Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ niezalogowany
2 kwietnia 2015r. o 19:52
No to Ty sie już nie spowiadaj :D :D :D Grzechy masz eto odpuszczone... :D
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2900
#falco nieaktywny
2 kwietnia 2015r. o 19:54
no coś Ty...
walka z ''komuną'' to cel życia dla niektórych :D
oni odejdą ale ich dzieci będą to mieli w genach i będą ''walczyć'' :D
walczyć...
walczyć...

:D
szybciej KK upadnie niż ''walka z komuną'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
2 kwietnia 2015r. o 20:08
A wiesz Januszu ,że to już nie tamten świat ...nam pozostało doczekac ...Ja tam znam tzw.Komunę z za czasów Gierka i wspominam z rozrzewnieniem ;) ...Póżniejsze partie lewicowe to kojarzą mi się z pałkownikami i prezesami...
Czekam na czasy kiedy na fali buntu społecznego wyłoni się prawdziwa lewica...Liczyłem na Kukiza i tzw. Ruch Oburzonych ale zwątpiłem kiedy został radnym Wrocławia z tego samego komitetu co nasz prezydent Roman...I tak przypadkowo zobaczyłem jego roczne dochody (Kukiza)ok 300000zł...
Nie zazdroszczę ale zwątpiłem by reprezentował takich jak ja... :]
Pozdrawiam.
13021
eto
2 kwietnia 2015r. o 20:14
Czas PRL-u minął, powinien przejść do historii, i następne pokolenia ocenią aktualne zmiany.

Różnie wspominamy tamte czasy, ale wszystko ma swój początek i koniec.
;)
2900
#falco nieaktywny
2 kwietnia 2015r. o 20:19
masz rację :)
to już nie ten świat a i ludzie nie ci sami...
;)
dlatego ja już nie chcę żadnych tych mieniących się moimi ''reprezentantami'' ;)
pamiętam kilku takich ...

co ciekawe oni już po kilka razy zmienili idee ,sztandary ,przekonania a ja ...
dziwnym trafem -nie potrafię

;)
zaskoczyła mnie odrobinę znajomość imienia ale w niczym to mi nie przeszkadza :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~N...Antek niezalogowany
2 kwietnia 2015r. o 20:39
Mam podobne podejście ...chociaż czasami jak usłyszę o równości społecznej ,solidarności itp....to stare serce jeszcze się rwie...
A i wybacz ,że tak po imieniu (to ta niedobra Panna kiedyś Cię tak nazwała wiec pomyślałem ,że to prawdziwe )
Niestety na mnie raczej już żaden z kandydatów liczyć nie może...Pozdrawiam. Antek.
~ niezalogowany
2 kwietnia 2015r. o 20:57
Prezydent nie ma żadnej realnej władzy :) Jest reprezentantem Polski na arenie międzynarodowej ;) Więc wolę ,żeby nasz piękny kraj,reprezentowała piękna ,młoda i dobrze wykształcona pani Ogórek ,niż jakiś przytępawy gbur ,za którego trzeba się będzie wstydzić . Mieliśmy już takich z których się śmiano w kraju i za granicami ,teraz pora na podziw ;p
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 kwietnia 2015r. o 21:51
~ napisał(a): Pierdoły wypisywane przez tą starą pannę są już głupsze niż ustawa przewiduje i nudniejsze niż brazylijski serial. Konkurować z tą bryją mogą tylko teksty jednego "pana..." :P :D

Ciecu malinowy ... jak Klucznik mawia , jeden z nie wielu Facetów na tym forum , pokaż mi te p.ierdoły. Udowodnij logicznie i historycznie , a być może przyznam Ci rację :)

Panowie :)
Bracia Lachy :)

Wasza niechęć do tzw. wolnych wyborów bierze się stąd , że rozumiecie , jak działa system. O to właśnie chodzi. Skoro myśmy potrafili zrozumieć , Drogi Antosiu , Januszu :) Pomimo lat różnorakiej indoktrynacji i tych stu baniek od Bolka , co to do dzisiaj mi je wisi, to i Inni mogą. Ten Złotousty Alterowicz ( świeć Panie nad Jego duszą ) durnota niesłychana , raz w życiu mądrą , rzecz powiedział , a mianowicie : na giełdzie Wall street sprzedają i kupują kopaliny , które dopiero za dwadzieścia lat ujrzą światło słoneczne ... o ile tzw. " Eksperci " się nie mylą :D Wtedy nazywał się Pandą :)

Ci p.ierdoleni hazardziści , gotowi są szafować losami Narodów dla zwykłej adrenaliny. Czyż można upaść jeszcze bardziej ?

Te Cieciu , Twój głos ... gównojadzie , jak Klucznik mawia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK