Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

2900
#falco nieaktywny
2 kwietnia 2015r. o 22:05
o jakich ''wyborach'' tu prawicie ?
jeszcze nie ruszyły a już wietrzę ''fałszerstwo''
przecież już dzisiaj zastrzegają że ''system''(ten system ;) ) nie działa zbyt sprawnie czego o innym ''systemie nie można powiedzieć że ''nie działa'' bo ten akurat hula jak ''ta lala'' :D
dzisiaj wieść gminna niesie że 300 000 potencjalnych wyborców będzie pozbawionych prawa głosu bo po wymianie dowodu nie będzie można zweryfikować danych bo nie ma tam ...adresiku :D

już widzę ''...ów'' i ich naczelnego ''agenta'' :D

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
13021
eto
2 kwietnia 2015r. o 22:14
~ napisał(a): Prezydent nie ma żadnej realnej władzy :) Jest reprezentantem Polski na arenie międzynarodowej ;) Więc wolę ,żeby nasz piękny kraj,reprezentowała piękna ,młoda i dobrze wykształcona pani Ogórek ,niż jakiś przytępawy gbur ,za którego trzeba się będzie wstydzić . Mieliśmy już takich z których się śmiano w kraju i za granicami ,teraz pora na podziw ;p

Zastanawiam się jaki jest stosunek Pani Magdaleny Ogórek do tematu; Autonomia Śląska?

http://jurekw.salon24.pl/625360,piekno-przemijania
4469
#Patrzalski nieaktywny
2 kwietnia 2015r. o 22:24
Jaki jest Twój stosunek do tego tematu ?

Dopisane 02.04.2015r. o godz. 22:24:

Patrzalski napisał(a): Jaki jest Twój stosunek do tego tematu ?

Jeszcze raz proszę przeczytaj pierwsze zdanie które zacytowałeś ze mnie ;)
13021
eto
2 kwietnia 2015r. o 22:29
Patrzalski napisał(a): Jaki jest Twój stosunek do tego tematu ?Dopisane 02.04.2015r. o godz. 22:24:
Patrzalski napisał(a): Jaki jest Twój stosunek do tego tematu ?

Jeszcze raz proszę przeczytaj pierwsze zdanie które zacytowałeś ze mnie ;)

Prezydent może dużo, tylko musi chcieć.

W sprawie autonomii Śląska to; Polska w czasie II wojny straciła dużo ziemi na rzecz Ukrainy, tak że żadna autonomia nie wchodzi w rachubę.

Już mnie nie ma. :D :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 kwietnia 2015r. o 22:31
Nie mówiąc o POpaprańcach Papugo :)

Oddaję się w objęcia Morfeusza w d. upie mając ... wolność , równość i demokrację.

Czółko , panowie ze stolicy apostolskiej , My Słowianie , kiedy już wiemy , nie damy się zbałamucić :)

A pamiętasz Stachu , jak Cię pytałem o wpływy masonów na Watykan ? To było wtedy , gdy wracaliśmy od Artura ... odpowiedziałeś , że masonów w Watykanie nie ma , i nigdy nie było.

Kłamałeś, Jezuito. Chwilę po tym oświadczeniu , opowiadałeś mi o spowiedzi jakie preferujesz i chwaliłem Cię za taką formę.

Ja biedny , mały żuczek , wyzywam największe instancje tej Nieszczęśliwej Planety... Watykan , EBC, FED , BRM , Immam i spowiednik Buddy mają dla mnie takie samo znaczenie jak proch i pył , czyli atomy Stwórcy. I nie należy mylić Stwórcy z Jahwe.

Dobranoc :)

ps. to inteligencja ,oraz wiedza nie pozwala nam wolnie wybierać między jednym , a drugim gównem.

Szukajmy Trybunów Ludowych :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
315
#mir.ko nieaktywny
2 kwietnia 2015r. o 23:10
Pannazdzieckiem napisał(a):
Szukajmy Trybunów Ludowych :)

słowem nakarmią ludzi ?
~ niezalogowany
2 kwietnia 2015r. o 23:19
~ napisał(a): Pierdoły wypisywane przez tą starą pannę są już głupsze niż ustawa przewiduje i nudniejsze niż brazylijski serial. Konkurować z tą bryją mogą tylko teksty jednego "pana..." :P :D

Ciecu malinowy ... jak Klucznik mawia , jeden z nie wielu Facetów na tym forum , pokaż mi te p.ierdoły. Udowodnij logicznie i historycznie , a być może przyznam Ci rację :)

Panowie :)
Bracia Lachy :)

Wasza niechęć do tzw. wolnych wyborów bierze się stąd , że rozumiecie , jak działa system. O to właśnie chodzi. Skoro myśmy potrafili zrozumieć , Drogi Antosiu , Januszu :) Pomimo lat różnorakiej indoktrynacji i tych stu baniek od Bolka , co to do dzisiaj mi je wisi, to i Inni mogą. Ten Złotousty Alterowicz ( świeć Panie nad Jego duszą ) durnota niesłychana , raz w życiu mądrą , rzecz powiedział , a mianowicie : na giełdzie Wall street sprzedają i kupują kopaliny , które dopiero za dwadzieścia lat ujrzą światło słoneczne ... o ile tzw. " Eksperci " się nie mylą :D Wtedy nazywał się Pandą :)

Ci p.ierdoleni hazardziści , gotowi są szafować losami Narodów dla zwykłej adrenaliny. Czyż można upaść jeszcze bardziej ?

Te Cieciu , Twój głos ... gównojadzie , jak Klucznik mawia :)

Ciecia to sobie szukaj w rodzinie żałosny, gazetowy "filozofie". Twoje wyświechtane pierdoły nie są warte rzeczowej polemiki. Poczytaj, naucz się czegoś porządnie a potem siadaj do klawiatury. :P :P :P
~ niezalogowany
3 kwietnia 2015r. o 7:58
~ napisał(a): .... Ciecia to sobie szukaj w rodzinie żałosny, gazetowy "filozofie". Twoje wyświechtane pierdoły nie są warte rzeczowej polemiki. Poczytaj, naucz się czegoś porządnie a potem siadaj do klawiatury. :P :P :P

To może jakaś partyjka szachów w realu Cieciu ?
Gotów jestem bronić swych opinii , jednocześnie dając Ci mata Cieciu , albo kopa w łękotkę :D O ile wiesz ,co to takiego :)

Dobranoc :)

Prostaczku, na partyjkę szachów ze mną trzeba sobie zasłużyć
. Nie masz szans. Co to jest " lękotka" to poza tobą nie wie nikt. To o czym chyba myślałeś nazywa się łąkotka.

Pisałem ci już: Naucz się czegoś porządnie....
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza