i otruł mi sukę i cztery szczeniaki .[ /Takiego ch..a trzeba potraktować podobnie - też mam niestety takiego sąsiada ...a .

Zastosowana autokorekta

~lol niezalogowany
18 marca 2015r. o 19:46
ten piesek to w jakiej wsi był ?
~Magda niezalogowany
18 marca 2015r. o 19:48
Postępowanie osoby, która wezwała pomoc jest godna do naśladowania. A ludzi, którzy tak traktują zwierzęta trzeba wytykać palcami i surowo karać. Przydałoby się tego właściciela biednego psiaka, zamknąć w budzie. Szkoda, że osoba ratująca tego psa miała z tego powodu nieprzyjemności. I nie dziwmy się, że nikt nikomu nie chce pomagać, jak później musi się z tego tłumaczyć.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo