Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAKongres Miedzi
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

2900
#falco nieaktywny
3 kwietnia 2015r. o 14:41
tak to jest kiedy w partii rządzi nim Kaczyński a w domu Kornhauser...
można zgłupieć?...jak widać można

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
3 kwietnia 2015r. o 14:45
tak to jest jak sie czyta portal Lisa, i mysli się że wie co się czyta
2900
#falco nieaktywny
3 kwietnia 2015r. o 14:52
a ty zapewne podczytujesz ''izabelin 24'' :P

2798
#inetwlan nieaktywny
3 kwietnia 2015r. o 15:04
falco napisał(a): tak to jest kiedy w partii rządzi nim Kaczyński a w domu Kornhauser...
można zgłupieć?...jak widać można

Mądry ten kto słucha i wyciąga właściwe wnioski.
Lepiej to już było.

Teraz dbajmy o to by gorzej się nie stało, polityk gorszy od świni, bo ta jak się nażre to od koryta odstąpi.

Pomyślmy lepiej o wyborach do parlamentu, bo te o "fotel" prezydenta to raczej są przesądzone.

Ja osobiście w politykę się nie bawię, bo jak się raz ubrudzisz to do końca życia będziesz śmierdział tym G.

[img=1428066274_4uabk3o.jpg]

<b>**** www.gabelek.eu **** www.inet-wlan.pl **** bądź co bądź nie bądź łabądź **** ====== SPRAWNY MONITORING w zasięgu Twojej ręki ====== ALARMY ======
2900
#falco nieaktywny
3 kwietnia 2015r. o 15:15
masz rację :)
obserwuję i nieważne dla mnie jest to że co jakiś czas nazwie mnie ten ''czy tamten'' wiecznym ''malkontentem''
jeśli pojawi się coś ,cokolwiek ''na plus'' uznam to za dobry omen ...na razie to ''dup... blada''

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 kwietnia 2015r. o 15:24
No przecież to jest wszystko jedno , Robert :) Prezydenta tego nieszczęśliwego kraju ( ... że przytoczę słowa pana Michalkiewicza :) ) wybiera ta sama banda świń , zwana gdzie nie gdzie .... bandą czworga :)
Orwell to przewidział w " Folwarku zwierzęcym " ... wróć , nie przewidział , tylko wiedział :D
I tu, pojawia się dysonas poznawczy ... do której bandy chcemy należeć ? Ja osobiście kiedyś byłem zwolennikiem SLD , jako żem komuch z przekonania. Ale kiedy dowiedziałem się , że Sztolcman ( ksywa Kwaśniewski , tzw. prezydent ) zafundował nam konstytucyjną niemożność władzy nad własnym pieniądzem , to dowolnemu lokalnemu działaczowi tzw. lewicy zęby powybijam za chroniczną głupotę.

Do której bandy chciałbyś należeć Robi ? :) Nie daj Ci Bóg , do POpaprańców :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
3 kwietnia 2015r. o 15:31
zadajesz odrobinę tendencyjne pytania a sam chyba nie wiesz do jakiej ''bandy'' należysz ...
zapytaj sam siebie -''czy muszę do czegoś należeć'' ?...czy ''muszę być od kogoś zależny''?
pytam w szerszym kontekście bo nie chodzi m tutaj o Twoje pojmowanie ''promieni''
które zresztą i tak nie istnieją ale masz prawo w nie wierzyć...
tak jak ja wierzę w ''zajączka'' :P

2798
#inetwlan nieaktywny
3 kwietnia 2015r. o 15:35
"Kandydat na prezydenta Andrzej Duda, którego konwencję okrzyknięto szczególnie udaną (rzeczywiście, dużo konfetti), długo o niej mówił. Mówił też o ogólnej zapaści, o braku perspektyw, o tym, że górnikom zamyka się kopalnie, a rolnikom wydziera ziemię i zaniża ceny jabłek oraz wieprzowiny. Pochylał się nad emerytami, którzy muszą dłużej pracować, oraz nad dziećmi, które muszą emigrować i tęsknią, bo przecież wolałyby bronić polskiej ziemi przed obcym kapitałem, niż zarabiać w obcej walucie.

Fantazjowanie o biedzie to w PiS obowiązek partyjny. Aż dziw bierze, skąd kandydat Duda ma tak udaną córkę? Jak w tych strasznych warunkach udało mu się ją wyżywić i posłać na studia? To w Polsce są jeszcze jakieś studia?!

Wersja optymistyczna kłamstw fantazyjnych to obietnice wyborcze. Czekamy obecnie na ich wysyp. Kandydat Duda już obiecał, że w przeciwieństwie do kandydata Komorowskiego będzie negocjował ceny wieprzowiny w Brukseli, nieba przychyli górnikom i stoczniowcom oraz w ogóle wszystkim obywatelom i Polakom, którzy budowali nasz kraj (o obywatelkach i Polkach nie było ani słowa, w końcu kobiety nie budują, nie żywią, nie bronią). Nic dziwnego, że na tym tle konwencja Komorowskiego wypadła blado.

Jednak wszystkie barwy kampanii jeszcze przed nami. Przed nami fantazje, histeryczne lęki, obietnice, ułudy, kłamstwa w kłamstwie. Idą wybory!"

https://valconetti.wordpress.com/1-2/1254-2/

<b>**** www.gabelek.eu **** www.inet-wlan.pl **** bądź co bądź nie bądź łabądź **** ====== SPRAWNY MONITORING w zasięgu Twojej ręki ====== ALARMY ======
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem