Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zamknął psa w budzie zabitej deskami
~ niezalogowany
18 marca 2015r. o 22:48
Ja rozumiem - ale ja czekam na tego Pana. Jesteśmy też od tego, żeby edukować. Mam nadzieję, że ten Pan więcej tego nie zrobi. A na zadośćuczynienie na rzecz zwierzaków to coś wymyślimy. Niech pokarze ten Pan swoim dzieciom i innym, że jest prawdziwym katolikiem.
A tym wszystkim, którzy tak obrzucali nas błotem - życzę Wesołych Świąt.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~* niezalogowany
18 marca 2015r. o 23:03
I myśli Pani ,że ten Pan przyjdzie ,przeprosi Panią za oszczerstwa i przestanie gnębić zwierzęta ? Wątpię ! Za błędy się płaci i ten Pan tez powinien dostać porządną karę kryminalną za swój czyn -a w ramach resocjalizacji pracę w schronisku ,może wtedy szanował by zwierzaki .
~LOLA :D niezalogowany
18 marca 2015r. o 23:04
Stwierdzam, że tutaj wypowiadają się jacyś cyrkowcy. Mam ubaw po pacy :D Ale nie martwcie się. Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy :) AMEN!
~Agusia niezalogowany
18 marca 2015r. o 23:04
Wszystko to jedna ,wielka ściema;)To jest poprostu żart prima-aprilisowy a wy się tak ścieracie;);)Czytajcie uważniej!!!!Jak można zamknąć psa w budzie zabitej deskami?Ha,ha
~Nauczycielka niezalogowany
18 marca 2015r. o 23:09
Ten fakt potępiam,ale wierzę w poprawę ludzi i myślę, że przyjdzie. I pokarze wszystkim jak postępować. Dajmy szansę.
~goździk niezalogowany
18 marca 2015r. o 23:24
Zabić panią nauczycielkę w budzie i będzie spokój.

Gdzie to babsko pcha nosa w nie swoje sprawy, mój pies i moja sprawa jak go traktuję. Co takie babsko może wiedzieć o psach, ma swojego? Podejrzewam, że nie, tylko zajmuje się tym co nie powinna i jeszcze zapewne w szkole ploty robi.
Rób kobieto to co do ciebie należy; dzieci ucz i nie pchaj nocha tam gdzie cię nie potrzeba.
Żaden właściciel swojemu psu krzywdy nie zrobi, a jak pies kogoś ugryzie to kogo ukarzą, psa?
Pies posiedziałby z godzinkę w budzie i co takiego by się stało?
Jakieś jaja i afera o nic.
41
#jegomosc nieaktywny
18 marca 2015r. o 23:36
Walnij się w głowę - oczywiście, że nie możesz ze swoim psem zrobić tego co ci się podoba. Mam nadzieję, że poza wszami nie masz żadnych zwierząt.

www.djdowynajecia.pl
~goździk niezalogowany
19 marca 2015r. o 0:17
jak skasowałeś mojego posta, to pokasuj też swoje. :P
REKLAMA Nowe domy!