Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

13051
#Virgo nieaktywny
24 marca 2015r. o 20:50
Ja oddam głos na :
mądrą , wykształconą (doktorat) , z dobrym doswiadczeniem zawodowym ,piękną i młodą kobietę , czyli - Magdalenę Ogórek.
Nie jest członkiem SLD , startuje z listy SLD .To nie jest to samo.Dla laików - proponuję poduczyć się. :D

Dopisane 24.03.2015r. o godz. 20:50:

P.S. Gdyby startował Pannazdzieckiem albo Falco , miałabym trudny wybór , na którego z nich oddac głos. każdy z nich ma wiele cech przywódczych i wiele madrości - tej naukowej jak i tej zyciowej. ;)

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 marca 2015r. o 20:56
No to nas zaszczyt kopną Papugo :D Ze swej strony odpowiem tak , Droga Niewiasto ... nota bene słowami JKM , nie uczestniczę w polityce , ponieważ nie chcę mieć do czynienia ze złodziejami :D Ale jeśli miał bym już obstawić jakiegoś intelektualistę , to zdecydowanie pan Michalkiewicz , wspierany przez Mecha i Rybińskiego ... i może coś by z tego było :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
24 marca 2015r. o 21:04
Virgo
ze swojej strony mogę tylko podziękować :*

:*
czy jestem jednak typem przywódcy?...raczej nie

"bierz życie z każdym oddechem..."
13051
#Virgo nieaktywny
24 marca 2015r. o 21:09
Szanowni Panowie - Pannozdzieckiem :* i Falco :* jesteście dobrymi kandydatami do fotela prezydenta , myślę ,że bylibyscie w stanie zrobić wiele dobrego dla narodu i kraju. Szkoda ,że nie zaryzykowaliscie :) 'Do odwaznych świat nalezy".

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
2900
#falco nieaktywny
24 marca 2015r. o 21:20
szybciutko skończył bym jak powiedzmy Narutowicz...
a mam jakąś nieprzepartą chęć przeżycia jeszcze kilku dni ;)
nie wiem czy udało by mi się dłużej niż pięć ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
24 marca 2015r. o 21:27
Virgo napisał(a): Szanowni Panowie - Pannozdzieckiem :* i Falco :* jesteście dobrymi kandydatami do fotela prezydenta , myślę ,że bylibyscie w stanie zrobić wiele dobrego dla narodu i kraju. Szkoda ,że nie zaryzykowaliscie :) 'Do odwaznych świat nalezy".

:) ;) Dobra jesteś ;)
~ed niezalogowany
25 marca 2015r. o 9:12
Tylko i wyłącznie JKM.
~ed niezalogowany
25 marca 2015r. o 9:19
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza