Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ niezalogowany
3 kwietnia 2015r. o 9:38
Paweł Kukiz na prezydenta
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 kwietnia 2015r. o 9:54
Jak zwał , tak zwał Alterowicz ... i tak masz szczęście , że nie postanowiłem kopnąć Cię w jaja i upatruj w tym strategi . Nie można przecież pozbawić przeciwnika , tego , czego już nie ma :D

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
3 kwietnia 2015r. o 10:06
Pannazdzieckiem napisał(a): Jak zwał , tak zwał Alterowicz ... i tak masz szczęście , że nie postanowiłem kopnąć Cię w jaja i upatruj w tym strategi . Nie można przecież pozbawić przeciwnika , tego , czego już nie ma :D

Miłego :)

To nie jest alter. Weź człowieku daj se na wstrzymanie. Tak się do świąt przygotowujesz?
~ niezalogowany
3 kwietnia 2015r. o 10:29
Pannazdzieckiem napisał(a):

To może jakaś partyjka szachów w realu Cieciu ?
Gotów jestem

To przez takich ludzi nigdy nie załoźyłam konta na bolcu. Przez takich jak Ty ludzie stąd uciekają. Brak kultury to nie jedyna Twoja słabość :>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 kwietnia 2015r. o 10:34
Jest mi absolutnie obojętne , czy to jest Alter , czy nie. Mój mesjanizm polega na tępieniu tchórzliwej postawy.

Klucznik :) jak tam wczorajsza "partyja" . Leczysz rany , czy dokopałeś samozwańcowi ? :)

A żeby było w temacie , coby Techniczny się nie bulwersował :

Pannazdzieckiem napisał(a): ...
Jeszcze raz zwracam Ci uwagę , że żaden z kandydatów , jak i partii nie mówi o istocie pieniądza fiducjarnego , tym globalnym oszustwie, a jestem pewien , że wszyscy wiedzą. ...

I wszystkim ten układ pasuje , ponieważ pani Naomi Klein w swej książce " Doktryna szoku " opisała zjawisko korumpowania popularnych polityków przez "właścicieli" mamony. Tak się dzieje pod każdą szerokością geograficzną , nie tylko w Polsce.

Ludzka chciwość i głupota, w przeciwieństwie do Wszechświata Stwórcy , nie mają granic.
Nie ma na kogo głosować ... i to jest ta kwintesencja dupokracji . Tylko Lemingi jeszcze wierzą.

Nara :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
3 kwietnia 2015r. o 10:44
~ napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

To może jakaś partyjka szachów w realu Cieciu ?
Gotów jestem

To przez takich ludzi nigdy nie załoźyłam konta na bolcu. Przez takich jak Ty ludzie stąd uciekają. Brak kultury to nie jedyna Twoja słabość :>

a ja?...zapomniałaś o mnie? :|

naprawdę ''nigdy''? ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~zibu niezalogowany
3 kwietnia 2015r. o 12:14
mam pytanie do zwolenników Komorowskiego, czemu wasz prezydent tak zmienia zwyczaje, było już tradycja że prezydent osobiście własnorecznie wpisuje się do ksiegi kondolencyjnej, a ostatnio z Tunezji zrobił to za niego urzędnik, dlaczego?????
~Papuga niezalogowany
3 kwietnia 2015r. o 12:32
~zibu napisał(a): mam pytanie do zwolenników Komorowskiego, czemu wasz prezydent tak zmienia zwyczaje, było już tradycja że prezydent osobiście własnorecznie wpisuje się do ksiegi kondolencyjnej, a ostatnio z Tunezji zrobił to za niego urzędnik, dlaczego?????

Bo go bolała ręka :P
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu