Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~klucz-nick niezalogowany
27 marca 2015r. o 9:27
~Zuzanna napisał(a): Kochani, chodzi mi o wybory Prezydenta Polski, wy chyba nie wiecie że takowe odbędą się w maju.
a co to jest POlska?? :P
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
27 marca 2015r. o 11:29
Oj Zuzanna Ty jedna o tym wiesz i głosuj bo przepadniemy. :D
~wer niezalogowany
27 marca 2015r. o 12:07
Przerażające!
http://demotywatory.pl/4473182/Typowy-wyborca-Bronislawa-Komorowskiego
670
ramaj
27 marca 2015r. o 12:43
Pannazdzieckiem napisał(a):

Te, Ramaj. Ty też czerpiesz z publicznej kasy , jak Alterowicz ?

.................. Udowodnij mi , że Szogun nie jest skorumpowanym politykiem i głośno mówi o odzyskaniu władzy nad polskim pieniądzem , to wtedy na niego zagłosuję :) Nie możesz mi udowodnić ... Ramaj :)

Miłego dnia Wam życzę :)

Juz ci kiedyś napisałem,że zanim ze mną podyskutujesz to wylecz wpierw wątrobę i refulks żołądkowy ,bo żółć zarzuca ci pole postrzegania.
2900
#falco nieaktywny
27 marca 2015r. o 14:57
nie ma to jak przemyślany ,świadomy wybór...
Duda na prezydenta?...ten sam ''prawy i sprawiedliwy który jak okazuje się lobbował w sprawie ''SKOKU''
''mordo ty moja''
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~zybi niezalogowany
27 marca 2015r. o 15:15
Najwięcej za skokami lobbował Lech Kaczyński. Chwała mu za to.
211
skorn
27 marca 2015r. o 15:43
~Ramaj napisał(a):
skorn napisał(a): oto słowa mędrca...

Takiego samego jak ty - mędrca inaczej

Bohater z twojej bajki, trudno byś nie stanął w jego obronie.

<i>
2900
#falco nieaktywny
27 marca 2015r. o 16:43

~cyt_ do ~SzachMat: 23 stycznia 2014
Co ósmy Polak na etacie otrzymuje płacę minimalną - Główny Urząd Statystyczny przeanalizował to zjawisko w całej gospodarce i stwierdził, że dotychczasowe dane na ten temat były mocno niedoszacowane.
1,3 mln Polaków dostawało w 2012 roku pensję podstawową nie wyższą niż 1500 zł brutto. Było ich aż dwa razy więcej. Oficjalne dane rządowe: 82% Polaków nie ma ŻADNYCH oszczędności - żyje od wypłaty do wypłaty. Tylko 1% Polaków płaci najwyższy podatek, a więc od zarobków przewyższających 80 tys. zł dochodu rocznie.
Co ósmy Polak na etacie otrzymuje płacę minimalną - Główny Urząd Statystyczny przeanalizował to zjawisko w całej gospodarce i stwierdził, że dotychczasowe dane na ten temat były mocno niedoszacowane.
1,3 mln Polaków dostawało w 2012 roku pensję podstawową nie wyższą niż 1500 zł brutto. Było ich aż dwa razy więcej, niż do tej pory szacowali eksperci - informuje "Dziennik Gazeta Prawna" powołując się na GUS.
Polski przemysł obecnie nie produkuje wyrobów finalnych, jest tylko anonimowym podwykonawcą, a w Europie, pracując „na murzyna”, nie zarobi się przyzwoitych pieniędzy.ęcej, niż do tej pory szacowali eksperci - informuje "Dziennik Gazeta Prawna" powołując się na GUS.

Trzysta tysięcy dzieci w Polsce nie dojada, bo ich rodziców nie stać, by "zapewnić im przynajmniej w co drugi dzień posiłek z mięsa, drobiu, ryby lub odpowiednika wegetariańskiego" - wynika z publikacji GUS, którą cytuje"Rzeczpospolita".

Dane zawarte w opracowaniu "Warunki życia rodzin w Polsce" są zatrważające - czytamy w gazecie. M.in. 450 tys.dziecinie ma wszystkich podręczników, bo rodziców nie stać na ich zakup. Z powodu biedy 530 tys. dzieci nie chodzi do specjalistów, a blisko 600 tys. do dentysty.

Ogółem na 8,9 mln dzieci w wieku 0-24 lata "na utrzymaniu" w niedostatku lub biedzie żyje 1,4 mln.

Liczba dzieci żyjących w biedzie W KRAJACH WYSOKOROZWINIĘTYCH, tzw. DEMOKRATYCZNYCH zwiększyła się w ostatnich latach i wynosi obecnie ok. 76,5 mln. Wzrasta też liczba młodych ludzi, którzy nie uczą się i nie pracują - informuje UNICEF w swoim najnowszym raporcie. zwiń
dzisiaj 13:18 | ocena: 87% | odpow

a nasi przyszli ''prezydenci''?
oni o czym?...o Ukrainie ,o kolejnej ''komisji'' o zdjęciach i o usuniętych jajnikach Angeliny...

"bierz życie z każdym oddechem..."
REKLAMA Villaro zaprasza