Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

2900
#falco nieaktywny
23 marca 2015r. o 21:04
skorn napisał(a):
falco napisał(a): jeśli ja miał bym dokonać ''wyboru'' wybrał bym tylko tego który nie będzie pchał własnych obywateli do wojny z Rosją

Czyli wujo Bronisław odpada, bo on podpisuje wszystko, co koalicja rządowa mu pod nos podetknie. Duda też, po PiS jest proukraiński.

znasz przecież moje zdanie na temat tych ''szopek'' czy inaczej- ''spędów''

i jedno i drugie określenie jest odpowiednie dla miejsca i dla tych dla których ten spektakl jest organizowany... ;)

masz kandydata?...ciekawe ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 marca 2015r. o 21:32
No nie wiem , jak tam Skornik , ale ja jeszcze parę dni temu miałem kandydata , ale przeczytałem to :

http://wolna-polska.pl/wiadomosci/grzegorz-braun-polski-kandydat-na-prezydenta-2015-03

I krótki cytat :

"Głoszenie idei wolnościowych, postulatów obniżenia podatków, własności itd. nie ma żadnego znaczenia i jest niemożliwe do realizacji tak długo, jak Naród Polski nie ma prawnej możliwości emisji własnej waluty. Konstytucja Kwaśniewskiego vel Stolzmana z 1997 r. oddała emisję złotówki w ręce żydowskiej lichwy. Art. 220 konstytucji zabrania finansowania deficytu budżetowego przez „zaciąganie zobowiązania w centralnym banku państwa”. Innymi słowy Narodowi Polskiemu odebrano możliwość emisji pieniądza i oddano ją w ręce żydowskie. W istocie jest to główna przyczyna ucisku fiskalnego i jak długo Polska będzie miała związane prawem ręce w emisji złotówki, tak długo nie ma możliwości obniżenia czy likwidacji ucisku fiskalnego. Dlatego wszelkie postulaty Korwina czy Brauna odnoście obniżenia podatków i likwidacji biurokracji nie mają żadnego znaczenia. Działając w myśl zasady Mayera Amschela Rothschilda „Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu i nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa” temat ten jest przemilczany przez wszystkich kandydatów w wyborach i przez wszystkie partie polityczne. "

Nie ma kandydatów. To wszystko , to tylko pic na wodę i fotomontaż . Niestety ...

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10592
#bieda nieaktywny
23 marca 2015r. o 21:48
w ogóle cały ten urząd prezydenta to pic na wodę fotomontaż, wg mnie powinno się zlikwidować ten urząd.
10630
#CNC nieaktywny
23 marca 2015r. o 21:53
prezydent musi być , to nie dżungla... nie lubię polityki lecz na prezydenta nie narzekam , fajny z niego szogun :) [img=1427144037_c7d5o14.jpg]
2900
#falco nieaktywny
23 marca 2015r. o 21:58
sorki bo mogę popełnić błąd ale o ile pamiętam Charles de Toqueville powiedział cos takiego
„Nie ma takiej niesprawiedliwości, której nie mógł by by nawet liberalny rząd, jeśli zabraknie mu pieniędzy”.

a że polskiemu wiecznie brakuje dokonuje od lat właśnie takich ''niesprawiedliwości''
ale ktoś tez kiedyś powiedział -''rząd zawsze się wyżywi'' :D
prorok?...chyba nie ;)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 marca 2015r. o 22:11
:D Do dzisiaj lubię Uszatego , za Jego herezje :D Nawiasem :też ma żydowskie korzenie , jak cała ta łżeszelita , co to nas dzisiaj mobilizuje przeciwko Putlerowi. Chciałem coś jeszcze Alterowiczowi napisać odnośnie żyda Pipesa ( jako , że nie znam pozycji przeczytałem recenzje) , ale już mi się nie chce . Z resztą z i.diotami nie ma o czym rozmawiać :)

Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13372
#zakochana nieaktywny
23 marca 2015r. o 23:07
Jarubas :-)
2900
#falco nieaktywny
23 marca 2015r. o 23:11
ja podygam do urny jak jak zobaczę chęć zostania prezydentem tego posła co to ostatnio ''rolnikiem'' został
naprawdę zapomniałem jego nazwisko ale on taki ''czarniawy'' jest ...
fajnie by było widzieć takiego ''polskiego Obamę '' jak sobie gaworzy w ''owalnym''z oryginałem...
:D

Dopisane 23.03.2015r. o godz. 23:11:

zakochana napisał(a): Jarubas :-)

kto to?

REKLAMA BAU zaprasza