Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~N.A. niezalogowany
26 marca 2015r. o 13:46
Okey Falco ! :D Zrozumiałem ...Pozdrawiam Ciebie i ...Powodzenia. ;)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 marca 2015r. o 13:56
~N.A. napisał(a): ...

A mi się przykro zrobiło ,że Virgo zakpiła sobie z Piotra i Janusza...Bo jeśli to żart to typowo "żołnierski"...
:/

A gdzież tam Antoś :) Droga Niewiasta połechtała naszą betoniarską próżność :D Też uważam , że urząd figuranta można by było zlikwidować , było by więcej kasy w budżecie :)

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~N.A. niezalogowany
26 marca 2015r. o 14:12
No to fajnie :D Mam nadzieję ,że żaden z Was nie zechce zostać bolesławieckim Kononowiczem :D :D Chociaż jak by co to na mój głos możesz liczyć :D A co...przecież na doradcę d/s niepotrzebnych bym się nadawał... :]
~Zuzanna niezalogowany
26 marca 2015r. o 22:33
Kochani, chodzi mi o wybory Prezydenta Polski, wy chyba nie wiecie że takowe odbędą się w maju.
~ niezalogowany
26 marca 2015r. o 23:07
Każdy lepszy od tego tłuka Komorowskiego
211
skorn
26 marca 2015r. o 23:10
oto słowa mędrca...

<i>
~Ramaj niezalogowany
27 marca 2015r. o 8:35
skorn napisał(a): oto słowa mędrca...

Takiego samego jak ty - mędrca inaczej
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 marca 2015r. o 9:06
~Ramaj napisał(a):
skorn napisał(a): oto słowa mędrca...

Takiego samego jak ty - mędrca inaczej

Te, Ramaj. Ty też czerpiesz z publicznej kasy , jak Alterowicz ?

Szogun składa podpisy pod każdym świstkiem , jaki mu podłożą kumple z Wsi ... :D Nie mówiąc o podpisach już złożonych. Czy obrady przy okrągłym stole , mówią Ci coś ? To było ledwie dwadzieścia pięć lat temu . A może mówi Ci coś określenie : kariera ? Naomi Klein w swej książce "Doktryna szoku" jasno i wyraźnie opisała zjawisko korupcji polityków przez żydobanksterów , pod każdą szerokością geograficzną. Udowodnij mi , że Szogun nie jest skorumpowanym politykiem i głośno mówi o odzyskaniu władzy nad polskim pieniądzem , to wtedy na niego zagłosuję :) Nie możesz mi udowodnić ... Ramaj :)

Owszem Antosiu nadajesz się :) Szkoda tylko , że tak sporadycznie mam okazję czytać Twe posty :)

Miłego dnia Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
REKLAMA Villaro zaprasza