Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 marca 2015r. o 22:53
ramaj napisał(a):
Juz ci kiedyś napisałem,że zanim ze mną podyskutujesz ...

ci, Cieciu pisze się dużą literą. To zaimek osobowy ,wyraz szacunku dla adwersarza. Można mieć kumpli i można mieć wrogów. I jednych, i drugich trzeba szanować :)

Nie możesz ze mną dyskutować , wiedzy Ci brakuje :)

I co ? ... blada dupo , udowodnisz mi , że Bronek prawdę mówi ?

Nie zapomnij wskazać w jakiej publikacji :D Źródełka są bardzo popularne :)

Dobranoc ... kolejny urzędniku :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
9176
kc
27 marca 2015r. o 23:20
Pannazdzieckiem napisał(a): ci, Cieciu pisze się dużą literą. To zaimek osobowy ,wyraz szacunku dla adwersarza.

Panna, potrafisz rozbawić : ). Uczysz go szacunku do innych, obrażając go : ).
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 marca 2015r. o 23:49
A nauczyłem Cię, Droga Wędrowniczko :* istoty pieniądza fiducjarnego , czy nie ? Wszak , to Ty wytknęłaś mi błąd w wyliczeniach ;) Pamiętliwy jestem , jak Jahwe :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~PISowiec niezalogowany
28 marca 2015r. o 10:36
i tak nikt nie przebije PISu w wyciąganiu publicznych pieniędzy. Ponad 3.000.000.000 zł na spłatę długów SKOKów, 2.000.000 zł publicznych pieniędzy na ochronę Jarosława z publicznych pieniędzy, Ochrona kancelarii prezydenta Lecha Kaczyńskiego interesów PISu, Andrzej Duda oszukujący na zakupach w EURO, który udaje biedaka zarabiając ponad 1.000.000 zł rocznie z UE !! !! !! Kto tak potrafi, żadne POlaczki tego nie potrafią :* Niech żyje PIS i Ojciec Dyrektor, tylko oni potrafią zarabiać miliardy złotych
~hehe niezalogowany
28 marca 2015r. o 14:09
pisowiec a lize jaja rudemu z Brukseli i jego rudej ekipie :D
~ niezalogowany
28 marca 2015r. o 14:22
~PISowiec napisał(a): iAndrzej Duda oszukujący na zakupach w EURO, który udaje biedaka /c]
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/kampania-wyborcza-duda-po-zakupy-na-slowacje,528402.html

ten material wideo udowadnia jak pis manipuluje ludzmi : )
warto obejrzec !
670
ramaj
28 marca 2015r. o 14:46
Pannazdzieckiem napisał(a):
ci, Cieciu pisze się dużą literą. To zaimek osobowy ,wyraz szacunku dla adwersarza. Można mieć kumpli i można mieć wrogów. I jednych, i drugich trzeba szanować :)