Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zamknął psa w budzie zabitej deskami
~ niezalogowany
18 marca 2015r. o 19:50
Czy to jest takie ważne. Istotą sprawy jest to, że tak nie wolno robić. Nie krzywdźmy innych - poczciwych mieszkańców.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~As 'a niezalogowany
18 marca 2015r. o 20:08
Też zamknąć go w ..pierdlu! I odciąć od jedzenia i kibla, i wpuścić mu homogwałcicieci do celi!!! Dobrze, że ktoś to zgłosił.
~Malkon niezalogowany
18 marca 2015r. o 20:10
W przeszłości, grubo ponad pół wieku temu, też zostałem z kolegą zamknięty w tzw. budzie zabitej deskami. Nikt się wówczas tym nie przejął. Ojciec w nagrodę wymasował mi zadek pasem.Oczywiście dzisiaj mamy inne czasy i zachowań sadystycznych, bestialskich nie popieram.
~ niezalogowany
18 marca 2015r. o 20:20
O ruszył się obrońca właściciela. Żal
~ niezalogowany
18 marca 2015r. o 20:22
I języka polskiego też Ciebie nikt nie nauczył.
~ niezalogowany
18 marca 2015r. o 20:34
lia napisał(a): Wiadomo, bliscy będą bronić właściciela i sam właściciel też będzie się bronił, dobre w tym wszystkim jest to, że teraz chociaż pies będzie miał lepiej bo właściciele będą się bać kolejnej kontroli i konsekwencji. To, że ta Pani jest nauczycielką to nie ma nic do rzeczy, zarzutem było to, że podobno Pani pokazywała jakieś nagrania w telefonie i oczerniała właścicieli psa w klasie do której uczęszcza ich dziecko ale to już akurat jest wyjaśnione, że nie jest to prawdą. Ważne, żeby dziecko właścicieli nie miało z tego powodu nieprzyjemności bo dzieci nie mają wpływu na to co robią ich rodzice

Brawa dla pani za to , ze nie jest obojetna na krzywde zwierzat kazdy czlowiek z setcem postapil by tak samo jak owa pani od matematyki :) tylko szkoda ze wyzyla sie rowniez na dziecku ktore nie jest nic winne .Dziecko biedne ktore ptzed cala szkola bylo osmieszone przez pania nauczycielke pokazywaniem zdjec i filmow .rozumiem jej reakcje na ta sytuacje jesli chodzi pomoc biednemu psu ale po co bylo osmieszac dziecko co ona z tego miala? Mogla zrobic lekcje na temat zlego traktowania zwierzat itp. A nie uzywac zdjec z prawdziwej sytuacji to jest nie na miejscu moim zdaniem moje dziecko uczy sie w tej szkole i opowiadali mi jaka ta dziewczynka byla biedna gdy kazdy wytykal ka palcami
~Woła o pomstę do Nieba! niezalogowany
18 marca 2015r. o 20:36
Ludzie! Co wy tu w ogóle piszecie???????? Czy ktoś się zastanowił w ogóle kto w tej sprawie ma rację???? A dodał ktoś informacje, że tego owego dnia wraz z policją była wezwana osoba od ochrony zwierząt??????????? OSOBA OD OCHRONY ZWIERZĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak, dokładnie! Niestety na niekorzyść Pani matematyczki, obrończyni uciśnionych! Ponieważ obrońca zwierząt ustalił, że pies jest zadbany i nikt go nie krzywdzi! Ale nikt nie raczył tego tutaj jak i na ... napisać! Pewnie biedna Pani się pożaliła, że "psy na niej wieszają" i teraz próbuje odwrócić kota ogonem! Ha! Zanim coś tu napiszecie, to zastanówcie się! Gdybym to ja była tutaj obsmarowywana, to założyłabym sprawę w sądzie tej mądrej Pani jak i wszystkim, którzy oczerniają tu bezpodstawnie tego mężczyznę! Proszę sobie wyobrazić, że ta zacna kobieta opowiedziała wszystko dzieciom w szkole.... Aaa Drodzy, wypowiadający się rodzice.... piszcie więcej bzdur, to może Wasze dzieci przejdą z paskiem do następnej klasy!

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
18 marca 2015r. o 20:44
lia napisał(a): Wiadomo, bliscy będą bronić właściciela i sam właściciel też będzie się bronił, dobre w tym wszystkim jest to, że teraz chociaż pies będzie miał lepiej bo właściciele będą się bać kolejnej kontroli i konsekwencji. To, że ta Pani jest nauczycielką to nie ma nic do rzeczy, zarzutem było to, że podobno Pani pokazywała jakieś nagrania w telefonie i oczerniała właścicieli psa w klasie do której uczęszcza ich dziecko ale to już akurat jest wyjaśnione, że nie jest to prawdą. Ważne, żeby dziecko właścicieli nie miało z tego powodu nieprzyjemności bo dzieci nie mają wpływu na to co robią ich rodzice

Brawa dla pani za to , ze nie jest obojetna na krzywde zwierzat kazdy czlowiek z setcem postapil by tak samo jak owa pani od matematyki :) tylko szkoda ze wyzyla sie rowniez na dziecku ktore nie jest nic winne .Dziecko biedne ktore ptzed cala szkola bylo osmieszone przez pania nauczycielke pokazywaniem zdjec i filmow .rozumiem jej reakcje na ta sytuacje jesli chodzi pomoc biednemu psu ale po co bylo osmieszac dziecko co ona z tego miala? Mogla zrobic lekcje na temat zlego traktowania zwierzat itp. A nie uzywac zdjec z prawdziwej sytuacji to jest nie na miejscu moim zdaniem moje dziecko uczy sie w tej szkole i opowiadali mi jaka ta dziewczynka byla biedna gdy kazdy wytykal ka palcami
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza